Cum UE a făcut viața mai grea pentru Netflix

Europa face viața mai grea pentru netflixViața poate fi grea atunci când ești o senzație de streaming internațional.

Netflix a făcut valuri la începutul acestui an, când a anunțat servicii de streaming în alte 130 de țări. Dintr-o dată, audiențe cu totul noi s-ar putea bucura de faptele nefaste ale lui Frank Underwood pe House of Cards și să înțeleagă de ce locuitorii din Washington, D.C., au fost atât de înghesuiți de un anunț de metrou care promovează o „apăsare în direcția corectă”..

Intrați în Uniunea Europeană. La sfârșitul lunii mai, Comisia Europeană, autoritatea principală de reglementare a UE, a recomandat ca serviciile la cerere și streaming video să fie solicitate să rezerve 20% din cataloagele lor pentru conținut european. Această mișcare ar trebui să sprijine artele și divertismentul local.

Netflix nu a fost încântat de vești. Un purtător de cuvânt a spus că, deși compania „apreciază obiectivul Comisiei de a înflori producția europeană,… măsurile propuse nu vor atinge acest lucru”.

Criticii au cântărit de ambele părți ale dezbaterii cu discuții înalte despre protecționism și comerțul liber, dar nimeni nu pare să răspundă la o întrebare importantă: Se va schimba acest lucru cum am Netflix și mă frison?

Nu vă temeți, fanii canașei și Orange Is the New Black. Mai jos este o informație despre noua propunere și ce înseamnă pentru tine.

Cine se află în spatele Regulamentului de conținut impus de UE?

Reprezentanți din diferite țări europene au susținut măsura. Cu toate acestea, guvernele spaniole și franceze au fost principalii lobbyiști. Ambele țări s-au plâns de influența înfiorătoare a limbii engleze asupra culturii și artelor lor.

Plângerile nu sunt nimic nou. În 1993, Franța și Spania au adoptat măsuri protecționiste pentru a stimula industriile locale de divertisment împotriva presei americane. Franța a solicitat posturilor de radio să dedice 40% din timpul lor de difuzare pentru melodii franceze, în timp ce Spania a impus restricții pentru proiecția filmelor americane. Aceștia au susținut că astfel de legi erau singura cale de a păstra identitatea culturală europeană

Acum, că oamenii își mută consumul media departe de cinema și pe ecranul computerului, se pare că Europa crede că reglementările noi sunt în regulă. Această mișcare este în concordanță cu alte decizii ale UE care obligă companiile de internet să schimbe conținutul afișat în Europa, cum ar fi celebrul caz „dreptul de a fi uitat”.

Toate serviciile de streaming online afectate de Regulamentul UE

Toate serviciile video la cerere vor fi păstrate la cota, ceea ce înseamnă că Netflix li se va alătura rivalii Amazon și Apple iTunes. În timp ce toate cele trei depășesc în prezent valoarea de referință de 20%, există, de asemenea, măsuri vagi care impun companiilor să contribuie financiar pentru a ajuta producția europeană de film și TV..

Netflix indică proiectele europene pe care le are deja ca dovadă că nu este necesară o reglementare. Marsilia, un serial în limba franceză care urmărește partea mai însemnată a orașului titlu, a început să transmită în primăvară în această primăvară, iar The Crown, o dramă poveste despre regina Elisabeta a II-a, va fi lansată în această toamnă. Netflix spune că are și lucrări italiene, spaniole și germane în lucrări.

Alți critici ai regulamentului spun că piața - adică. tu - tu ești cel care ar trebui să decidă ce este difuzat, și nu birocrații la Bruxelles. De asemenea, ele subliniază că companiile de streaming mai puțin reușite vor cumpăra o mulțime de conținut ieftin, de calitate scăzută, pentru a îndeplini această cotă. Dacă da, aceasta ar putea submina o propunere care ar trebui să scoată tot ce este mai bun în producția culturală europeană.

UE va afecta Netflix My Happy Time?

Depinde de locul în care urmăriți Netflix. În prezent, Netflix oferă diferite biblioteci de conținut în diferite țări. Asta înseamnă că, atunci când călătorești cu Netflix, s-ar putea să găsești ceva ce nu ai vedea în țara de origine. În acest caz, probabil că abonații europeni Netflix sunt singurii afectați.

În prezent, Netflix abia atinge valoarea de referință necesară pentru conținutul european de 20%. Cu toate acestea, propunerea ar putea afecta modul în care adaugă conținut în viitor. Practic, pentru fiecare patru ore de conținut non-local, Netflix oferă clienților europeni, ei vor fi obligați să adauge o oră suplimentară de conținut european. Și deși ar putea tăia conținut vechi pentru a menține raportul cerut, acest lucru ar determina consumatorii europeni să piardă.

Ce părere ai despre ideea UE - intrigată? Confuz? Enervat? Spuneți-ne în comentariile de mai jos!

Imagine prezentată: Dmyrto_Z / Fotografii de depozit

Cum UE a făcut viața mai grea pentru Netflix
admin Author
Sorry! The Author has not filled his profile.