Važni alati za mala poduzeća

Osnivanje tvrtke može biti teško i zastrašujuće nastojanje, ali s pravim načinom razmišljanja, motivacijom i resursima možete brzo i nesmetano voditi svoju tvrtku. Od faza planiranja do izvršenja, za postizanje svakog koraka potrebno je znanje i konkretne alate. Financiranje, komunikacija, hosting web stranica, unajmljena pomoć i sigurnost su pet najvažnijih stvari o kojima možete naučiti kako bi vaše poslovanje uspjelo.

ExpressVPN je razbio svaki aspekt u nastavku.

Poslovni plan

finansiranje

Nova poduzeća trebaju financiranje, a financiranje uglavnom dolazi iz jednog od dva mjesta: investitora ili banaka. U trenutnoj ekonomskoj klimi, teško je dobiti neosigurane poslovne zajmove od banaka, što ima mnogo start-upova koji se okreću investitorima u ranoj fazi i mnoštveno financiranje njihovih projekata..

Poslovne kreditne kartice također su koristan alat u početnim fazama osnivanja tvrtke jer visoke kreditne limite možete koristiti za financiranje različitih aspekata vašeg poslovanja i otplaćivati ​​ih na isti način kao i zajam. Možete usporediti različite kreditne kartice, njihove kamatne stope i pogodnosti kako biste pronašli najbolju za svoju tvrtku.

Komunikacija

Komunikacija s investitorima, kupcima, partnerima, suradnicima i zaposlenicima presudna je za uspjeh vaše tvrtke. Morate organizirati radne sastanke, brainstorm ili dodirnu bazu sa svojom mrežom, ažurirati ulagače o svom napretku i informirati potencijalne i postojeće klijente o vašem poslovanju. Usluga e-pošte, telefonske linije, slanje poruka, razmjena trenutačnih poruka, faksiranje i poštanske usluge glavni su načini na koje možete komunicirati sa svojim krugovima..

VoIP ili Voice over Internet Protocol internetska je telefonska usluga s dodatnim značajkama, poput virtualne pbx i opcionalne internetske usluge faksa. Povezana je preko postojećih brzih internetskih linija uz djelić troškova tipične telefonske usluge i dolazi sa svim pogodnostima zamršene telefonske usluge na više linija (poput prosljeđivanja, proširenja, govorne pošte, konferencijskog poziva itd.) , bez visokih troškova i zbunjujuće postavke.

Hosting web stranica

U današnjem svijetu koji se bave tehnologijom, internet je prvo mjesto koje će većina vaših klijenata saznati o vašem novom poslu, bilo da je internetsko ili ne. Važno je imati web mjesto koje će potencijalne klijente informirati tko ste i što radite. Da biste izradili sjajnu web stranicu, trebat će vam hosting web mjesta koje je dostupno kod mnogih različitih pružatelja usluga weba. Neki domaćini nude popuste na nazive domena, jednostavne opcije postavljanja i programere web mjesta, hosting hostinga i mogućnosti e-trgovine. Obavezno pretražite na temelju vaših specifičnih potreba.

Unajmljena, internirana ili dobrovoljna pomoć

Bez obzira na to koliko vam je nova tvrtka golih kostiju, velike su šanse da bi vaš život bio jednostavniji kada biste imali nekoga da vam pomogne. Raspisivanje zadataka ne samo da skida dio težine s vaših ramena, već vam dodaje i dodatni par očiju i perspektive pri donošenju poslovnih odluka. Imate puno mogućnosti kada je riječ o dodavanju tijela, od pružanja pomoćnog outsourcinga u digitalnom obliku do unajmljivanja zaposlenika na putu ili čak ponudi prijatelju djelomičnog vlasništva u zamjenu za njegovo uključivanje. Dovođenje dodatne pomoćnice s novim talentima i uvidima može imati ogroman utjecaj na uspjeh vašeg poslovanja.

sigurnosti

Postoje dvije vrste sigurnosti za zaštitu vašeg novog poslovanja: virtualna i fizička. Pod pretpostavkom da su vaše potrebe za fizičkom sigurnošću zadovoljene, razgovarajmo o virtualnoj sigurnosti.

Sigurnosna kopija u oblaku

Informacije o proizvodima i katalozi, dopisivanje s klijentima, teme e-pošte i zakazivanje su sve važne pojedinosti vašeg novog posla koje bi trebalo digitalno poduprijeti pohrana u oblaku. Sinkroniziranjem ili spremanjem podataka vaše tvrtke u oblak osigurat ćete da su zaštićeni, dostupni i ažurirani po potrebi bez obzira gdje se nalazite.

VPN usluga

Virtualne privatne mreže pružaju vam sigurnu, nefiltriranu mrežu za obavljanje svih vaših mrežnih radnji, istovremeno održavajući brzu vezu i osiguravajući privatnost vaše IP adrese i korisničkih podataka. Moći ćete i anonimno surfati i pristupiti web-lokacijama bez prijetnje tragačima, lopovima identiteta ili granicama koje postavljaju druge mreže.

Bez obzira na vrstu poslovanja koju vodite, trebat će vam financiranje, komunikacija, hosting web mjesta, fizička pomoć i sigurnost. Ovih pet alata, u kombinaciji s ambicijom i napornim radom, mogu vam pomoći da katapultirate vaš novi posao u brzo kretanje ka uspjehu.

Kliknite ovdje da biste se vratili na ExpressVPN-ove vodiče o privatnosti interneta

Važni alati za mala poduzeća
admin Author
Sorry! The Author has not filled his profile.