Как да изтриете окончателно профила си в Pokémon Go

Придвижете се, Candy Crush: Pokémon Go е официално кралят на мобилните игри. Само с над 20 милиона потребители в САЩ няма недостиг на обучители на Pokémon, които да ги хванат всички.

Но за тези, които се притесняват, че Pokémon Go нарушава тяхната интернет поверителност, това ръководство ще ви покаже как да премахнете профила си Pokémon Go.

Забележка: Когато премахнете потребителския си профил, ще загубите всички данни за играта, свързани с вашия акаунт в играта. Заявките за изтриване на потребителски профил са необратими, така че помислете два пъти, преди да продължите!

Направо към ...

Pokémon Go и вашата поверителност
Как да премахнете профила си Pokémon Go
Направете повече, за да защитите вашата поверителност в интернет

Pokémon Go и вашата поверителност

Преди да излезете на улов, трябва да научите за видовете информация, която Pokémon Go събира от вас. Те включват:

  • Основна информация за акаунта: вашето име, рожден ден и имейл адреса ви на Pokémon Trainer Club, имейл адрес на Google или имейл адрес във Facebook. Ако създавате акаунт за дете, Pokémon GO ще събира горната информация и за детето потребител.
  • Информацията за използването: бисквитките и подобни технологии могат да се използват за идентифициране и наблюдение как използвате Pokémon GO. Освен Niantic (разработчиците на Pokémon GO), трети страни, които работят с Niantic, могат да поставят бисквитки и на вашето устройство.
  • Информация за устройството: Niantic може да използва „идентификатори на устройства“, за да научи за типа на устройството и настройките на устройството, които използвате за достъп до играта.
  • Информация за местоположение: докато играете Pokémon GO, данните за вашето потребителско име и физическо местоположение ще се събират и съхраняват.

Как Pokémon GO използва моята информация?

След като събере вашата информация, Niantic може да я запази и да я сподели със следните страни:

  • Компанията Pokémon: всяка информация, която споделяте, докато се регистрирате за / играете Pokémon GO, може да бъде предадена на TPC. Niantic не носи отговорност за това, което TPC прави с вашата информация.
  • Трети лица: Niantic работи с доставчици на услуги на трети страни, за да ви донесе Pokémon GO. Всяка информация, която споделяте, докато играете играта, може да бъде предадена на тези компании за целите на изследването и анализа.
  • Други фирми: в случай, че Niantic се включи в бизнес сделки и / или се придобие от друга компания, вашата информация може да бъде разкрита или прехвърлена като част от транзакцията.
  • Правни органи: Niantic може да разкрие информацията, която събира от вас, когато това е законосъобразно за разследващи цели.

Мога ли да се откажа от споделяне на информация в Pokémon GO?

Ако искате да се насладите на всички функции на Pokémon GO, ще трябва да се съгласите да споделите изброената по-горе информация.

Можете обаче да направите искане за промяна / изтриване на информация или да се откажете от споделяне на информация за себе си или вашето упълномощено дете, като изпратите имейл на [email protected]

Безопасен ли е играта Pokémon GO?

Pokémon GO е много забавно и е добре да се играе, ако потребителите останат бдителни. Дори тогава потребителите трябва да са наясно с огромното количество информация, която се събира, когато играят играта.

Например, е имало инциденти с играчи, които са били размазани от разбойници, преструващи се, че предлагат рядък покемон. Тези физически опасности винаги са възможни, когато играете игра, която събира и споделя информация за вашето местоположение.

Имайки това предвид, избягвайте играта сам, винаги се изморявайте от обкръжението си и обмислете да използвате псевдонимна информация за вашия игров акаунт. Не изоставяйте здравия разум ... дори ако пред вас има Charizard!

Как да премахнете профила си Pokémon Go

Етап 1: Достъп до формата за заявка за изтриване на профила Pokémon Go на официалния уебсайт за поддръжка на Pokémon Go.

Стъпка 2: Попълнете всички въпроси и поставете отметка във всички квадратчета, маркирани с червена звездичка (*). Това са задължителни въпроси към данните на вашия акаунт.

попълнете формата за изтриване на профила

Стъпка 3: Ако изтривате акаунт за лице, което е под 13 години, поставете отметка в квадратчето по-долу Изберете дали изпращате това искане от името на дете, което е под 13 години.

поставете отметка в това възрастово поле за под 13 години

Стъпка 4: Преди да изпратите формуляра, поставете отметка в квадратчето по-долу Моля, проверете дали сте човек. Не позволявайте на Pokémon да изтрие акаунта ви вместо вас!

щракнете върху полето, за да се уверите, че сте човек

Стъпка 5: Hit Изпращане. Вашата заявка за изтриване на потребителски профил ще бъде подадена и прегледана.

Направете повече, за да защитите вашата поверителност в интернет

Сега, когато вече не сте в Pokémon Go, какво още можете да направите, за да подобрите поверителността си в интернет? Ето няколко стъпки, които можете да предприемете.

  1. Използвайте ExpressVPN. Докато „правите пауза“ на Google Web & Историята на приложенията не позволява на Google да събира данни за вас, не пречи на интернет доставчика ви да следи какво правите онлайн и потенциално да го споделя с корпорации и правителства. За да скриете вашата онлайн активност от вашия интернет доставчик, използвайте VPN като ExpressVPN.
  2. Използвайте Tor Browser. Tor крие вашето местоположение и онлайн дейности от всеки, който прави мрежово наблюдение или анализ на трафика, така че вашата интернет активност е трудна за проследяване. Това е един от най-добрите ви залози за поддържане на анонимност онлайн. За да постигнете максимална ефективност на Tor, не забравяйте да прочетете тези съвети: Искайте Tor наистина да работи?

Безопасно сърфиране, всички!

Искате повече помощ за деблокиране на вашия онлайн живот? Вижте ръководствата на ExpressVPN за:

> Изтриване на разширения за Chrome

> Изтриване на Dropbox

> Изтриване на вашия Facebook акаунт

> Изтриване на Facebook Messenger

> Изтриване на Find My iPhone, Find My iPad и Find My Mac

> Изтриване на вашия Gmail акаунт

> Изтриване на историята ви в Google

> Изтриване на вашите снимки в Google

> Изтриване на историята на сърфиране на твърдия ви диск

> Изтриване на вашия акаунт в Instagram

> Изтриване на вашата история на Internet Explorer

> Изтриване на Safari

> Изтриване на вашия Snapchat акаунт

> Изтриване на вашия Tinder акаунт

> Изтриване на вашия акаунт в Twitter

> Изтриване на WhatsApp Messenger

> Изтриване на вашия акаунт в Yahoo Mail

Как да изтриете окончателно профила си в Pokémon Go
admin Author
Sorry! The Author has not filled his profile.