Как да изтриете окончателно профила си в Tinder

[ware_item id=33][/ware_item]

От всички налични приложения за сватовство, Tinder може би е най-известният. С над 9 милиарда съвпадения, направени до момента, това промени начина, по който много хора намират любовта.


Но за всички плъзгане и свързване има основна грижа, че използването на Tinder компрометира вашата поверителност в интернет. Това ръководство ще ви покаже как да изтриете акаунта си в Tinder.

Направо към ...

Tinder и вашата поверителност
Как да изтриете акаунта си в Tinder
Някои често задавани въпроси относно изтриването на вашия акаунт в Tinder
Направете повече, за да защитите вашата поверителност в интернет

Tinder и вашата поверителност

Tinder е a безплатно мобилно приложение за запознанства на базата на местоположение. Тя позволява на потребителите да преглеждат профилите на други потребители и да „прекарват пръст надясно“ в профили, които ги интересуват. Ако другата страна също премине надясно, двамата могат да разговарят и да се свържат допълнително.

Въпреки че приложението предлага вълнуващо подобно на играта преживяване и потенциал да срещнете значителна друга, Tinder също събира повече информация за вас, отколкото може да очаквате. Това включва:

  • Вашето име, имейл адрес, физически адрес и телефонен номер
  • Информация за вашия акаунт във Facebook (за всеки профил на Tinder е необходим валиден акаунт във Facebook)
  • Вашето физическо местоположение, когато използвате приложението
  • Снимки и видеоклипове, които правите и качвате в Tinder

Както може би очаквате, Tinder използва тази информация за Ви показват насочени реклами и има право на използвайте вашата информация по какъвто и да е начин.

В крайна сметка въпросите, които трябва да вземете предвид, са:

  • Колко вярвате на Tinder с личните си данни?
  • Добре ли сте с Tinder, използвайки личните си данни като източник на приходи?
  • Желаете ли да се откажете от поверителност в интернет, за да се срещнете с нови хора онлайн?
  • Добре ли сте с рисковете, които могат да възникнат, когато физически срещнете мача си Tinder?

Как да изтриете акаунта си в Tinder

От съображения за сигурност можете да изтриете акаунта си само от приложението Tinder.

Етап 1: Чукнете Икона на приложението Tinder за да отворите приложението.

Екран на мобилно устройство с подчертана икона на приложението Tinder.

Стъпка 2: В приложението докоснете вашия Икона на профила горе вляво за достъп до вашия профил.

Екран на приложението Tinder с подчертана икона на профил.

Стъпка 3: В профила си докоснете НАСТРОЙКИ.

Екран с профил на тендер с подчертани настройки.

Стъпка 4: Превъртете до края на настройките си и докоснете Изтриване на акаунта.

Екран с настройки на Tinder с подчертан бутон Изтриване на акаунт.

Стъпка 5: Ще бъдете помолени да потвърдите дали искате да изтриете акаунта си или не. За да продължите, чукнете ИЗТРИЙ.

Изтриване на екрана за потвърждение на Tinder акаунт с подчертан бутон Изтриване.

Някои често задавани въпроси относно изтриването на Tinder

Изтриването на приложението Tinder изтрива ли акаунта ми?

Не. Изтриването на приложението Tinder прави НЕ изтрийте акаунта си. Ако искате да изтриете акаунта си, ще трябва да следвате стъпките по-горе.

Какво се случва, след като изтрия акаунта си в Tinder?

За постоянно ще загубите всичките си съвпадения, съобщения и други данни за акаунта.

Аз съм на Tinder Plus. Изтриването на акаунта ми също ли ще отмени абонамента ми?

Не. Изтриването на приложението и / или акаунта ви не отменя абонамента ви за Tinder Plus.

За да анулирате абонамента си, ще трябва да отидете в App Store или Google Play Store и да се отпишете от там.

За да получат възстановяване, потребителите на iOS ще трябва да изпратят заявка на https://getsupport.apple.com, докато потребителите на Android ще трябва да изпратят имейл на [email protected]

За повече информация вижте раздела „Tinder Plus“ на страницата с често задавани въпроси за Tinder.

Ще запази ли Tinder моята информация, след като изтрия акаунта си?

Да. Цялата информация, която сте подали, докато се регистрирате за Tinder и използвате услугата, ще остане в компанията. Tinder все още ще може да използва вашата информация за рекламни цели или да я споделя с други потребители и трети страни.

Какво се случва, ако вляза отново след изтриване на акаунта ми?

Ако се опитате да влезете в Tinder след изтриване на акаунта си, Tinder ще създаде нов профил за вас.

Направете повече, за да защитите вашата поверителност в интернет

Чудите се какво още можете да направите, за да подобрите поверителността на интернет? Ето няколко стъпки, които можете да предприемете.

  1. Използвайте ExpressVPN. Докато „правите пауза“ на Google Web & Историята на приложенията пречи на Google да събира данни за вас, не пречи на вашия интернет доставчик да следи какво правите онлайн и потенциално да го споделя с корпорации и правителства. За да скриете вашата онлайн активност от вашия интернет доставчик, използвайте VPN като ExpressVPN.
  2. Използвайте Tor Browser. Tor крие вашето местоположение и онлайн дейности от всеки, който прави мрежово наблюдение или анализ на трафика, така че вашата интернет активност е трудна за проследяване. Това е един от най-добрите ви залози за поддържане на анонимност онлайн. За да постигнете максимална ефективност на Tor, не забравяйте да прочетете тези съвети: Искайте Tor наистина да работи?

Безопасно сърфиране, всички!

Искате повече помощ за деблокиране на вашия онлайн живот? Вижте ръководствата на ExpressVPN за:

> Изтриване на разширения за Chrome

> Изтриване на Dropbox

> Изтриване на вашия Facebook акаунт

> Изтриване на Facebook Messenger

> Изтриване на Find My iPhone, Find My iPad и Find My Mac

> Изтриване на вашия Gmail акаунт

> Изтриване на историята ви в Google

> Изтриване на вашите снимки в Google

> Изтриване на историята на сърфиране на твърдия ви диск

> Изтриване на вашия акаунт в Instagram

> Изтриване на вашата история на Internet Explorer

> Изтриване на вашия акаунт в Pokémon Go

> Изтриване на Safari

> Изтриване на вашия Snapchat акаунт

> Изтриване на вашия акаунт в Twitter

> Изтриване на WhatsApp Messenger

> Изтриване на вашия акаунт в Yahoo Mail

Как да изтриете окончателно профила си в Tinder
admin Author
Sorry! The Author has not filled his profile.