Osvojite usmjerivač koji je spreman za VPN u ovom Nacionalnom mjesecu svijesti o cyber sigurnosti!

Osvojite besplatan usmjerivač za NCSAM!

Ovo natjecanje je završeno. No popust ExpressVPN možete dobiti ovdje.

Ove godine slavimo Nacionalni mjesec svijesti o cyber sigurnosti (NCSAM) i Europski mjesec cyber-sigurnosti poklanjanjem ČETVRTI usmjerivači s 30 dana besplatnog ExpressVPN-a kako biste zaštitili sve svoje kućne uređaje na Wi-Fi-u!

Kao što smo spomenuli u svom postu prošlog tjedna, NCSAM je na nas, a ove godine želimo se usredotočiti na gorući problem - Internet stvari (IoT).

S više od 20 milijardi IoT uređaja predviđenih do 2020. godine i sve većom učestalošću napada cyber sigurnosti na globalnoj razini na nezaštićenim uređajima poput IoT-a, samo je pitanje vremena hoće li vaš hladnjak ili spremnik za ribu postati ulazna točka za snoope i hakere koji ne žele ništa drugo do iskoristiti njihove slabosti i ugroziti svoju sigurnost i privatnost.

Jedna temeljna sigurnosna mjera koju možete poduzeti je da zaštitite svoje IoT uređaje kod kuće od takvih sona s usmjerivačem spremanim za VPN. Uz VPN koji vas štiti na razini usmjerivača, mrežna aktivnost svih vaših uređaja, uključujući IoT, bit će šifrirana i zaštićena od snoopa, a IP maskiranje pomaže u smanjenju rizika od napada hakera. Da ne spominjem sve ostale načine na koje VPN može biti koristan.

Da proslavimo NCSAM što je bolji način nego poklon privatnosti u obliku četiri VPN-a usmjerivača!

Kako osvojiti besplatni VPN usmjerivač!

Da bismo se prijavili na natjecanje, želimo čuti što mislite da bi bila dobra IoT horor priča na Twitteru ili Facebooku. Je li vas provalnik prisilio da otključate svoja pametna vrata prepoznavanjem lica? Ili perilica slučajno pere svoj omiljeni vuneni džemper u vodi od 100 stupnjeva? Želimo znati!

Označite nas i recite nam svoju #IoThorrorstory na Twitteru ili komentirajte Facebook post i mogli biste osvojiti mjesec dana besplatnog ExpressVPN-a na usmjerivaču!

Sviđajte nam se i pratite nas na Facebooku ili Twitteru, primite svoju #IoThorrorstory prije Nedjelja, 22. listopada 23:59 UTC, a mi ćemo odabrati četiri pobjednika na temelju sljedećih kriterija (jedan pobjednik po kategoriji):

  1. Većina RT-a na Twitteru
  2. Najviše se svidio komentar na Facebooku
  3. Najstrašnija priča (ili Twitter ili Facebook)
  4. Najsmiješnija priča (ili Twitter ili Facebook)

Pravila:

  • Upisi na Facebooku trebali bi biti komentar na ovaj post.
  • Unosi na Twitter trebali bi sadržavati hashtag #IoThorrorstory i @ExpressVPN.
  • Dopušteno je više unosa.
  • Konkurs je otvoren za sve i svakoga (podložno svim primjenjivim nacionalnim ili lokalnim zakonima i propisima).
  • ExpressVPN će obavijestiti pobjednike nakon završetka natječaja putem Facebook poruka ili Twitter direktnih poruka. Ako se pobjednik ne javi sedam dana nakon što je obaviješten, ExpressVPN će usmjerivač prenijeti na sljedeću utrku..
  • Pobjednik je odgovoran za pokrivanje svih uvoznih poreza i carina na usmjerivaču.

Uzbuđeni smo što vidimo što smislite! Obavezno pratite dodatne savjete o izbjegavanju vlastite IoT horor priče na našem Facebooku i Twitteru.

Osvojite usmjerivač koji je spreman za VPN u ovom Nacionalnom mjesecu svijesti o cyber sigurnosti!
admin Author
Sorry! The Author has not filled his profile.