Osvojite 12 mjeseci ExpressVPN-a samo cvrkutom GIF-a!

Hashtag, ikona gif datoteke i znak jednake vrijednosti iznad logotipa ExpressVPN.

Ove godine slavimo Nacionalni mjesec svijesti o cyber sigurnosti (NCSAM) i Europski mjesec kibernetičke sigurnosti poklanjanjem tri 12-mjesečne pretplate na ExpressVPN!

S pogreškama, propuštanjima i kršenjima koja se, čini se, događaju svaki tjedan, sada bi bio sjajan trenutak za pregled internetske privatnosti i sigurnosti. Od preglednika do e-maila do aplikacija za razmjenu poruka, provjerite koristite li najbolje alate za zaštitu sebe na mreži.

Za dodatni jačanje privatnosti i sigurnosti, uđite u naš natječaj i možete sebi besplatno platiti ExpressVPN godinu dana.!

Kako se prijaviti na natječaj

Da biste se prijavili na natjecanje, jednostavno tweetujte GIF za koji mislite da najbolje predstavlja cyber sigurnost s hashtagom #cybersecurityinonegif i @ExpressVPN pa vidimo vaš ulazak! To je to! To može biti GIF s web mjesta poput GIFHY ili čak GIF vašeg vlastitog stvaranja ...

Uključite tweet prije 17. listopada u 23 sata. UTC a nagradit ćemo 3 najbolja tweeta s najvećim brojem lajkova i RT-ova s ​​12 mjeseci ExpressVPN-a. Nije važno kako dobivate te sviđanja i RT-ove, iako bismo vam mogli prosuditi ako koristite robota ... samo recite '!

Pravila:

  1. Unosi na Twitter trebali bi sadržavati hashtag #cybersecurityinonegif i spomenuti @ExpressVPN.
  2. Vaš račun mora pratiti @ExpressVPN.
  3. Dopušteno je više unosa.
  4. Konkurs je otvoren za sve i svakoga (podložno svim primjenjivim nacionalnim ili lokalnim zakonima i propisima).
  5. ExpressVPN će obavijestiti pobjednike nakon završetka natječaja putem izravne poruke na Twitteru. Ako pobjednik ne odgovori sedam dana nakon što je obaviješten, ExpressVPN će nagradu dodijeliti sljedećem trkaču.
  6. ExpressVPN zadržava pravo konačne odluke u slučaju spora.

Uzbuđeni smo što vidimo - sretno! ��

Osvojite 12 mjeseci ExpressVPN-a samo cvrkutom GIF-a!
admin Author
Sorry! The Author has not filled his profile.