ExpressVPN dan HP menyediakan perlindungan VPN kepada pengguna PC

ExpressVPN dan HP menyediakan perlindungan VPN kepada pengguna PC

Kami sangat gembira untuk mengumumkan bahawa ExpressVPN bekerja dengan HP untuk membantu penggunanya kekal dalam talian peribadi dan selamat. VPN adalah alat yang sangat diperlukan untuk keselamatan digital, dan ramai pelanggan HP kini akan diamankan dari Hari 1 dengan perlindungan ExpressVPN yang dipasangkan pada PC pengguna HP baru yang terpilih. 

Bermula hari ini, ExpressVPN akan dimasukkan ke HP Specter x360 baru 13. Pelanggan HP akan menerima percubaan VPN selama 30 hari percuma, yang membolehkan akses kepada semua aplikasi ExpressVPN.

“Pelanggan kami berhubung dengan pelbagai rangkaian Wi-Fi awam tidak selamat setiap hari, selalunya tanpa menyedari risiko keselamatan dan privasi,” kata Mike Nash, ketua teknolog dan naib presiden Pengalaman Pelanggan, Sistem Peribadi, HP Inc. “Kami teruja untuk menambah ExpressVPN kepada rangkaian tawaran keselamatan untuk pelanggan pengguna kami. “

VPN: Alat lalai baru untuk perlindungan digital

Permintaan untuk VPN pengguna berkembang pada kadar yang luar biasa: Satu kajian baru-baru ini oleh GlobalWebIndex mendedahkan bahawa 30% pengguna internet telah menggunakan VPN pada bulan lalu sahaja. Pasaran VPN global juga dijangka berkembang sekitar 50%, daripada anggaran $ 23.6 bilion pada 2019 kepada hampir $ 36 bilion pada tahun 2022.

Kerja kami dengan HP mencerminkan fakta bahawa VPN kini dilihat sebagai alat yang sangat diperlukan untuk melindungi privasi dan keselamatan pengguna. Dan HP bukan satu-satunya jenama teknologi utama yang mengiktiraf keperluan untuk VPN-kami teruja untuk mengatakan bahawa dalam beberapa bulan akan datang kami akan mempunyai pengumuman lebih banyak perkongsian untuk dikongsi.

Kami gembira melihat bahawa pengguna dan pembuat peranti sama-sama semakin mengenali privasi penting dan perlindungan keselamatan yang diberikan oleh VPN. Sebagai contoh, tanpa VPN, anda boleh mendedahkan data peribadi anda kepada penggodam apabila anda menyambung ke rangkaian yang tidak bercagar atau tidak dipercayai, seperti hotspot Wi-Fi awam di lapangan terbang, hotel, dan kedai kopi. Kerajaan, pentadbir rangkaian, dan ISP juga boleh mengintip aktiviti dalam talian anda, dan VPN membantu melindungi anda daripada semua risiko ini dan banyak lagi.

Untuk mendapatkan maklumat lanjut tentang HP Specter x360 13 baru, lihat siaran akhbar HP.

ExpressVPN dan HP menyediakan perlindungan VPN kepada pengguna PC
admin Author
Sorry! The Author has not filled his profile.