Uradno: ExpressVPN je hitrost številka 1

ExpressVPN je najhitrejši VPN

V neodvisnem pregledu je BestVPN.com v vrsti preizkušenih hitrosti testiral 15 VPN storitev. Test je ExpressVPN potrdil kot najhitrejši VPN, saj je v času pisanja premagal 2. mesto za skoraj 4 Mbits / second..

ExpressVPN je na vrhu hitrostne kartePoročilo ExpressVPN je na vrhu BestVPN.com.

Znanstvena metodologija preskušanja hitrosti

BestVPN.com se je preko podatkovnih strežnikov v ZDA, Veliki Britaniji, Avstraliji in Hong Kongu povezal z več VPN-ji. Enaki paketi podatkov so bili preneseni med strežnike z uporabo različnih VPN storitev, vse hitrosti prenosa pa so bile nadzorovane in povprečene.

Tekoči preizkus hitrosti je zasnovan tako, da daje prednost doslednosti v hitrosti VPN in vzpostavi merilo za primerjavo vseh VPN-jev na enakih pogojih. Uporaba statičnih in nadzorovanih prenosov podatkov zagotavlja natančen rezultat hitrosti, test BestVPN.com iz procesa testiranja odstrani začasne spremenljivke, ki bi lahko vplivale na hitrost interneta - na primer domače in pisarniške Wi-Fi povezave in lokalno predpomnjeni podatki.

Do zdaj je BestVPN.com opravil že več kot 18.500 individualnih testov in vsak dan več teče. Za tiste, ki jih zanima, BestVPN.com dnevno posodablja rezultate.

Kdo je BestVPN.com?

BestVPN.com je pregledno mesto, katerega cilj je s temeljitimi pregledi in testiranji izpostaviti najboljše storitve VPN. Kot del tega cilja trenutno gostijo nagrade, ki javnosti omogočajo glasovanje za njihov najljubši VPN.

Poleg pregledov in hitrosti testiranja BestVPN.com ustvarja vsebino za obveščanje uporabnikov o varnostnih težavah in prednostih zasebnosti.

Hitrost, ki jo potrebujete, kadarkoli želite

V ExpressVPN vemo, da je poleg zasebnosti in varnosti največja težava hitrost VPN za internetne uporabnike.

Vrhunski VPN naj bi povečal vašo internetno izkušnjo, ne da bi to vplivalo na vašo zmožnost, da počnete stvari, ki jih želite v spletu, na primer:

  • Hitro brskanje
  • Deljenje datotek
  • Ultra HD video streaming

ExpressVPN povprečno 39,48 Mbits / s v sedmih dneh, kar je več kot dovolj hitro za celo Netflixove Ultra HD tokove.

  • 0,5 Megabita na sekundo - Zahtevana hitrost širokopasovne povezave
  • 1,5 megabajta na sekundo - Priporočljiva hitrost širokopasovne povezave
  • 3,0 megabitov na sekundo - Priporočljivo za kakovost SD
  • 5,0 Megabita na sekundo - Priporočljivo za kakovost HD
  • 25 Megabitov na sekundo - Priporočljivo za kakovost visoke ločljivosti

Neprestano testiramo aplikacije in strežnike ExpressVPN, da zagotovimo najboljšo hitrost zadev, ki so vam pomembne, da boste lahko uživali v internetu, kot je treba.

Pridobite najhitrejši VPN na trgu

Če želite vse varnostne in lokacijske prednosti VPN-ja, je ExpressVPN doslej najhitrejši VPN s hitrostmi, ki vam omogočajo internetno poslovanje kot običajno, z zaščito VPN.

Povratne informacije za nas?

Nedavno ste uporabljali aplikacije ExpressVPN? Radi bi slišali o vaših izkušnjah s hitrostjo ali storitev na splošno. Pustite nam komentar spodaj ali se s klepetom v živo obrnite na pravega človeka!

Uradno: ExpressVPN je hitrost številka 1
admin Author
Sorry! The Author has not filled his profile.