Nagrade za zasebnost: štipendija za zasebnost ExpressVPN

zasebnosti-nagrade

ExpressVPN s ponosom objavlja štipendijo za zasebnost zasebnosti ExpressVPN, ki namenja ukrepe in vire študentom srednjih in podiplomskih šol.

Cilj EFPS je v obliki natečaja za eseje ozavestiti študente o internetni zasebnosti in varnosti. Program je način, kako pomagati in zagotoviti, da se bo nova generacija znašla pred nepotrebno cenzuro in nadzorom.

ExpressVPN je zagovornik digitalne zasebnosti, internetne varnosti in digitalne svobode in s ponosom podpira več neprofitnih organizacij, ki se borijo za zaščito teh pravic; organizacije, kot so Fundacija Electronic Frontier, Internet Defense League, Boj za prihodnost in dostop.

Rastoča povezanost je večja nevarnost izpostavljenosti zasebnosti

V pobudi, ki se je začela leta 2013, imenovana ConnectED, je predsednik Barack Obama zastavil cilj, da do leta 2018 v svojih šolah in knjižnicah poveže 99% ameriških študentov s hitrim internetom v svojih šolah in knjižnicah.

To je odličen načrt, vendar s to priložnostjo prihaja do bistveno večjega tveganja za zasebnost in varnost.

S to štipendijo ExpressVPN s ponosom omogoča študentom, da razmišljajo, prepirajo in zagovarjajo svoje stališče do zasebnosti in prihodnosti digitalne svobode.

Delite svoje misli o prihodnosti interneta!

Obdobje prijave štipendije za zasebnost ExpressVPN Future of Privacy je odprto do 31. avgusta 2016, 11:59 PST.

Prijavitelji se lahko potegujejo tako, da napišejo eno od naslednjih tem:

Imamo si prihodnost

Predstavljajte si leto 2050. Kako bo razvoj interneta vplival na našo družbeno strukturo in / ali oblasti, ki jih imajo vlade nad državljani?

Zagovorniki zasebnosti

Pogovorite se o logiki tega znanega citata Edwarda Snowdena:

"Trditi, da vam ni pravica do zasebnosti, ker nimate česa skrivati, ni nič drugega kot reči, da vam ni vseeno za svobodo govora, ker nimate kaj povedati."

Zasebnost v resničnem življenju

Medtem ko razmišljate o svojem življenju, pomislite na tri načine, da zasebnost ali pomanjkanje le-te vpliva na vas osebno. Bi bilo bolje ali slabše, če bi se situacija obrnila?

Denarna nagrada za štipendijo za zasebnost ExpressVPN

Najboljši esej bo zmagal glavna nagrada 2.500 USD, prva in druga uvrstitev bosta nagrajeni s 1.000 ameriških dolarjev in 500 ameriških dolarjev, oz. Zmagovalci bodo obveščeni po e-pošti in javno objavljeni na www.expressvpn.com/blog/ 14. oktobra 2016.

Podrobne informacije o prijavi, smernice tekmovanja in informacije o nagradah so na voljo na strani tekmovanja.

Stiki z mediji
Caroline Aguin - Štipendistka
[email protected]
ExpressVPN.com

Nagrade za zasebnost: štipendija za zasebnost ExpressVPN
admin Author
Sorry! The Author has not filled his profile.