Edward Snowden acceptă stagiul ExpressVPN

aprilie-prost

ExpressVPN este încântat să anunțe cel mai nou membru al echipei, domnul Edward Snowden.

Ed a intrat din Moscova pentru a se alătura ExpressVPN, unde s-a bucurat de o odihnă bine câștigată, după ce cariera sa cruntă, deși scurtă, în NSA a ajuns la un sfârșit brusc.

Poate vă amintiți domnul Snowden după ce a apărut în ziarele mondiale ca un pionier global al libertății Internetului, campionul drepturilor digitale și un tip cu suficientă forță intestinală pentru a-și asuma NSA – expunând regimul lor de supraveghere apăsătoare în acest proces.

Este corect să spunem că domnul Snowden este un erou al internetului și un ambasador pentru drepturile omului, peste tot. El este o legendă în lupta pentru confidențialitate, un bastion de forță împotriva puterilor care încearcă să ne controleze, un simbol al speranței pentru libertatea digitală, un geniu codificant și o filozofie săvantă.

Acesta este motivul pentru care ExpressVPN este încântat să-l întâmpine pe Ed onboard ca Intern Graph Design.

Poziția nu este plătită, dar Ed i se va permite să ia azil în biroul ExpressVPN ca parte a aranjamentului.

Ed speră să-și îmbunătățească dragostea pentru anime-ul japonez în rol și caută să învețe cât de mult poate de la talentata echipă de design grafic ExpressVPN.

Snowden-ed-aprilie-prostDomnul la îndemână Snowden semnează contractul său ExpressVPN.

NSA are un temperament Tantrum

Nu toată lumea este la fel de fericită ca ExpressVPN de știri despre stagiul Snowden. După ce, în cele din urmă, știrea a ajuns la fostul angajator al lui Ed, NSA cu întârziere, un tremur, deși un înalt funcționar a fost citat:

“Nu e corect. Deja nu putem vedea utilizatorii ExpressVPN, iar acum au Snowden? Ce șansă avem? Este discriminare [sic] față de ANS. O vreau pe mama mea.

Insiderii spun că NSA „își aruncă jucăriile din bramă”, mai mulți ofițeri de rang înalt fiind descriși drept „mofați și zburați ca acea adolescentă din filmul cu vampir scânteios”.

Vandalism la Fort Meade luat în serios

De când ExpressVPN a anunțat stagiul lui Edward Snowden, s-a produs o provocare de vandalism la Fort Meade, sediul ANSA.

Un autor necunoscut a reușit chiar să scotocească „NSA sux, Yay Snowden !!!!” pe peretele camerei de cină a agenției. Sala de cină NSA este folosită de agenți atunci când doresc să-și împărtășească sentimentele, să-și îmbrățișeze necazurile sau, așa cum sugerează și numele, să se bucure de o cină plăcută.

Graffiti-ul nedorit a traumatizat personalul ANS și a fost creată o linie de asistență pentru cei profund afectați de aceasta.

Chiar înainte de a se prăbuși și a suspina necontrolat, un agent snascător NSA a spus:

„Nu este ceea ce am nevoie acum. Snowden este un cap mare doo-doo prost. O vreau pe mama mea.

Edward Snowden nu arată nici o simpatie pentru NSA

L-am întrebat pe Ed. Ce a crezut despre defalcarea NSA, dar era prea ocupat să deseneze un ou. „Haha! Uite, Egg Snowden! Fac mai multe dintre acestea! ”, A spus el.

ou-SnowdenNoua bandă desenată „hilară” a ExpressVPN.

ExpressVPN vă va ține la curent cu eventualele defalcări ale NSA. Și se pare că ouăle lui Ed.

Edward Snowden acceptă stagiul ExpressVPN
admin Author
Sorry! The Author has not filled his profile.