Hadiah untuk privasi: Masa Depan Biasiswa Privasi ExpressVPN

Hadiah-hadiah

ExpressVPN dengan bangga mengumumkan Ekspres Biro Privasi EkspresVVNN (EFPS), yang menumpukan tindakan dan sumber kepada pelajar di sekolah tinggi dan sekolah siswazah.

Dalam bentuk pertandingan esei, EFPS bertujuan untuk meningkatkan kesedaran pelajar terhadap privasi dan keselamatan Internet. Program ini adalah cara untuk membantu dan memastikan generasi baru akan menentang penapisan dan pengawasan yang tidak perlu.

ExpressVPN adalah penyokong vokal untuk privasi digital, keselamatan Internet, dan kebebasan digital, dan dengan bangga menyokong beberapa pertubuhan bukan keuntungan berjuang untuk melindungi hak-hak ini; organisasi seperti Yayasan Frontier Elektronik, Liga Pertahanan Internet, Fight for the Future, dan Akses.

A Connectivity Growing Comes with a Greater Risks of Exposure Privacy

Dalam inisiatif yang dilancarkan pada tahun 2013, yang dipanggil ConnectED, Presiden Barack Obama menetapkan matlamat untuk menyambung 99% pelajar A.S. ke Internet berkelajuan tinggi di sekolah dan perpustakaan mereka menjelang 2018.

Ia satu pelan yang baik, tetapi dengan peluang ini datang risiko yang lebih tinggi untuk privasi dan keselamatan.

Dengan biasiswa ini, ExpressVPN berbangga untuk memberi kuasa kepada pelajar untuk berfikir, membantah, dan mempertahankan pendirian mereka terhadap privasi dan masa depan kebebasan digital.

Kongsi Pikiran Anda tentang Masa Depan Internet!

Tempoh permohonan Masa Depan Biasiswa Privasi The ExpressVPN dibuka sehingga 31 Ogos, 2016, 11:59 PST.

Pemohon boleh bersaing dengan menulis mengenai salah satu topik berikut:

Kami Mempunyai Masa Depan

Gambar sendiri pada tahun 2050. Bagaimana evolusi Internet mempengaruhi struktur sosial kita dan / atau pihak berkuasa yang mempunyai lebih daripada rakyat?

Penasihat Privasi

Bincangkan logik petikan yang terkenal ini oleh Edward Snowden:

“Memerangi bahawa anda tidak peduli dengan hak untuk privasi kerana anda tidak mempunyai apa-apa untuk disembunyikan tidak berbeza daripada mengatakan anda tidak peduli tentang kebebasan kerana anda tidak mempunyai apa-apa untuk mengatakan.”

Privasi dalam Kehidupan Nyata

Semasa anda menjalani hidup anda, fikirkan tiga cara privasi, atau kekurangannya, memberi impak kepada anda secara peribadi. Adakah anda akan menjadi lebih baik atau lebih teruk sekiranya keadaan dibalikkan?

Masa Depan Hadiah Hadiah Biasiswa Masa Depan ExpressVPN

Esei terbaik akan memenangi a hadiah utama sebanyak AS $ 2,500, manakala pelari pertama dan kedua akan diberi ganjaran US $ 1,000 dan US $ 500, masing-masing. Pemenang akan dimaklumkan melalui e-mel dan diumumkan secara terbuka di www.expressvpn.com/blog/ pada 14 Oktober 2016.

Butiran permohonan penuh, garis panduan persaingan, dan maklumat anugerah boleh didapati di halaman pertandingan.

Hubungi Media
Caroline Aguin – Pengurus Beasiswa
[email protected]
ExpressVPN.com

Hadiah untuk privasi: Masa Depan Biasiswa Privasi ExpressVPN
admin Author
Sorry! The Author has not filled his profile.