Ia rasmi: ExpressVPN adalah nombor 1 untuk kelajuan

ExpressVPN adalah VPN terpantas

Dalam kajian bebas, BestVPN.com menguji 15 perkhidmatan VPN dalam satu siri ujian kelajuan terkawal. Ujian mengesahkan ExpressVPN sebagai VPN terpantas, mengalahkan tempat ke-2 dengan hampir 4 Mbit / saat pada masa menulis.

ExpressVPN mendahului carta kelajuanExpressVPN mendahului laporan ujian kelajuan BestVPN.com.

Metodologi ujian kelajuan saintifik

BestVPN.com disambungkan ke beberapa VPN melalui pelayan data di A.S., UK, Australia, dan Hong Kong). Pakej data yang sama dipindahkan antara pelayan yang menggunakan perkhidmatan VPN yang berbeza, dan semua kelajuan pemindahan dipantau dan divergenkan.

Ujian kelajuan berterusan direka untuk mengutamakan konsistensi dalam kelajuan VPN dan menubuhkan penanda aras untuk membandingkan semua VPN pada medan bermain tahap. Menggunakan pemindahan data yang statik dan terkawal memastikan keputusan kelajuan yang tepat, ujian BestVPN.com mengalihkan pemboleh ubah sementara dari proses ujian yang boleh menjejaskan kelajuan internet seperti sambungan Wi-Fi di rumah dan pejabat dan data cache tempatan.

Setakat ini, BestVPN.com telah menyelesaikan lebih daripada 18,500 ujian individu, dan lebih banyak dijalankan setiap hari. Bagi mereka yang berminat, BestVPN.com mengemas kini keputusan setiap hari.

Siapa yang BestVPN.com?

BestVPN.com adalah laman ulasan yang bertujuan untuk menyerlahkan perkhidmatan VPN terbaik menerusi ulasan dan pengujian yang teliti. Sebagai sebahagian daripada matlamat ini, mereka kini menganugerahkan penghargaan yang membolehkan orang awam mengundi VPN kegemaran mereka.

Sebagai tambahan kepada ulasan dan pengujian kelajuan, BestVPN.com mencipta kandungan untuk memaklumkan kepada pengguna tentang isu keselamatan dan faedah privasi.

Kelajuan yang anda perlukan, bila-bila masa anda mahu

Di ExpressVPN, kami tahu bahawa, bersama-sama privasi dan keselamatan, kelajuan VPN adalah isu utama untuk pengguna internet.

VPN premium perlu menguatkan pengalaman internet anda tanpa menjejaskan keupayaan anda untuk melakukan perkara-perkara yang anda mahu dalam talian, seperti:

  • Pelayaran pantas
  • Perkongsian fail
  • Penstriman video Ultra HD
  Pelanjutan penyemak imbas ExpressVPN yang baru ada di sini!

ExpressVPN purata 39.48 Mbit / s lebih daripada 7 hari, yang lebih cepat daripada aliran Ultra HD Netflix.

  • 0.5 Megabits sesaat – Kelajuan sambungan jalur lebar yang diperlukan
  • 1.5 Megabit sesaat – Kelajuan sambungan jalur lebar yang disyorkan
  • 3.0 Megabit sesaat – Disyorkan untuk kualiti SD
  • 5.0 Megabit sesaat – Disyorkan untuk kualiti HD
  • 25 Megabits sesaat – Disyorkan untuk kualiti Ultra HD

Kami sentiasa menguji aplikasi dan pelayan ExpressVPN untuk memastikan kelajuan terbaik untuk perkara yang penting supaya anda dapat menikmati internet seperti yang sepatutnya.

Dapatkan VPN terpantas di pasaran

Jika anda mahukan semua manfaat keselamatan dan lokasi VPN, ExpressVPN secara konsisten adalah VPN terpantas di luar sana dengan kelajuan yang membolehkan anda pergi ke perniagaan internet anda seperti biasa, dengan perlindungan VPN.

Maklum balas untuk kami?

Menggunakan aplikasi ExpressVPN baru-baru ini? Kami ingin mendengar pengalaman anda dengan kelajuan atau perkhidmatan secara umum. Tinggalkan komen di bawah atau hubungi manusia sebenar melalui sembang langsung!

Ia rasmi: ExpressVPN adalah nombor 1 untuk kelajuan
admin Author
Sorry! The Author has not filled his profile.