Menang penghala VPN yang sedia ada ini Bulan Kesedaran Keselamatan Siber Kebangsaan!

Menang penghala percuma untuk NCSAM!

Pertandingan ini berakhir. Tetapi anda boleh mendapatkan diskaun ExpressVPN di sini.

Tahun ini, kami meraikan Bulan Kesedaran Keselamatan Siber Nasional (NCSAM) dan Bulan Keselamatan Siber Eropah dengan memberikan EMPAT router dengan 30 hari percuma ExpressVPN untuk melindungi semua peranti rumah anda di Wi-Fi!

Sebagaimana yang kita sebutkan di dalam jawatan kami minggu lepas, NCSAM ada pada kami, dan pada tahun ini, kami ingin memberi tumpuan kepada masalah yang mendesak – Internet of Things (IoT).

Dengan lebih daripada 20 bilion peranti IoT yang diunjurkan menjelang tahun 2020, dan kekerapan serangan cybersecurity yang semakin meningkat di seluruh dunia pada peranti tidak selamat seperti IoT, hanya masalah masa sebelum peti sejuk atau tangki ikan menjadi titik masuk untuk para pengintip dan peretas yang tidak menginginkan apa-apa selain mengeksploitasi kelemahan mereka dan menjejaskan keselamatan dan privasi anda.

Satu langkah keselamatan asas yang boleh anda ambil adalah melindungi peranti IOT anda di rumah dari pengarang tersebut dengan penghala VPN-siap. Dengan VPN yang melindungi anda pada tahap penghala, aktiviti rangkaian dari semua peranti anda, termasuk IoT, akan disulitkan dan dilindungi dari snoop, dan IP-masking membantu mengurangkan risiko anda disasarkan oleh penggodam. Belum lagi semua cara lain VPN boleh berguna.

Untuk merayakan NCSAM cara yang lebih baik daripada memberikan hadiah privasi dalam bentuk empat router VPN-siap!

Bagaimana untuk memenangi penghala VPN percuma!

Untuk memasuki pertandingan, kami ingin mendengar apa yang anda fikir akan menjadi cerita seram IoT yang baik di Twitter atau Facebook. Adakah seorang pencuri memaksa anda membuka pintu pintar anda dengan pengiktirafan muka? Atau mesin basuh tanpa sengaja mencuci baju wol kegemaran anda dalam air 100 darjah? Kita mahu tahu!

Tag kami dan beritahu kami #IoThorrorstory anda di Twitter atau komen pada siaran Facebook dan anda boleh memenangi satu bulan percuma ExpressVPN pada router!

Suka dan ikuti kami di Facebook atau Twitter, dapatkan #IoThorrorstory anda sebelum ini Ahad, 22 Oktober 23:59 UTC, dan kami akan memilih empat pemenang berdasarkan kriteria berikut (satu pemenang setiap kategori):

  1. Kebanyakan RT di Twitter
  2. Ulasan yang paling disukai di Facebook
  3. Kisah paling menakutkan (baik Twitter atau Facebook)
  4. Cerita paling lucu (sama ada Twitter atau Facebook)

Peraturan:

  • Entri Facebook sepatutnya menjadi komen pada siaran ini.
  • Entri Twitter harus menyertakan hashtag #IoThorrorstory dan @ExpressVPN.
  • Pelbagai entri dibenarkan.
  • Peraduan ini terbuka kepada semua orang dan sesiapa sahaja (tertakluk kepada undang-undang dan peraturan nasional dan tempatan yang berkenaan).
  • ExpressVPN akan memaklumkan pemenang selepas pertandingan berakhir melalui mesej Facebook atau mesej langsung Twitter. Sekiranya pemenang tidak menjawab tujuh hari selepas dimaklumkan, ExpressVPN akan memberikan penghala ke runner-up seterusnya.
  • Pemenang bertanggungjawab untuk menutup sebarang cukai dan tugas import ke atas penghala.

Kami teruja untuk melihat apa yang anda buat! Dan pastikan anda menantikan lebih banyak petua untuk mengelakkan cerita seram IoT anda sendiri di Facebook dan Twitter kami.

Menang penghala VPN yang sedia ada ini Bulan Kesedaran Keselamatan Siber Kebangsaan!
admin Author
Sorry! The Author has not filled his profile.