Kako deluje Smart Location?

ExpressVPN’s Pametna lokacija funkcija samodejno izbere najboljšo lokacijo VPN za vas. Algoritem Smart Location razvrsti lokacije VPN z anonimnimi meritvami, kot so hitrost prenosa, zamuda in razdalja.

Opomba: Pametne lokacije ni mogoče onemogočiti. Če se želite povezati z drugo lokacijo, preprosto sledite tem korakom.

Kdo naj uporablja Smart Location?

Če so vaše glavne prioritete hitra povezava in brskanje z najboljšimi hitrostmi, bo Smart Location priporočil lokacijo za vas.

Če nimate možnosti, s katerim strežnikom bi se povezali, potem privzeto razmislite o uporabi pametne lokacije.

Kako se povezati s pametno lokacijo

Če se želite povezati s Smart Location v aplikacijah za Windows, Mac, Android ali iOS, preprosto kliknite ali tapnite na Gumb VPN ON.

Kliknite, če želite povezati ExpressVPN v Macu.

Če se želite povezati s Smart Location v aplikaciji Linux, vnesite expressvpn connect smart

pametno povezovanje

V aplikaciji ExpressVPN za usmerjevalnike boste privzeto povezani s Smart Location.

Aplikacija usmerjevalnika ExpressVPN je povezana.

Povežite se z drugo lokacijo strežnika

Če se želite povezati z drugimi lokacijami, lahko odprete tudi seznam priporočenih lokacij.

  • V aplikacijah za Windows, Mac, Android ali iOS: Izberite IZBERITE LOKACIJO > Priporočljivo zavihek > dvakrat kliknite na želeno mesto. Prav tako lahko brskate po vseh lokacijah ali iščete določeno lokacijo, s katero se lahko povežete.
  • V aplikaciji za Linux: vnesite expressvpn seznam in za priporočeno izberite eno od mest, označeno z »Y«. Nato vnesite expressvpn connect [ime lokacije], da se povežete s priporočeno lokacijo. S tem ukazom se lahko povežete tudi na želeno mesto.
  • Za aplikacijo ExpressVPN za usmerjevalnike: Pojdite na skrbniška plošča aplikacije za usmerjevalnik, izberite lokacijo, navedeno na glavnem VPN zavihek, da se povežete z njim. Izberete lahko tudi Vse lokacije ali poiščite določeno lokacijo, s katero se želite povezati.

Če ste bili prej povezani z drugo lokacijo strežnika, se lahko vrnete na Smart Location, tako da izberete označeno lokacijo Pametna lokacija.

Kliknite na pametno lokacijo.

Kako deluje Smart Location?
admin Author
Sorry! The Author has not filled his profile.