Bagaimanakah kerja Smart Location?

ExpressVPN's Lokasi Pintar ciri secara automatik memilih lokasi VPN terbaik untuk anda. Algoritma Lokasi Pintar mengariskan lokasi VPN menggunakan metrik tanpa nama seperti kelajuan muat turun, latensi, dan jarak.

Catatan: Tidak mungkin untuk "melumpuhkan" Lokasi Pintar. Untuk menyambung ke lokasi lain, ikuti langkah-langkah ini.

Siapa yang patut menggunakan Lokasi Pintar?

Sekiranya mendapatkan sambungan dengan cepat dan melayari dengan kelajuan terbaik adalah keutamaan anda, Lokasi Pintar akan mengesyorkan lokasi untuk anda.

Sekiranya anda tidak mempunyai keinginan untuk pelayan mana yang bersambung, pertimbangkan untuk menggunakan Lokasi Pintar secara lalai.

Bagaimana untuk menyambung ke Lokasi Pintar

Untuk menyambung menggunakan Lokasi Pintar pada apl Windows, Mac, Android, atau iOS, hanya klik atau ketik pada Butang VPN ON.

Klik untuk menyambung ExpressVPN pada Mac.

Untuk menyambung menggunakan Lokasi Pintar pada aplikasi Linux, masukkan pintar expressvpn pintar

sambung pintar

Pada aplikasi ExpressVPN untuk penghala, anda akan disambungkan ke Lokasi Pintar secara lalai.

Apl penghantar ExpressVPN disambungkan.

Sambung ke lokasi pelayan yang berbeza

Jika anda ingin menyambung ke lokasi lain, anda juga boleh membuka senarai lokasi yang disyorkan.

  • Pada apl Windows, Mac, Android, atau iOS: Pilih PILIH LOKASI > Disyorkan tab > klik dua kali pada lokasi pilihan anda. Anda juga boleh menyemak imbas semua lokasi atau mencari lokasi tertentu untuk disambungkan.
  • Pada apl Linux: masukkan senarai expressvpn dan pilih salah satu lokasi bertanda "Y" untuk disyorkan. Seterusnya, masukkan expressvpn sambungkan [nama lokasi] untuk menyambung ke lokasi yang disyorkan. Anda juga boleh menggunakan arahan ini untuk menyambung ke lokasi pilihan anda.
  • Untuk aplikasi ExpressVPN untuk penghala: Pergi ke panel admin aplikasi penghala, pilih lokasi yang disenaraikan di utama VPN tab untuk menyambung kepadanya. Anda juga boleh memilih Semua Lokasi atau mencari lokasi tertentu untuk disambungkan ke.

Jika sebelum ini anda telah disambungkan ke lokasi pelayan yang lain, anda boleh kembali ke Lokasi Pintar dengan memilih lokasi yang ditandakan Lokasi Pintar.

Klik di Lokasi Pintar.

Bagaimanakah kerja Smart Location?
admin Author
Sorry! The Author has not filled his profile.