Важни инструменти за малкия бизнес

Стартирането на бизнес може да бъде трудно и плашещо начинание, но с правилното мислене, мотивация и ресурси можете да накарате вашата компания да работи бързо и гладко. От етапите на планиране до изпълнението всяка стъпка изисква ноу-хау и конкретни инструменти за успех. Финансиране, комуникация, хостинг на уебсайтове, наета помощ и сигурност са пет от най-важните неща, за които можете да научите, за да направите бизнеса си успешен.

ExpressVPN разгради всеки аспект по-долу.

бизнес план

финансиране

Новите бизнеси се нуждаят от финансиране и обикновено финансирането идва от едно от двете места: инвеститори или банки. В сегашния икономически климат е трудно да се придобият необезпечени бизнес заеми от банки, в които има много стартиращи компании, които се обръщат към инвеститори в ранен етап и финансиране на множеството за финансиране на техните проекти.

Бизнес кредитните карти също са полезен инструмент в началните етапи на създаване на компания, тъй като можете да използвате високи кредитни лимити, за да финансирате различни аспекти на вашия бизнес и да го изплатите по същия начин, по който бихте получили заем. Можете да сравните различни кредитни карти, техните лихвени проценти и предимства, за да намерите най-добрата за вашия бизнес.

общуване

Общуването с инвеститори, клиенти, партньори, колеги и служители е от решаващо значение за успеха на вашата компания. Трябва да организирате работни срещи, мозъчна атака или база с допири с вашата мрежа, да актуализирате инвеститорите си за напредъка си и да информирате потенциалните и съществуващите клиенти на вашия бизнес. Услугата по електронна поща, телефонни линии, текстови съобщения, незабавни съобщения, факс и пощенски услуги са основните начини, по които можете да общувате с кръговете си.

VoIP или Voice over Internet Protocol е интернет базирана телефонна услуга с допълнителни функции, като виртуална pbx и незадължителна интернет факс услуга. Той е свързан през съществуващи високоскоростни интернет линии на част от цената на типичната телефонна услуга и се предлага с всички предимства на сложна многолинейна телефонна услуга (като пренасочване, разширения, гласова поща, конферентен разговор и т.н.) , без високите разходи и объркване на настройката.

Хостинг на уебсайтове

В днешния свят на технологиите, интернет е първото място, на което повечето ви клиенти ще отидат, за да научат за вашия нов бизнес, независимо дали е базиран в Интернет или не. Важно е да имате уебсайт, който да информира потенциалните клиенти кой сте и какво правите. За да създадете страхотен уебсайт, ще ви е необходим хостинг на уебсайт, който се предлага от много различни доставчици в мрежата. Някои хостове предлагат отстъпки от имена на домейни, прости опции за настройка и създатели на уебсайтове, хостинг на имейли и опции за електронна търговия. Не забравяйте да търсите въз основа на вашите конкретни нужди.

Наета, интернирана или доброволна помощ

Без значение колко голи кости е новата ви компания, има вероятност животът ви да е по-прост, ако имате някой, който да ви помогне. Делегирането на задачи не само сваля част от тежестта от раменете ви, но и добавя допълнителен чифт очи и перспектива при вземане на бизнес решения. Имате много възможности, когато става дума за добавяне на органи, от аутсорсинг помощ в цифров момент до наемане на служител по пътя или дори предлагане на приятел частична собственост в замяна да се включи. Привличането на допълнителен помощник с нови таланти и прозрения може да окаже огромно влияние върху успеха на вашия бизнес.

Сигурност

Има два вида сигурност, за да защитите новия си бизнес: виртуална и физическа. Ако приемем, че вашите нужди за физическа безопасност са изпълнени, нека обсъдим виртуалната сигурност.

Облачно архивиране

Информацията за продуктите и каталозите, кореспонденцията с клиентите, нишките за електронна поща и планирането са важни подробности за новия ви бизнес, които трябва да бъдат подкрепени цифрово чрез облачно съхранение. Чрез синхронизиране или запазване на бизнес данните ви в облака ще гарантирате, че те са защитени, достъпни и актуализирани според нуждите, независимо къде се намирате.

VPN услуга

Виртуалните частни мрежи ви осигуряват сигурна, нефилтрирана мрежа за извършване на всички ваши уеб-базирани действия, като същевременно поддържат високоскоростна връзка и гарантират поверителността на вашия IP адрес и потребителски данни. Ще можете да сърфирате анонимно и да влизате в уебсайтове без заплаха от проследяващи, крадци на идентичност или граници, зададени от други мрежи.

Какъвто и вид бизнес да ръководите, ще се нуждаете от финансиране, комуникация, хостинг на уебсайтове, физическа помощ и сигурност. Тези пет инструмента, съчетани с амбиция и упорит труд, могат да помогнат за катапултирането на вашия нов бизнес в бързата лента към успеха.

Щракнете тук, за да се върнете към ръководствата за поверителност на интернет на ExpressVPN

Важни инструменти за малкия бизнес
admin Author
Sorry! The Author has not filled his profile.