چگونه به طور دائم حساب Facebook خود را حذف کنید

اگر این مطلب را می خوانید ، احتمالاً شما یکی از بیش از 1.59 میلیارد نفر در سراسر جهان هستید که از Facebook استفاده می کند. غول شبکه های اجتماعی هیچ نشانی از کند شدن نشان نمی دهد ، به طور متوسط ​​پنج پروفایل جدید در هر ثانیه ایجاد می شوند و روزانه 300 میلیون عکس بارگذاری می شود. از آنجا که فیسبوک جزء لاینفک زندگی مردم است ، فکر کردن برای رها کردن آن می تواند وحشتناک باشد. اما اگر می خواستید قدم بردارید ، چه می کنید?

خوب ، برای کسانی از شما که به اندازه کافی جسارت دارید فیس بوک را فدای کمی بیشتر حفظ حریم خصوصی اینترنت کنید ، این آموزش به شما می آموزد که چگونه به طور دائم حساب Facebook خود را پاک کنید.

توجه داشته باشید: شما نمی تواند فعال کردن یک حساب کاربری حذف شده در فیس بوک. اگر فقط می خواهید از فیس بوک به طور موقت دور شوید ، به جای آن باید حساب خود را غیرفعال کنید.

پرش به …

خط مشی رازداری فیس بوک
چگونه اطلاعات فیس بوک خود را بارگیری کنید
چگونه حساب Facebook خود را حذف کنید
کارهای بیشتری برای محافظت از حریم خصوصی اینترنت خود انجام دهید

خط مشی رازداری فیس بوک

آیا تاکنون متوقف نشده اید که چگونه فیس بوک خصوصی است؟ آنها برای اطمینان از حریم شخصی شما چه اقداماتی را انجام می دهند?

فیس بوک در واقع اطلاعات زیادی راجع به شما جمع می کند. این شامل:

  • اطلاعات اصلی حساب: نام ، نام کاربری ، رمز عبور ، آدرس ایمیل و شماره تلفن خود را
  • اطلاعات مربوط به محتوای اطراف: فیس بوک در هنگام استفاده از خدمات خود ، اطلاعاتی درباره محتوایی که ایجاد می کنید جمع می کند و به اشتراک می گذارد. این همچنین شامل اطلاعات مربوط به چیزی است که شما به اشتراک می گذارید یا چه کسی را با آنها به اشتراک می گذارید. به طور مشابه ، اگر شخصی اطلاعاتی راجع به شما به اشتراک بگذارد (مثلاً عکسی از شما) ، فیس بوک نیز همین موضوع را جمع می کند.
  • اطلاعات مربوط به اتصالات اطراف: فیس بوک اطلاعات مربوط به افراد و گروههایی را که با آنها به آنها ارتباط دارید جمع آوری می کند. این شامل اطلاعات مخاطبی است که از یک دستگاه شخصی بارگذاری ، همگام سازی یا وارد می کنید.
  • اطلاعات پرداخت: اگر معامله ای را از طریق سرویس متعلق به فیس بوک انجام دهید ، اطلاعات پرداخت شما (به عنوان مثال شماره کارت ، آدرس صورتحساب و غیره) توسط Facebook ذخیره می شود.
  • پیوندها و کوکی ها: فیس بوک ممکن است نحوه تعامل با پیوندها را در سراسر خدمات آنها مشاهده کند و می تواند از کوکی ها برای یادگیری در مورد ترجیحات شما استفاده کند. آنها همچنین دستگاه ، سیستم عامل و مرورگر وب شما برای دسترسی به خدمات آنها را رصد می کنند.

چگونه فیس بوک از اطلاعات من استفاده می کند?

پس از جمع آوری اطلاعات شما ، فیس بوک ممکن است از آن به روش های زیر استفاده کند:

  • تبلیغات: فیس بوک از اطلاعات جمع آوری شده در مورد شما استفاده می کند تا به شما ارتباطات و تبلیغات علامت گذاری هدفمند را نشان دهد.
  • اشتراک به اشخاص ثالث: فیس بوک با طیف وسیعی از اشخاص ثالث کار می کند ، این امر باعث می شود که برخی از داده های شما به آنها داده شود. به عنوان مثال ، اگر بازی بازی می کنید که از ورود به سیستم فیس بوک استفاده می کند ، توسعه دهنده بازی به اطلاعات مربوط به پروفایل Facebook خود و همچنین داده های مربوط به تعامل شما با دوستان در بازی دسترسی پیدا می کند..
  • تجربه خود را شخصی کنید: بر اساس تعامل شما در فیس بوک ، این پلتفرم ممکن است رویدادهای مختلفی را برای حضور شما یا افراد مختلف برای ارتباط با شما پیشنهاد دهد.

آیا استفاده از فیس بوک بی خطر است؟?

در یک کلام ، بله. فیس بوک به شما امکان می دهد اطلاعاتی را که به اشتراک می گذارید مدیریت کنید. اما بهترین شکل دفاع در برابر نقض حریم خصوصی ، یک ذهنیت هوشیار است.

برای سؤالات بیشتر ، خط مشی رازداری Facebook را در اینجا بخوانید.

چگونه اطلاعات فیس بوک خود را بارگیری کنید

قبل از حذف حساب Facebook (برای همیشه!) ، ممکن است بخواهید ابتدا اطلاعات خود را بارگیری کنید.

مرحله 1: به https://www.facebook.com/settings بروید.تنظیمات برو به فیس بوک

گام 2: در انتهای صفحه کلیک کنید یک نسخه را بارگیری کنید از داده های فیس بوک خود را.بارگیری داده ها

مرحله 3: کلیک بایگانی من را شروع کنید. رمز عبور خود را هنگام درخواست از شما تهیه کنید.دریافت بایگانی

پس از اتمام مراحل ، فیس بوک در صورت آماده شدن ، بایگانی شخصی شما را برای شما ایمیل خواهد کرد.

چگونه حساب Facebook خود را حذف کنید

مرحله 1: به https://www.facebook.com/help/delete_account بروید.حذف حساب کاربری

گام 2: اطلاعات ارائه شده را بخوانید و سپس کلیک کنید حساب من را حذف کنید.کلیک-حذف کنید

مرحله 3: تأییدهای لازم را تکمیل کنید ، سپس کلیک کنید خوب.

و همین شما حساب Facebook خود را حذف کرده اید (برای همیشه!)

کارهای بیشتری برای محافظت از حریم خصوصی اینترنت خود انجام دهید

حال اگر واقعاً می خواهید بازی رازداری اینترنت خود را بیشتر کنید ، در اینجا اقدامات بیشتری را می توانید انجام دهید.

  1. از ExpressVPN استفاده کنید. هنگام “توقف” Google Google & سابقه برنامه مانع از جمع آوری داده های Google در مورد شما نمی شود ، مانع از ISP شما می شود تا کارهای آنلاین را انجام دهید و به طور بالقوه آن را با شرکت ها و دولت ها به اشتراک بگذارید. برای پنهان کردن فعالیت آنلاین خود از ISP ، از VPN مانند ExpressVPN استفاده کنید.
  2. از مرورگر Tor استفاده کنید. Tor مکان و فعالیت های آنلاین خود را از هر کسی که نظارت بر شبکه یا آنالیز ترافیک انجام می دهد ، پنهان می کند ، بنابراین فعالیت اینترنت شما دشوار است که بتواند به شما ردیابی کند. این یکی از بهترین شرط های شما برای حفظ ناشناس ماندن آنلاین است. برای به حداکثر رساندن اثربخشی Tor ، حتماً این نکات را بخوانید: می خواهید Tor واقعاً کار کند?

مرور ایمن ، همه!

آیا با خنثی کردن زندگی آنلاین خود کمک بیشتری می خواهید؟ راهنماهای ExpressVPN را در زیر مشاهده کنید:

> حذف پسوندهای Chrome

> حذف Dropbox

> حذف پیام رسان فیس بوک

> حذف یافتن آیفون من ، یافتن iPad من و پیدا کردن Mac من

> حذف حساب Gmail خود را

> سابقه Google خود را حذف می کند

> عکسهای Google خود را حذف کنید

> تاریخچه مرور هارد دیسک شما حذف می شود

> حذف حساب اینستاگرام خود را

> سابقه Internet Explorer شما حذف می شود

> حذف حساب Pokémon Go خود

> حذف سافاری

> در حال حذف سابقه Snapchat است

> حذف حساب Tinder خود را

> حذف حساب توییتر خود

> حذف مسنجر WhatsApp

> حساب کاربری Yahoo Mail خود را حذف می کنید

چگونه به طور دائم حساب Facebook خود را حذف کنید
admin Author
Sorry! The Author has not filled his profile.