ExpressVPN dan Dynabook (dahulunya Toshiba) mengumumkan perkongsian global

Logo ExpressVPN dan Dynabook melambangkan perkongsian baru

Kami gembira untuk mengumumkan perkongsian global kami dengan Dynabook (dahulunya unit PC Toshiba) untuk menyediakan pengguna Dynabook dengan perlindungan internet penting.

Sebagai sebahagian daripada perkongsian kami, Dynabook akan memasangkan ExpressVPN pada semua PC Dynabook baru dan masa hadapan, bermula dengan satelit Pro L50 baru, yang dilancarkan pada Disember 2019. Pengguna juga akan menerima percubaan 30 hari percuma untuk perkhidmatan pemenang anugerah kami, menyediakan mereka dengan keselamatan penting dan perlindungan privasi keluar dari kotak. Perkongsian ini akan diperluaskan kepada model tambahan pada masa akan datang.

Perkongsian strategik ini menandakan kali pertama bahawa Dynabook telah bekerja dengan pembekal VPN. Kami akan membantu para pelanggan Dynabook di seluruh dunia mengamankan trafik internet mereka dan menjaga aktiviti dalam talian mereka terhadap mata yang prying. Dengan hanya satu klik, ExpressVPN menawarkan ketenangan fikiran yang berharga kepada pengguna, terutama ketika mereka berada di hotspot Wi-Fi awam seperti di lapangan terbang, hotel, ruang kerja bersama dan banyak lagi. Dengan ExpressVPN, pelanggan Dynabook juga boleh menikmati semua kandungan kegemaran mereka pada bila-bila masa, di mana sahaja.

Laptop dynabook dengan ExpressVPN dipasang semulaExpressVPN akan disematkan ke bar tugas secara lalai dan juga boleh diakses dari menu Mula.

“VPN telah menjadi alat yang sangat diperlukan untuk privasi dan keselamatan internet, jadi kami teruja untuk membawa pengalaman yang lebih selamat kepada pengguna kami keluar dari kotak melalui perkongsian ini,” kata Damian Jaume, presiden, Dynabook EMEA. “Kami memilih untuk bermitra dengan ExpressVPN kerana mereka benar-benar tiada tandingannya dalam industri berkenaan keselamatan mutakhir, kelajuan sambungan super cepat di seluruh dunia, dan kemudahan penggunaan. Mereka berkongsi komitmen kami dalam membina pengalaman internet yang selamat dan terbuka. “

“Kami sangat gembira untuk bekerjasama dengan Dynabook untuk menyediakan pelanggan mereka dengan privasi, keselamatan dan kebebasan internet yang lebih tinggi,” kata Harvard Li, naib presiden, ExpressVPN. “Sangat menggembirakan bagi kita untuk melihat bahawa VPN bukan hanya alat untuk pakar keselamatan siber, tetapi syarikat dan individu juga menyedari kepentingan mereka untuk semua pengguna internet.”

Dynabook melantik ExpressVPN sebagai rakan kongsi VPN rasmi selepas proses pemilihan yang ketat. Pasukan Dynabook menjalankan ujian menyeluruh terhadap perisian kami dan mempertimbangkan pelbagai faktor termasuk keselamatan, kebolehpercayaan, kelajuan, kemudahan penggunaan, dasar privasi, seni bina belakang, dan banyak lagi.

ExpressVPN dan Dynabook (dahulunya Toshiba) mengumumkan perkongsian global
admin Author
Sorry! The Author has not filled his profile.