Kaj je pametna lokacija ExpressVPN in kdaj jo morate uporabljati?

Kaj je pametna lokacija ExpressVPN in kdaj jo morate uporabljati?

Priročna funkcija Smart Location ExpressVPN je orodje, vgrajeno v aplikacijo, ki bo vedno izbralo najboljšo lokacijo VPN za vas.

Pametna lokacija uporablja spreten algoritem (ki ga je pripravila naša čudovita skupina za razvoj) za razvrščanje lokacij VPN z uporabo meritev, kot so hitrost prenosa, zamuda in razdalja.

Če se želite hitro povezati in je hitrost strele vaša najpomembnejša prednost, boste s pametno lokacijo odpravili ugibanja in zagotovili natančno izkušnjo, ki jo iščete.

Kdaj naj uporabim Smart Location?

Najboljša stvar pametne lokacije je, da le ta deluje.

Vseeno je, kje ste: Smart Location vam bo zagotovil najhitrejšo in najbolj zanesljivo lokacijo VPN.

Ko poskušate izbrati idealno lokacijo VPN za svojo situacijo, se pojavi veliko dejavnikov, in ne gre samo za to, kje se nahajate. Na primer uporabnik na AT-ju&T v New Yorku morda nima enakih zahtev za povezavo kot drug newyorški uporabnik, ki je na Verizonu.

Namesto da bi brskali po vseh lokacijah podjetja ExpressVPN, ki iščejo najboljšo povezavo, zakaj ne pustite Smart Location, da to stori namesto vas?

Ni treba razmišljati o tem. Pustite aplikaciji, da opravi težko dviganje, se usede in uživa v varnem internetu z najboljšo možno hitrostjo.

Še več, uporaba Smart Location je preprosta.

Kako uporabljam pametno lokacijo?

Če se želite povezati s funkcijo Smart Location v aplikacijah Windows, Mac, Android ali iOS, preprosto kliknite ali tapnite gumb VPN ON.

Posnetek zaslona gumba Smart Location ExpressVPN

To je to. Preprosto kliknite velik gumb in pripravljeni ste!

Pametna lokacija je bila zgrajena posebej za tiste, ki ne potrebujejo nobenega strežnika in posebej samo želim najboljšo povezavo-vsakič.

Kaj je pametna lokacija ExpressVPN in kdaj jo morate uporabljati?
admin Author
Sorry! The Author has not filled his profile.