Mengapa tidak akan menjadi langganan seumur hidup ExpressVPN

expressvpn-cyber-m

Anda Dapatkan Perkhidmatan VPN yang Anda Bayar

Di ExpressVPN, kecemerlangan perkhidmatan amat penting. Kami telah membuat komitmen: Tiada gimmik pemasaran dan tiada skimping terhadap kualiti perkhidmatan. Pernah.

Kadar diskaun bermakna perkhidmatan diskaun. ExpressVPN akan terus melabur dalam privasi dan keselamatan anda dengan pelbagai inisiatif yang pembekal kurang semata-mata tidak dapat bersaing. Penjelajahan peribadi, DNS kendiri dijalankan setiap pelayan, aplikasi terbaik dalam kelas dan penyulitan sijil, dan sokongan sembang langsung, hanya untuk menamakan beberapa.

Langganan seumur hidup bererti kekurangan pendapatan yang berterusan; ia adalah fakta yang tidak boleh dibantah. Penyedia yang menjalankan model ini mestilah memotong di suatu tempat - mengharapkan ciri keselamatan yang lebih rendah dan perkhidmatan pelanggan yang tidak profesional (atau tidak ada).

Individu yang tidak terkira telah ditipu ke dalam langganan seumur hidup dan datang tidak berpuas hati atau berasa rusak.

Contoh-contoh nyata tentang masalah yang wujud dengan langganan VPN seumur hidup:

berhati-hati-langganan seumur hidup
perkhidmatan buruk-vpn
Nota: Ini adalah semua jawatan sebenar 100% dari pengguna VPN sebenar. Identiti telah kabur untuk melindungi identiti individu.

Pengendali VPN Fly-by-Night Akan Ambil Wang Anda dan Jalankan

Sekiranya syarikat tidak menjana pendapatan daripada membayar pelanggan, mereka mesti mencari aliran pendapatan lain yang lebih jahat. Pengendali VPN pada waktu malam terbang mungkin mengumpulkan pendapatan tambahan dengan menjual log pengguna dan alamat IP kepada pihak ketiga, yang benar-benar mengalahkan titik mempunyai VPN.

Skim Ponzi?

Langganan seumur hidup membuat overhead untuk keseluruhan (dan mungkin pendek) kewujudan syarikat yang menawarkannya. Satu-satunya cara akaun sedia ada dapat dikekalkan adalah dengan mendaftar pelanggan baru pada langganan seumur hidup. Model perniagaan ini benar-benar tidak lestari, seperti yang telah ditunjukkan beberapa kali pada masa lalu.

Kemasukan awal tunai mungkin cukup untuk membeli beberapa kapal layar sebelum syarikat itu tidak dapat dielakkan, tetapi hampir tidak pernah menjadi perjanjian jangka panjang yang baik untuk pelanggan.

Bagaimana Long Adakah Langganan VPN Sepanjang Hayat, Betul?

Adakah anda akan gembira untuk melanggan langganan "seumur hidup" yang hanya berlangsung selama beberapa tahun?

Apa yang berlaku jika syarikat yang menawarkan langganan itu muflis? Lebih buruk lagi, bagaimana jika syarikat dibeli? Bukan sahaja data anda berada di tangan pihak ketiga, tetapi pemindahan pemilikan tidak dapat menyediakan untuk meneruskan perkhidmatan 'seumur hidup'.

Beberapa Pelanggan VPN Sepanjang Hayat yang tidak berpuas hati:

vpn-scam

Setiap kali anda log masuk ke langganan VPN seumur hidup, anda menggunakan perkhidmatan yang mana pembekal tidak menerima pendapatan lebih. Anda menjadi ketegangan pada sumber, berat mati, dan, terus terang, mereka lebih suka anda berhenti menggunakannya.

ExpressVPN menghargai para pelanggannya dan bekerja keras untuk memastikannya, oleh itu kami sentiasa melabur dalam aplikasi baru, UI yang lebih baik, dan keselamatan yang lebih kuat.

Selesaikan; tidak ada langganan seumur hidup ExpressVPN, dan tidak akan ada.

Adakah anda mempunyai komen atau cadangan untuk meningkatkan perkhidmatan ExpressVPN? Tinggalkan komen di bawah atau hubungi sokongan hari ini.

Mengapa tidak akan menjadi langganan seumur hidup ExpressVPN
admin Author
Sorry! The Author has not filled his profile.