Прогресът на връзката заседна наполовина

Ако се свързвате със местоположение на сървъра, може вижте напредъка на връзката ви, заседнал наполовина за продължителен период от време:

Приложението ExpressVPN е заседнало, докато се опитвате да се свържете.

Ако видите това да се случва:

  1. Ако сте в местоположение с известни проблеми с VPN свързаността, изчакайте около 30 секунди за завършване на връзката. Ако това не помогне, опитайте свързване към друго място.
  2. Прекъснете ExpressVPN на устройството си и се опитайте да достъп до интернет. Ако срещнете проблеми с връзката, докато сте изключени от VPN, проблемът е в основната интернет връзка, която използвате.
  3. Излезте (или напуснете) ExpressVPN на вашето устройство и тогава отворете отново приложението. Опитайте да се свържете с друго местоположение на сървъра след рестартиране на приложението. Ако имате възможност да се свържете с друго място, опитайте да се свържете отново с първоначалното местоположение. Ако срещнете проблем, може да има проблем с първоначалното местоположение, с което сте се опитали да се свържете.
  4. Рестартирам вашето устройство и рестартиране ExpressVPN. Опитайте да се свържете с друго местоположение на сървъра след рестартиране на приложението. Ако имате възможност да се свържете с друго място, опитайте да се свържете отново с първоначалното местоположение. Ако срещнете проблем, може да има проблем с първоначалното местоположение, с което сте се опитали да се свържете.
  5. Влезте във вашия ExpressVPN акаунт, изберете Настройте ExpressVPN за да изтеглите последната версия на ExpressVPN. След това настройте приложението ExpressVPN и след това се свържете със местоположение на сървъра.
  6. Проверете дали вашият лиценз е изтекъл. За помощ вижте това ръководство за активиране на изтекъл лиценз или абонамент.

Докато извършвате тези стъпки, можете да се свържете с екипа за поддръжка на ExpressVPN за пряка помощ по всяко време.

Прогресът на връзката заседна наполовина
admin Author
Sorry! The Author has not filled his profile.