Cum să fiți banat de la Omegle (sau de pe orice alt site web)

Bate interdicțiile de pe forum

Sunteți blocat de Omegle?

Există motive legitime pentru care orice persoană poate fi interzisă în mod eronat de pe un site; ei pot partaja o adresă IP cu un utilizator interzis anterior, de exemplu.

Există însă o soluție. Tot ce ai nevoie este un VPN care îți va schimba adresa IP.

Iată un ghid detaliat pentru combaterea interdicției.

Cum să te dezactivezi din omegle

Pasul 1:

  • Obțineți un cont ExpressVPN

Asta e.

Acum doar conectați-vă la orice locație ExpressVPN și sunteți bine să mergeți. Aceasta nu este doar o soluție VPN Omegle. Aceeași metodă poate fi folosită pentru a bate interdicții de pe orice site web care utilizează o adresă IP pentru a vă bloca.

Cum să ocoliți IP Bans

Un VPN funcționează prin crearea unui tunel securizat între computer și fiecare site web sau aplicație online, permițându-vă să apăreți în mod anonim oriunde alegeți.

Deși ExpressVPN este un serviciu VPN și nu este destinat a fi folosit ca mijloc de ocolire a interdicțiilor IP, există circumstanțe în care te poți considera blocat în mod nedrept de pe un site web. Acolo vă poate ajuta ExpressVPN.

Dacă ajungeți pe lista de adrese IP interzise a unui site web sau a unui forum, pur și simplu conectați-vă la ExpressVPN, schimbați-vă locația și conectați-vă pe site-ul / forum-ul cu un nume de utilizator diferit.

se bucura.

Ați fost vreodată interzis pe nedrept de pe un site web sau forum? Distribuie poveștile tale în comentariile de mai jos!

Cum să fiți banat de la Omegle (sau de pe orice alt site web)
admin Author
Sorry! The Author has not filled his profile.