ExpressVPN a adăugat doar două noi locații VPN australiene!

Locații Brisbane și Perth ExpressVPNBrisbane și Perth oferă acum locații server ExpressVPN!

Vești interesante pentru toți austriecii de acolo: ExpressVPN a adăugat locații VPN în Brisbane și Perth. În combinație cu locațiile de server VPN existente în Melbourne și Sydney, aceasta adaugă până la patru opțiuni grozave pentru oricine dorește să se conecteze la o locație VPN din Australia..

Care sunt avantajele noilor locații VPN australiene?

Nu sunteți sigur ce este atât de grozav în ceea ce privește mai multe locații VPN australiene? Nu vă faceți griji, există o mulțime de emoții.

  • Opțiuni mai bune pentru localnici: Dacă căutați viteză și stabilitate, ExpressVPN vă recomandă conectarea la o locație VPN din apropierea dvs. Utilizatorii apropiați de Brisbane și Perth au acum mai multe opțiuni decât înainte.
  • Mai multe adrese IP australiene: Mai multe locații VPN înseamnă mai multe servere VPN și mai multe servere VPN înseamnă mai multe adrese IP. Acum puteți utiliza o adresă IP asociată cu Brisbane sau Perth.
  • Mai mult suport manual de configurare: Ambele locații Brisbane și Perth ExpressVPN acceptă protocoalele OpenVPN, PPTP și L2TP-IPSec pentru configurații VPN manuale. Aceasta oferă mai multe opțiuni utilizatorilor care configurează ExpressVPN pe dispozitive mai vechi sau anumite modele de router.

Cum mă conectez la una dintre noile locații VPN?

Vă puteți conecta la locațiile VPN din Perth sau Brisbane în câteva secunde. Nu trebuie decât să faci:

  1. Deschideți aplicația ExpressVPN
  2. Apasă pe Alegeți Locația buton
  3. Apasă pe Toate fila din partea de sus a meniului
  4. Extindeți Asia Pacific secțiune
  5. Extindeți Australia listă de server făcând clic pe triunghiul din stânga
  6. Selectați Australia - Brisbane sau Australia - Perth
  7. Conectați!

Cam tot ce există!

~

Ești încântat de noile locații ale serverului VPN? Dacă vreodată simțiți că ExpressVPN ar trebui să adauge alte locații server VPN, nu ezitați să ne informați - numărul locațiilor ExpressVPN este în continuă creștere!

ExpressVPN a adăugat doar două noi locații VPN australiene!
admin Author
Sorry! The Author has not filled his profile.