Често задавани въпроси

Имате въпрос? Получете отговори тук!

 • Нужда от помощ настройка на ExpressVPN на вашето устройство? Моля, вижте раздела ръководства за настройка.
 • Have проблеми с използването на ExpressVPN на вашето устройство? Моля, вижте раздела ръководства за отстраняване на неизправности.

Нуждаете се от поддръжка на чат на живо? Можете също да се свържете с екипа за поддръжка на ExpressVPN за допълнителни въпроси.

Contents

Какво е VPN?

VPN означава виртуална частна мрежа, сигурен тунел между две или повече устройства.

Свързването към VPN ви дава криптирана връзка с интернет. Това ви позволява да останете лични, да сте сигурни и да имате достъп до онлайн съдържанието, което искате – независимо къде се намирате.

Научете повече за това какво е VPN.

Вземете ExpressVPN сега

Какво мога да направя с VPN?

VPN е многоцелево цифрово средство за оцеляване. Можете да използвате своя VPN за:

 • Скрийте истинския си IP адрес и сърфирайте в мрежата с добавена поверителност
 • Защитете поверителната си информация (като например онлайн банкови идентификационни данни или пароли за социални медии) чрез VPN криптиране
 • Разблокирайте и достъп до любимите си уебсайтове и платформи за социални медии
 • Предавайте и изтегляйте нещо сигурно, анонимно и без ограничения
 • Получавайте отстъпки, когато пазарувате онлайн

Научете повече за това, което VPN може да направи.

Вземете ExpressVPN сега

Какви услуги мога да получа с VPN?

VPN ви помага да получите достъп до редица онлайн поточни услуги, сайтове за социални медии и доставчици на новини безопасно и сигурно.

Вижте списък на услугите, до които можете да получите достъп с ExpressVPN тук.

Ще забави ли VPN интернет връзката ми?

Това е възможно с всеки VPN, но разликата често е незабележима. Освен това, ако вашият доставчик на интернет услуги намалява определени видове трафик, използването на VPN всъщност може да увеличи скоростта ви. ExpressVPN управлява първокласна високоскоростна мрежа, използваща честотна лента от Tier-1 доставчици.

Научете повече за това, как VPN може да победи ISP.

Колко струва ExpressVPN?

ExpressVPN предлага три стандартни абонаментни плана. Цената на абонаментите $ 12.95 на месец за едномесечен план, $ 9,99 на месец за шестмесечен план и $ 8.32 на месец за 12-месечен план.

Абонаментен план Цена / месец
Един месец $ 12.95
Шестмесечен $ 9.99
12-месечен $ 8.32

Всеки абонамент идва с 30-дневна гаранция за връщане на парите, така че можете да изпробвате услугата без риск. Можете да видите начините на плащане и да получите ExpressVPN тук.

Имате още въпроси относно абонаментите за ExpressVPN? Свържете се с екипа за поддръжка на ExpressVPN.

Вземете ExpressVPN сега

Безплатна е ExpressVPN?

No. ExpressVPN е първокласна VPN услуга, въпреки че безплатен пробен период се предлага за определени мобилни устройства.

освен това, всичко абонаментите идват с 30-дневна гаранция за връщане на парите, което означава, че можете да ни опитате за месец с нулев риск, ако промените решението си.

Вземете ExpressVPN сега

Как работи 30-дневната гаранция за връщане на парите?

ExpressVPN е уверен, че ще се насладите на най-надеждната ултра бърза VPN в света. Ако по някаква причина не сте доволни от опита си, имате цели 30 дни, за да получите възстановяване на всеки план ExpressVPN, който сте избрали. Просто се свържете с екипа за поддръжка на ExpressVPN.

Прочетете повече за 30-дневната гаранция за връщане на парите тук.

Вземете ExpressVPN сега

Какво получавам с абонамента си?

Всеки абонамент идва с достъп до всичко Приложения ExpressVPN и местоположения на сървъра. Можете да изтеглите ExpressVPN приложения на толкова устройства, колкото искате, или да използвате инструкциите за ръчна конфигурация.

Научете повече за функциите, налични във всеки абонамент за ExpressVPN.

Вижте инструкциите за настройка на приложения ExpressVPN и ръчни конфигурации тук.

Вземете ExpressVPN сега

Как да платя абонамента си?

ExpressVPN приема плащане чрез:

Кредитна карта: Visa, Mastercard, American Express, Discover, JCB, Visa Electron, Diners Club International

PayPal

BitPay (Bitcoin)

Други начини на плащане: Alipay, UnionPay, iDEAL, Klarna, WebMoney, Giropay, Yandex Money, Interac Online, Mint, OneCard, Carte Bleue, Maestro, FanaPay и други.

Вземете ExpressVPN сега

Как да прекратя абонамента си?

За инструкции за анулиране на абонамента вижте тук.

Предлага ли ExpressVPN доживотен абонамент?

Не. Предоставянето на сигурна, бърза и надеждна VPN услуга изисква текущи разходи за поддръжка.

Пожизнените абонаменти означават, че доставчиците трябва да се справят с липсата на устойчиви приходи. Те обикновено се справят с това, като използват по-евтина и по-малко защитена инфраструктура, продават потребителски дневници и IP адреси за допълнителен доход или ограничават модернизацията на технологиите и поддръжката на клиентите, за да намалят разходите.

ExpressVPN се ангажира да защитава вашата поверителност онлайн и непрекъснато инвестира ресурси, за да гарантира, че получавате най-доброто в класа си обслужване. За повече информация защо няма доживотен абонамент за ExpressVPN, прочетете цялата публикация в блога.

Вземете ExpressVPN сега

Защо ExpressVPN е по-скъп от другите VPN?

Пускането на сигурна и ултра бърза мрежа в скалата, която ExpressVPN прави, е скъпо. За разлика от бюджетните доставчици на VPN, ExpressVPN инвестира в по-добра и по-надеждна платформа, за да ви осигури превъзходно и сигурно изживяване. ExpressVPN все още е голяма стойност и предлага 35% отстъпка за клиентите, които се регистрират за едногодишен пакет.

Можете също да се възползвате от референтната програма ExpressVPN и да спечелите 30 безплатни дни за всеки приятел, когото препратите, който се регистрира.

Научете повече за предимствата на премия, платена VPN.

Вземете ExpressVPN сега

Колко устройства могат да бъдат свързани към ExpressVPN едновременно?

Единичен абонамент може да се използва едновременно на пет устройства, независимо от платформата (включително виртуални машини). Можете да инсталирате ExpressVPN на произволен брой устройства, но само пет устройства могат да бъдат свързани по едно и също време.

Ако искате да използвате абонамента си на повече от пет устройства наведнъж, можете:

 • Закупете допълнителен лиценз.
 • Настройте VPN рутер и свържете колкото се може повече устройства към него.

Можете да свържете до пет устройства към VPN едновременно.

Вземете ExpressVPN сега

Какви устройства и платформи поддържате?

ExpressVPN има приложения за Windows, Mac, iOS, Android, Linux, рутери и Kindle, както и ръчни конфигурации за Linux, Chromebook, безжични рутери (Sabai, DD-WRT, Asus или Tomato) и стрийминг на медии или игрови конзоли (Apple TV, PlayStation 3, PlayStation 4 или Xbox One).

Научете повече за използването на ExpressVPN на устройството си.

Вземете ExpressVPN сега

Предлагате ли статични или динамични IP адреси?

ExpressVPN не предоставя специални или статични IP адреси. Това е така, защото IP-адресите на ExpressVPN се завъртат редовно. Когато се свържете с ExpressVPN сървър, ще ви бъде предоставен най-добрият възможен IP достъп. Това може да е IP адрес, към който сте свързани преди, или може да получите друг. ExpressVPN завърта IP адресите, използвани от всички клиенти за увеличаване на анонимността на потребителите и защита на вашата поверителност.

Вземете ExpressVPN сега

Колко IP адреси имате?

ExpressVPN има хиляди сървъри в десетки места по целия свят. Всяко местоположение може да има стотици сървъри, като всеки сървър съдържа хиляди IP адреси. Достъпността на сървъра варира в зависимост от избрания протокол за връзка (UDP, TCP, L2TP / IPSec или PPTP). ExpressVPN не посочва броя на наличните IP адреси, тъй като това може да се промени в зависимост от търсенето и други фактори.

За актуален списък на всичките ни локации вижте тук.

Забележка: PPTP и L2TP / IPsec осигуряват слаби ползи за сигурността и трябва да се използват само за анонимност или за промяна на местоположенията.

Вземете ExpressVPN сега

Записвате ли данните ми?

ExpressVPN е компания, ориентирана към поверителност, която не съхранява дневници за дейност или регистрационни файлове за връзка на нашите потребители. ExpressVPN събира минимална информация за използването на нашите услуги с цел идентифициране и адресиране на технически проблеми, но тази информация не може да бъде използвана, за да ви свърже с някаква конкретна дейност или поведение.

За повече подробности можете да прочетете стриктната политика на ExpressVPN, за да не поддържате журнали за активност или връзка, както и Декларацията за поверителност и Общите условия.

Безопасен ли е ExpressVPN?

Да! ExpressVPN предприема множество мерки, за да гарантира, че вашата VPN връзка е безопасна и сигурна:

 • IP маскиране с използване на сървърни локации по целия свят
 • Стандартно 256-битово AES криптиране за индустрията
 • Мрежово заключване (превключвател за убийство) за превъзходна защита срещу теч
 • Няма дневници за активност и няма регистрационни файлове за връзка
 • Частен, DNS с нулево познание на всеки сървър
 • Перфектна тайна за бъдеще за поверителност в бъдеще

Освен тези стандартни функции, ExpressVPN разполага със специализиран екип от инженери по сигурността, работещи за непрекъснато надграждане на нашата мрежа и приложения за адресиране на нови заплахи за вашата поверителност.

Вземете ExpressVPN сега

Имате ли реферална програма?

Да! ExpressVPN награждава 30 дни безплатно обслужване за всяка направена успешна препоръка. Няма ограничения за това колко реферали можете да направите. Затова се регистрирайте и започнете да сезирате. ��

Научете повече за референтната програма ExpressVPN.

Защо да избера ExpressVPN пред други VPN доставчици?

ExpressVPN работи с първокласна VPN мрежа, оптимизирана за висока скорост и надеждност. Насладете се на неограничен трафик и вашия избор на сървъри в десетки страни по света. ExpressVPN е изградил най-добрите мрежови и VPN приложения в бранша. Все още не сте убедени? ExpressVPN се предлага с 30-дневна гаранция за връщане на парите за всички планове, така че можете да изпробвате най-добрата VPN услуга, налична с нулев риск.

Вземете ExpressVPN сега

Какви са Общите условия на ExpressVPN?

За да прочетете повече за ExpressVPN като компания, моля, прочетете Общите условия за ExpressVPN тук.

Как да вляза в моя ExpressVPN акаунт?

Можете да влезете във вашия ExpressVPN акаунт тук, като използвате потребителското име и паролата, които сте използвали при регистрация за ExpressVPN.

Ако нямате ExpressVPN акаунт, можете да получите абонамент, като кликнете по-долу:

Вземете ExpressVPN сега

Как да инсталирам ExpressVPN?

 1. Вземете абонамент за ExpressVPN
 2. Отидете на ExpressVPN.com и изберете МОЯТА СМЕТКА в горната част на страницата
 3. Влезте с вашето потребителско име и парола
 4. при Моите абонаменти, изберете Настройте ExpressVPN
 5. Изберете СВАЛИ СЕГА за съответната версия на вашето устройство
 6. Следвайте инструкциите, за да настроите ExpressVPN на вашето устройство и да се наслаждавате на интернет с добавена поверителност и сигурност!

Вземете ExpressVPN сега

Защо приложението ми за десктоп ExpressVPN не се актуализира автоматично?

За разлика от мобилните версии, приложенията за настолни програми ExpressVPN не се актуализират автоматично.

За да актуализирате приложението си, просто изтеглете и стартирайте инсталатора на най-новата версия на приложението ExpressVPN за Windows, Mac и Linux.

Защо приложението ми ExpressVPN не ме уведомява, че е налице нова версия?

ExpressVPN предупреждава клиентите за нови версии постепенно, за да се гарантира плавен процес на преход. За да изтеглите последната версия на всяко приложение ExpressVPN, моля, посетете www.expressvpn.com/latest.

Какъв е инструментът за избор на местоположение?

Избиращият местоположението ви позволява да изберете към кой VPN сървър да се свържете.

От инструмента за избор на местоположение можете да преглеждате местоположенията на сървъра, с които наскоро сте се свързали, тези, които сте маркирали като любими, и всички налични сървърни места. ExpressVPN също ще препоръча топ локациите на сървъра въз основа на това къде се намирате.

Вижте инструкциите за избор на местоположения:

 • В Windows
 • На Mac
 • На Linux
 • На Android
 • На iOS

За повече информация относно избора на местоположения на сървъра, вижте това ръководство или се свържете с екипа за поддръжка на ExpressVPN.

Какво е тест за скорост / пинг тест?

Най- Експресен тест за скорост на VPN ви позволява да видите колко бързо работят вашите VPN връзки към сървъра. Оптималното местоположение на сървъра би било:

 • на най-висока индекс на скоростта
 • на най-ниската латентност
 • на най-висока скорост на сваляне

Най- Тест за пинг на Android служи подобна цел. Оценявайки разстоянието между вас и всички сървъри на ExpressVPN, получавате мярка за времето, необходимо за преминаване на данни между вашето устройство и местоположението на сървъра. Най- нисък числото, толкова по-добре.

За да стартирате тест за скорост или ping тест, трябва да бъдете прекъснати от VPN.

Вижте инструкциите за работа:

 • Тест за скорост за Windows
 • Тест за скорост за Mac
 • Тест за пинг за Android

Изключва ли ExpressVPN моята връзка?

Не. С ExpressVPN, има няма месечно ограничение на данните и няма заглушаване на услугата на ISP.

Разберете как VPN ви помага да победите дроселирането и изтеглянето без ограничения.

Все още имам въпроси. Как мога да се свържа с поддръжката на чат на живо?

За всякакви други въпроси или за възникнали проблеми, моля, свържете се с екипа за поддръжка на ExpressVPN.

Можете също да създадете билет за поддръжка или да изпратите имейл на екипа директно на:

имейл за поддръжка на expressvpn

Често задавани въпроси
admin Author
Sorry! The Author has not filled his profile.