Opt femei din Bitcoin ar trebui să urmați pe Twitter

O pictogramă Twitter tweetează un logo Bitcoin de la gura ei.

Vechiul cliseu potrivit căruia există puține femei în Bitcoin devine un pic obositor. Numeroase femei contribuie la partea tehnologică, comunitară și investițională a ceea ce considerăm una dintre cele mai interesante evoluții umane ale secolului nostru. Alături de VPN-uri, desigur.

Dacă sunteți pe twitter și nu urmăriți deja aceste femei, faceți acum!

1. Elizabeth Stark (@starkness)

Elizabeth Stark are o lungă istorie a campaniilor pentru drepturile digitale. Ea este un avocat al Bitcoin pentru o lungă perioadă de timp și este în prezent cel mai renumit pentru co-fondarea Lightning Labs, rețeaua de plăți rapidă și ieftină deasupra Bitcoin.

Viitorul fulgerului arată strălucitor. �� Turnuri de veghe, Splicing, AMP, o experiență mai bună pentru utilizatori bitcoin. ⚡️

Am scris un primer pentru ca oamenii să învețe despre cum va funcționa Lightning pentru utilizatorul final: https://t.co/MsuHyrE8PC

– elizabeth stark (@starkness) 2 mai 2018

2. Leigh Cuen (@La__Cuen)

Leigh este cronicar și reporter pentru Coindesk. Ea a trimis un mesaj despre tehnologie, probleme sociale și Bitcoin în Orientul Mijlociu.

Opinia nepopulară: avem nevoie de mai mulți maximaliști bitcoin pentru a-i învăța pe jurnaliști cum să pună la îndoială proiectele blockchain (indiferent dacă această viziune este corectă).

– Leigh Cuen (@La__Cuen) 1 august 2018

3. Mir Liponi (@mir_btc)

Mir este un maximalist Bitcoin la inimă și îi va striga pe toți escrocii, pozii și liderii gânditori wannabe din spațiul „crypto”. Ea se află și în centrul culturii pop Bitcoin!

Când o criptocurrency are o companie, fondatori, un creator care nu este anonim și este încă în preajmă, o divizie de marketing / publicitate, acestea nu sunt niciodată semne bune.
Sunt simptome ale unor escrocherii posibile și / sau în cel mai bun scenariu banale puncte de eșec.

– MIR������ (@mir_btc) 17 ianuarie 2018

4. Lyn Ulbricht (@Free_Ross)

Lyn este mama lui Ross Ulbricht, care execută în prezent o condamnare pe viață pentru că ar fi creat și funcționează piața online a drogurilor „Drumul Mătăsii” în 2011. Lyn folosește Twitter pentru a răspândi conștientizarea războiului împotriva drogurilor, posibile corupții în jurul procesului de fiul ei și transmite mesaje de la Ross însuși.

Tocmai am lansat o petiție pentru a-l aduce pe Ross acasă. Vă rugăm să semnați și să partajați. #FreeRosshttps: //t.co/hlio8inmOW

– Free_Ross (@Free_Ross) 14 iulie 2018

5. Hydra ta (@BraveTheWorld)

Pentru Hydra dvs., Bitcoin este în principal un instrument de reducere a stării. Tweet-urile sale sunt legate de politică și probleme sociale și despre modul în care Bitcoin se potrivește cu ele.

Când eram copil am colectat autocolante. Apoi ne-am aruncat în depozitul taberei noastre și am descoperit suluri pe role de autocolante, iar valoarea lor s-a prăbușit imediat.

E bine să afli despre inflație la 7.

– HYDRA TA (@BraveTheWorld) 27 iulie 2018

6. Stacy Herbert (@stacyherbert)

Stacy este prezentatorul și producătorul cel mai cunoscut pentru co-găzduirea raportului Keizer. Ea tweet despre piețele de aur, Bitcoin și piețe financiare.

Bitcoin va ajunge la 100.000. Ar putea fi până în 2018 în acest ritm! Dar, și acesta este un mare DAR, viitorul care va veni în două zile nu este numai lung. Nimeni nu știe ce impact vom vedea, dar poate fi foarte volatil. Fii pregătit. #BitcoinFutures

– Stacy Herbert (@stacyherbert) 7 decembrie 2017

7. Alena Vranova (@AlenaSatoshi)

Alena este co-fondator al Satoshi Labs. Ea scrie în principal despre autonomie individuală, economie și adoptarea Bitcoin la nivel mondial.

Top 10 orașe #Bitcoin conform @thecoinmap

1. Praga ��
2. Buenos Aires
3. San Francisco
… pic.twitter.com/kXomqCaDQo

– Alena Vranova (@AlenaSatoshi) 2 august 2018

8. Catheryne Nicholson (@Catheryne_N)

Catheryne este CEO-ul Blockcypher, o platformă pentru mai multe API-uri ușor de utilizat pentru Bitcoin, Dash și Ethereum. Ea împărtășește noutăți și articole interesante despre politică și Bitcoin.

Simt că sunt ultima persoană care știe care este prețul bitcoinului în prezent. Cred că acesta este un lucru bun.

– Catheryne Nicholson (@Catheryne_N) 19 ianuarie 2018

Opt femei din Bitcoin ar trebui să urmați pe Twitter
admin Author
Sorry! The Author has not filled his profile.