Tetap selamat dan bersambung dengan VPN di Piala Dunia di Rusia

Sebab anda memerlukan VPN di Rusia

Pertandingan terbesar di dunia akan bermula, dan untuk sebulan, peminat yang mati dan keras akan sama-sama akan memandang ke Rusia untuk perpanjangan bola sepak yang dikenali sebagai Piala Dunia 2018.

Ramai di antara kita akan menonton perlawanan di rumah, tetapi dianggarkan satu juta peminat dijangka turun ke Rusia untuk menonton tindakan itu secara langsung dan dalam daging.

Sekiranya anda adalah salah satu daripada beberapa beruntung untuk melihat apa yang mungkin menjadi lagu swan Messi dan Ronaldo di pentas antarabangsa, saya sangat cemburu! Anda pasti mempunyai masa yang hebat.

Tetapi sekalipun keamanan adalah yang paling penting di Piala Dunia, dan Putin mungkin berada dalam tingkah laku terbaiknya dengan menonton dunia, ia masih bernilai membuat persiapan perjalanan beberapa untuk memastikan anda tetap selamat di Rusia.

ExpressVPN telah mengumpulkan senarai tip yang akan membuat anda selamat, dan dihubungkan, di Rusia semasa Piala Dunia.

1. Tetap berhubung dengan rumah dengan VPN

Kejutan! Syarikat VPN mengesyorkan VPN.

Tetapi dalam segala kesungguhan, Rusia terkenal dengan dasar internetnya yang ketat, dan VPN akan membantu anda tinggal di rumah.

VPN adalah penting untuk memastikan anda mengekalkan akses kepada e-mel anda, Facebook, Twitter, dan lain-lain, supaya anda dapat memastikan orang-orang di rumah dikemas kini semasa perjalanan anda.

ExpressVPN adalah VPN yang sempurna untuk pelawat Piala Dunia. Anda boleh memasang dan menggunakannya di mana-mana peranti anda, dan dengan pelayan di lebih dari 90 negara dan 99.9% uptime, anda boleh bimbang tentang perkara yang lebih penting-seperti bagaimana Messi melakukannya?

2. Dapatkan VPN untuk mendapatkan data anda di Rusia

Tetapi bukan hanya akses internet yang membuat VPN mesti di Rusia. Lebih penting lagi, tinjauan Labs Kaspersky mengenai hotspot Wi-Fi awam di 11 bandar tuan rumah untuk Piala Dunia (Saransk, Samara, Nizhny Novgorod, Kazan, Volgograd, Moscow, Ekaterinburg, Sochi, Rostov, Kaliningrad, dan St Petersburg) sehingga beberapa kejutan jahat.

Kaspersky Labs disambungkan kepada 32,000 sambungan Wi-Fi awam di Rusia dan mendapati bahawa sekurang-kurangnya 22.4% dan mungkin sebanyak 35.9% – Wi-Fi Rusia tidak menyediakan perlindungan sama sekali.

Ini banyak data yang tidak selamat terbang di sekitar adalah angsa emas penyerang. Sememangnya, ExpressVPN boleh membantu anda menyimpan telur data yang lazat anda selamat.

3. Ikuti perkembangan terkini dengan semua perlawanan Piala Dunia di Rusia

Walaupun impian menjadi kenyataan untuk melawat Piala Dunia secara langsung, anda tidak akan mempunyai akses kepada semua permainan terbaru, statistik, dan skor yang tersedia untuk penggemar kerusi roda di rumah.

Iaitu, melainkan anda mempunyai VPN!

Dari perlawanan pertama pada hari Khamis, 14 Jun, di mana Rusia akan mengambil alih Arab Saudi, ke final pada 15 Julai di Stadium Luzhniki di Moscow, VPN akan memastikan anda tidak terlepas pukulan.

Tidak ada yang tahu pasti betapa terhadnya akses internet tempatan Rusia, tetapi panduan streaming Piala Dunia ExpressVPN akan membantu anda tetap berada di atas semua perlawanan Piala Dunia terkini, dari mana sahaja anda berada!

4. Melayari secara tanpa nama semasa di Rusia

Adalah diketahui bahawa ISP dan kerajaan akan mengintip pelayaran internet anda.

Mungkin anda fikir anda tidak mempunyai apa-apa untuk disembunyikan di negara anda sendiri, tetapi ia patut mengambil langkah tambahan untuk tetap bersendirian sementara di luar negara. Apa yang mungkin OK di rumah mungkin akan dikecewakan apabila di luar negara.

Ia masuk akal untuk menutup jejak anda dan melayari tanpa nama.

Faedah bonus VPN di Piala Dunia di Rusia

ExpressVPN tidak memerlukan perkakasan, selain peranti yang anda sudah melayari internet. Yang bermaksud tidak ada keperluan untuk penghala perjalanan, meninggalkan ruang bagasi lebih banyak untuk membawa sekitar gergasi komedi jari dan bir.

Selain itu, apabila anda berada di dalam dunia bola sepak besar dan liar, sokongan 24/7 ExpressVPN bermakna anda tidak akan terjebak tanpa sambungan selamat.

Pertimbangkan VPN pengalaman Piala Dunia peribadi di dalam poket anda. Anda boleh memanfaatkannya pada bila-bila masa untuk meyakinkan sambungan internet yang lengkap dan selamat, dan teruskan di atas semua skor terkini dan sorotan.

Ia juga merupakan cara terbaik untuk memastikan data anda selamat dan jauh dari mata yang bersinar.

Petua No. 1 untuk Piala Dunia, adalah untuk bersenang-senang!

Tetap selamat dan bersambung dengan VPN di Piala Dunia di Rusia
admin Author
Sorry! The Author has not filled his profile.