4 души, напълно изпаднали в епични социални медии, не успяват

4 души, напълно изпаднали в епични социални медии, не успяват

Признайте го: направихте нещо глупаво в социалните си медии. Всеки е направил нещо глупаво в социалните си медии. През повечето време не се прави вреда. Просто изтривате обидната публикация, коментар или снимка на това как играете Twister в манкини на следващата сутрин.

Лесно е да забравите, че целият свят потенциално може да види профилите ви в социалните медии, дори ако настроите профила на частен (едно от записите в нашия списък откри това - по трудния начин). Това не е личен чат между вас и приятелите ви. Чатът по интернет никога не е личен.

През повечето време светът не ви гледа, той гледа Netflix. Но няколко нещастни хора успяха да привлекат вниманието на света с лошо избрана актуализация на състоянието. И тогава всички ги посочиха и се засмяха. Или вика. Или избяга да крещи.

Съставихме списък от четирима души, които не успяха да запазят личните си социални акаунти, след което бяха разбити. Освен ако не искате да попаднете в следващия ни списък, време е да затегнете колана си за поверителност в Интернет.

Жури ХаресваВиновен, виновен, виновен ... О, вижте видеото с котката!

# 1 Facebook Справедливост на проучването

Граждански дълг на всеки е да бъде съдебен заседател, ако се изисква. Демокрацията изисква престъпниците да бъдат съдени от съдебни заседатели от своите връстници. За мен е чест да изпълнявам такъв дълг в демократична страна. И човек трябва да поеме сериозно отговорността. Също така е важно да разберете всички факти по случая, след което да ги обмислите старателно и справедливо. Не искате да изпратите невинен човек в затвора или да оставите виновник да се разхожда безплатно.

Или, знаете, просто бихте могли да започнете анкета във Facebook. Точно това се случи в Бърнли, Великобритания. Член на журито реши, че най-добрият начин да реши съдбата на изпитания е да постави няколко факта във Facebook, след което всички да гласуват.

Законът на Обединеното кралство изисква съдебните заседатели да не говорят публично за случая, по който те председателстват. Така че, когато съдът бе съобщен за гласуването във Facebook, съдебните заседатели бяха незабавно уволнени.

Ако някога имате задължение за съдебни заседатели и сте избрали да поставите решението за вина в ръцете на анкета във Facebook, моля, уверете се, че никога няма да имате задължения за съдебни заседатели.

болен денПрофесионален съвет: Изпращането на съобщения при болни означава, че не е нужно да използвате неубедителния си „болен глас“.

# 2 Статус на Facebook Предава здравето на Гай

Чухме, че в интернет има ужасни хора, които понякога ще се преструват, че са болни, само и само да получат почивен ден. Намираме това поведение за шокиращо и ужасяващо. Наистина, как можа?

* Кашлица. Кашлица. *

Както и да е, оказва се, че работодателите също гледат във Facebook. Така че, ако сте от типа човек, който обича да се наслаждава на случайния болен ден (без да е болен), вероятно трябва да промените настройките си във Facebook на частни. И внимателно се вгледайте в себе си.

Кайл Дойл не промени настройките си във Facebook на частни. Кайл Дойл взе болен ден. Кайл Дойл се провали.

Ето какво се случи чрез удобен препис на имейл:

От: Niresh Regmi
Изпратено: сряда, 27 август 2008 г. 9:35 ч.
До: Кайл Дойл
Относно: Отсъствие на четвъртък 21-ви 2008
Здравей Кайл,
Моля, представете медицинско свидетелство, посочващо валидна причина за отпуската ви по болест в четвъртък 21-ви 2008 г..
Благодаря ти
НИРЕШ РЕГМИ
Мениджър в реално време, операции на работната сила
-
От: Кайл Дойл
Изпратено: сряда, 27 август 2008 г. 9:38 ч.
До: Niresh Regmi
Относно: RE: Отсъствие на четвъртък 21-ви 2008
Niresh,
При отсъствия за 1 ден не се изисква медицинско свидетелство, както е посочено в моя договор, при условие че съм заявил, че съм в отпуск по медицински причини.
Благодаря
за разбирането,
Кайл Дойл
Резолюции експерт - технически
-
От: Niresh Regmi
Изпратено: сряда, 27 август 2008 г. 9:39 ч.
До: Кайл Дойл
Относно: RE: Отсъствие на четвъртък 21-ви 2008
Здравей Кайл,
Обикновено това е така, според вашия договор. Моля, обърнете внимание, че отпускът по тези случаи се предоставя само по истински медицински причини. Вие решителен мениджър е определил, че вашият отпуск не се дължи на медицински причини и като такъв не можем да предоставим отпуск по този повод.
НИРЕШ РЕГМИ
-
От: Кайл Дойл
Изпратено: сряда, 27 август 2008 г. 9:43 ч.
До: Niresh Regmi
Относно: RE: Отсъствие на четвъртък 21-ви 2008
Здравей Ниреш,
Моят отпуск се дължи на медицински причини, така че не можете да откажете отпуск въз основа на преценка на линейния мениджър, без доказателства, моля обработете отпуска, както поискате.
Благодаря
за разбирането,
Кайл Дойл
-
От: Niresh Regmi
Изпратено: сряда, 27 август 2008 г. 9:50 ч.
До: Кайл Дойл
Относно: RE: Отсъствие на четвъртък 21-ви 2008
Здравей Кайл,
Вярвам, че доказателството, че търсите, е по-долу

kyle doyle facebook failУипс - Фейсбук профилът на Кайл Дойл.

От: Кайл Дойл
Изпратено: сряда, 27 август 2008 г. 9:55 ч.
До: Niresh Regmi
Относно: RE: Отсъствие на четвъртък 21-ви 2008
HAHAHA LMAO епична неуспех
Не се тревожи човек
за разбирането,
Кайл Дойл

# 3 Учител, уволнен за моментна почивка

Знаеш ли какво порасналите възрастни имат напълно право да пият? Алкохолът. И понякога, когато порасналите възрастни са на почивка, обичат да изпият чаша вино или бутилка бира. Вероятно защото те са РАСЛОВНИ ВЪЗРАСТНИ. НА ПОЧИВКА!

Но консумацията на напитка, която е напълно легална за пиене на възрастни, не попречи на гимназията Apalachee в Джорджия да уволни учител, който е изпил студена бира на почивка.

Учител, уволнен за Facebook (1)Чувствам се припаднал. Ужасът от това!

Това е Ашли Пейн и тя публикува тази снимка на страницата си във Facebook. Ето я, наслаждавайки се на няколко напитки, докато почивате.

Това е снимката, която я уволни.

Ако директорката я беше видяла да пие чаша вино в местен ресторант със съпруга си, щеше ли да бъде уволнена? Със сигурност не. Но пускането му във Facebook очевидно означава, че популяризирате злоупотребата с алкохол. Да, обвиниха госпожица Пейн в насърчаването на злоупотребата с алкохол. Заради тази картина точно там.

Време е да увеличите вашите настройки във Facebook, pronto. Или спрете да пиете. И така, време да увеличите вашите настройки във Facebook, pronto.

Задаването на вашите данни във Facebook на частни наистина е задължително. Точно това направи и мис Пейн. С изключение на това не работи. Снимката на госпожица Пейн, която пие бира, беше зададена на лични във Facebook. И все пак, можете да го намерите в абсолютно всяко кътче в Интернет. Какво е обратното на частното? Тази картина.

Така че вероятно не трябва да разчитате само на настройките за поверителност на Facebook, за да поддържате публикациите и снимките си поверителни. Бихте си помислили, че във Facebook има много служители и стажанти, които прекарват времето си в търсене на недостатъци в настройките за поверителност. И след като бъдат открити недостатъци, те се фиксират набързо. Без съмнение човекът, който намери недостатъка, също получава голям бонус.

намерете във фейсбукВиждам мъртви хора! Не, чакай, те просто спят. Това приложение ми позволява да наблюдавам хората, докато спят.

# 4 Facebook стартира стажант, който намери грешка в настройките за поверителност

Когато Аран Хана започна стаж във Facebook, той без съмнение имаше големи надежди да впечатли Марк Цукербург достатъчно, за да му бъде предложена работа на пълен работен ден. Khanna, студентка от Харвард, пое себе си, за да прояви малко инициатива и започна проект, който да изтъкне някои от недостатъците на личния живот на Facebook.

Khanna създаде приложение, което използваше недостатъци във мобилния месинджър на Facebook. Приложението се нарича Карта на Мародер и, подобно на неговия съименник Хари Потър, позволява на хората да определят точното местоположение на потребителите на Facebook. Не е трудно да си представим многото начини, по които това приложение може да се използва за зло. Но Хана твърди, че предоставя обществена услуга и няма злонамерени намерения.

Фейсбук не се съгласи и той беше незабавно уволнен.

Как да не си онлайн загубител на поверителността

Тези хора се озоваха от грешната страна на Интернет. Лошата страна, която вкарва хората в неприятности. Всички забравиха правило на един от Интернет:

Всичко, което пускате в интернет престой в интернет.

И преди сме обхващали съвети за поверителност. Доста няколко пъти. Всъщност това е нещо наше. Но хората от нашия списък определено биха се възползвали от още няколко съвета.

  1. Не публикувайте чувствителни данни в Интернет. (номера на кредитни карти, свидетелства за раждане, данни за съдебно дело на някой друг)
  2. Внимавайте каква лична информация пускате в Интернет. (DOB, адрес, трезво състояние)
  3. Поемете контрола върху собствената си поверителност. (не публикувайте това, което не искате да вижда целият свят - като снимки за почивка)
  4. Използвайте вкусното разширение за Chrome на ExpressVPN
  5. Не дразни Марк Цукербург. (Някога)

Следвайте тези четири лесни стъпки и да се надяваме, че няма да ви изпаднат от Интернет.

4 души, напълно изпаднали в епични социални медии, не успяват
admin Author
Sorry! The Author has not filled his profile.