Lexie vorbește cu TAILS despre confidențialitate, motivații și fiind etichetată de extremiști de către NSA

Tails este un sistem de operare anonim pe care îl puteți rula pe un USB.

Acest blog nu a făcut niciodată nicio încercare de a deghiza dragostea noastră pentru TAILS (The Amnesic Incognito Live System). TAILS este un sistem de operare optimizat pentru confidențialitate și securitate. Este ușor de utilizat și nu lasă nicio urmă pe computerul pe care îl rulați.

Puteți găsi câteva cazuri de utilizare excelentă pentru TAILS în ghidul nostru de plăți anonime Bitcoin, ghidul de avertizare, ghidul de pseudonimitate, pentru a numi doar câteva.

Luna aceasta a vorbit cu Lexie u (da, acesta este numele lor de utilizator!), un contribuabil avid la TAILS. Am discutat despre NSA, cum este să lucrezi la TAILS și anonimatul online.

Lexie la ExpressVPN: ANS vă-a referit ca „extremiști” într-unul din documentele lor interne. Deși aceasta este un fel de onoare, subliniază, de asemenea, că pot exista pericole care lucrează pe o platformă ca aceasta. Cum vedeți acest pericol?

[u la TAILS]: Nu credem că este extrem să dorim să protejăm confidențialitatea unuia. Ne propunem să le ușureze persoanelor care nu sunt foarte tehnice să utilizeze TAILS și să-l facă să facă lucrurile corecte..

Mai ales, TAILS permite stocarea securizată a datelor protejând în același timp împotriva confiscării dispozitivului și permite eludarea filtrării internet prin rețeaua Tor pentru multe protocoale - nu doar navigarea web (de exemplu, e-mail și mesagerie).

Considerăm TAILS esențiale pentru activitatea apărătorilor drepturilor omului și a jurnaliștilor de pe glob, precum și pentru persoanele care călătoresc sau care locuiesc în țări în care internetul este parțial blocat sau cenzurat.

De ce ești motivat să lucrezi la TAILS?

Considerăm că confidențialitatea, schimbul liber de idei și accesul egal la informații sunt esențiale pentru societățile libere și deschise. Citiți mai multe despre acest lucru în Contractul nostru social.

Ați făcut progrese extraordinare, facilitând instalarea Tails, deși instalarea este încă mult mai ușoară dacă cineva folosește copia de lucru pentru a clona TAILS pentru dvs. tu. Cât de mult poți avea încredere într-un stick TAILS pe ​​care altcineva ți-l oferă?

Adevărul este: nu poți. Singura modalitate de a ști că instalația TAILS este autentică dacă l-ai descărcat, verificat și instalat chiar tu pe o nouă cheie USB.

Am încercat să facilităm partea de verificare prin crearea unui plugin Firefox care va verifica copia TAILS. Și am redactat în detaliu instrucțiunile noastre de instalare, pe care le puteți găsi aici.

Dar suntem conștienți că instalarea Tails este încă mult mai grea decât ar trebui, în special pentru oamenii de pe Windows și Mac. Mecanismul de actualizare este, de asemenea, destul de greu atunci când nu este disponibilă o actualizare automată. Toate aceste probleme sunt destul de mari pe lista noastră de priorități.

Dacă am nevoie de ajutor pentru crearea unui stick TAILS, unde l-aș găsi cel mai probabil?

Există petreceri crypto și evenimente hacker în toată lumea, unde oamenii te vor ajuta să instalezi TAILS. Și suntem mereu în căutarea persoanelor care ar crea un screencast care să explice cum se instalează TAILS pe ​​trackerul nostru de erori - vă rugăm să contactați noi dacă sunteți interesat să lucrați la acest lucru!

Mulțumesc că ne-ați vorbit!

Lexie vorbește cu TAILS despre confidențialitate, motivații și fiind etichetată de extremiști de către NSA
admin Author
Sorry! The Author has not filled his profile.