Menang 12 bulan ExpressVPN hanya dengan menghantar tweet GIF!

Hashtag, ikon fail gif, dan tanda sama di atas logo ExpressVPN.

Tahun ini, kami meraikan Bulan Kesedaran Keselamatan Siber Nasional (NCSAM) dan Bulan Keselamatan Siber Eropah dengan memberikan tiga langganan 12 bulan ExpressVPN!

Dengan pepijat, kebocoran, dan pelanggaran yang seolah-olah berlaku setiap minggu, kini akan menjadi masa yang tepat untuk menyemak privasi dan keselamatan dalam talian anda. Dari pelayar ke e-mel ke aplikasi pemesejan, pastikan anda menggunakan alat terbaik untuk melindungi diri anda semasa dalam talian.

Untuk meningkatkan privasi dan keselamatan tambahan, masukkan peraduan kami dan anda boleh membeli sendiri nilai ExpressVPN selama setahun!

Bagaimana untuk memasuki pertandingan

Untuk memasuki pertandingan, hanya tweet GIF yang anda fikir paling baik mewakili keselamatan siber dengan hashtag #cybersecurityinonegif dan @ExpressVPN jadi kami dapat melihat entri anda! Itu sahaja! Ia boleh menjadi GIF dari tapak seperti GIPHY atau bahkan GIF dari ciptaan anda sendiri …

Dapatkan tweet anda sebelum ini 17 Oktober 11 p.m. UTC dan kami akan menganugerahkan 3 tweet teratas dengan jumlah tertinggi suka dan RT dengan 12 bulan ExpressVPN. Tidak peduli bagaimana anda mendapatkan orang-orang suka dan RT, walaupun kami mungkin menilai anda jika anda menggunakan bot … hanya katakan ‘!

Peraturan:

  1. Entri Twitter harus menyertakan hashtag #cybersecurityinonegif dan sebutkan @ExpressVPN.
  2. Akaun anda mesti mengikuti @ExpressVPN.
  3. Pelbagai entri dibenarkan.
  4. Peraduan ini terbuka kepada semua orang dan sesiapa sahaja (tertakluk kepada undang-undang dan peraturan nasional dan tempatan yang berkenaan).
  5. ExpressVPN akan memaklumkan pemenang selepas pertandingan berakhir menerusi mesej langsung Twitter. Sekiranya pemenang tidak menjawab tujuh hari selepas dimaklumkan, ExpressVPN akan memberi hadiah kepada pelari seterusnya.
  6. ExpressVPN berhak atas keputusan muktamad sekiranya berlaku pertikaian.

Kami teruja untuk melihat apa yang anda ada-nasib baik! ��

Menang 12 bulan ExpressVPN hanya dengan menghantar tweet GIF!
admin Author
Sorry! The Author has not filled his profile.