Site-urile de streaming sport gratuit îți pun confidențialitatea în pericol: 3 motive pentru a utiliza un VPN

urmăriți liga premieră fără vpnÎncercați să urmăriți Sky Sports în afara Marii Britanii și veți rata toate acțiunile din Premier League!

Știm cu toții cât de enervant este să găsești fluxuri sportive live online. Căutarea unui link de lucru, îngrijorarea pop-up-urilor la întâmplare și abordarea atacurilor cookie-urilor care se lipesc pe browserul dvs. precum bubblegum pe un pantof sunt toate măsurile pe care le facem atunci când transmitem conținut gratuit online.

Potrivit cercetătorilor de la Universitatea Stony Brook, 50% site-urile gratuite de streaming sport conțin reclame rău intenționate.

Merită riscul? Desigur că nu. Dar asta nu înseamnă că nu o facem în continuare.

Din fericire, există modalități mai sigure de a face sport live. Iată trei motive pentru care este întotdeauna mai bine să transmiteți fluxul cu un VPN.

Stream direct de la sursă

Dacă citiți acest lucru, probabil știți deja ce este un VPN. Ceea ce poate nu știți este modul în care VPN-urile ușurează ocolesc fluxuri live schițate cu totul și flux direct de la sursă.

cum arată itv fără vpnÎnainte de ExpressVPN ...

Deoarece un VPN vă permite să vă mascați adresa IP cu una din altă țară, puteți accesa site-uri de streaming legitime din întreaga lume!

cum arată itv după un vpnDupă ExpressVPN ...

Cu directorul Sports Stream ExpressVPN, puteți citi ghiduri detaliate despre modul în care să transmiteți fluxul celor mai mari evenimente sportive din lume, fără a fi nevoie să deschideți vreodată un link schițat.

Adăugați mai multă securitate rețelei dvs.

Deși site-urile de streaming gratuit cresc în popularitate, acestea poartă o serie de riscuri de confidențialitate. Programele malware, virușii și trackerele web nefaste sunt amenințări pe care le acceptați de bunăvoie atunci când decideți să transmiteți conținut de pe aceste site-uri.

Videoclipuri înrădăcinate, ferestre pop-up enervante, trackers terți - acestea sunt doar câteva dintre durerile de cap cu care te confrunți atunci când folosești site-uri de streaming live.

Când utilizați un VPN, vă puteți cripta traficul de rețea și vă puteți anonimiza locația, Nu mai vorbim de faptul că sunteți în măsură să transmiteți fluxuri de pe site-uri web legitime, spre deosebire de legături aleatorii.

Este un câștig-câștig.

Chiar și Watch in HD

Calitatea video este rareori norma când vine vorba de site-uri terțe. Când difuzați din surse externe nu vă riscați doar confidențialitatea, ci urmăriți un flux secundar.

Deoarece VPN-urile vă permit să transmiteți fluxul de la sursă, calitatea video este mult mai bună, iar timpii de încărcare sunt alături de nul.

Puteți utiliza chiar testul de viteză pentru a vedea ce locații ale serverului VPN oferă cele mai bune viteze.

Faceți-o bine, oameni buni: dacă veți căuta fluxuri de sport online, asigurați-vă că utilizați un VPN.

Site-urile de streaming sport gratuit îți pun confidențialitatea în pericol: 3 motive pentru a utiliza un VPN
admin Author
Sorry! The Author has not filled his profile.