Блокбастър филм сюжети “фиксирани” с VPN

Блокбастър филм сюжети "фиксирани" с VPN

Много филми имат измислени и нелепи сюжетни точки. Някои от тях успяват да имат и огромни дупки в парцела, докато други просто пренебрегват лесно достъпната технология, която може да приключи нещата за минути.

Следващите филми най-определено се вписват в трите от тези категории, но ние ще се съсредоточим върху последния.

Без допълнително обожание тогава ето …

Три от най-големите филмови сюжети за всички времена, решени за секунди чрез VPN връзка:

Морфей не може да намери Нео в матрицата (1999)

Нека предговорим това, като признаем, че ако Нео имаше VPN, Морфей вероятно не би го намерил на първо място. Това означава, че хората не биха имали „Единственият“, който да ги спаси от злите робот-господари.

Наистина това не е краят, който повечето биха искали. Не е много щастлива разделителна способност (освен ако не сте робот над робот), но все пак е резолюция.

Но нека се преструваме, че хората са имали VPN – това ще означава, че агентите никога не могат да намерят диваците, предизвикващи шум в красивата си роботопия.

Хората биха могли да се потопят и излизат от Матрицата по желание само с щракване с мишката и тяхното местоположение ще бъде напълно затъмнено. Агент Смит не можеше да се появи точно до Нео, защото агент Смит не знаеше къде е Нео.

Очаквайте следващо: Две номерирани и свързани факти:

  1. В няколко точки от филма „Матрицата“ хората трябва да направят лудо паническо тире към звънещия телефон. Звънещият телефон маркира изходната точка на Матрицата. И винаги изглежда блокиран, скрит или ангажиран по друг начин.
  2. VPN показва, че вашата интернет връзка изглежда да произхожда от някъде другаде.

VPN връзка означава, че хората не трябва да правят лудо паническо тире към звънещия телефон. Всичко, което трябва да направите, е да изберете VPN местоположение в близост до звънещия телефон. лесно.

Всъщност, ако хората в Матрицата имат VPN, това щеше да е клане. Нео можеше да бъде където и да поиска, и когато пожелае – и роботите нямаха представа. Вероятно щеше да изглежда като голям гаден побойник, който подбира бедни, беззащитни робот-господари.

vpn трансформаторИстински трансформатор. Определено не е лиценз безплатен външен вид. честен.

Сам не може да унищожи света в трансформаторите (2007)

Сам Уитуики е щастлив човек, въпреки че е изобразен от Шиа Лебеф. И той е единствено отговорен за човешката война с роботите над wannabe. Да. Повече робот-господари.

Сам трябва да направи малко пари, затова решава да продаде на търг семейните си наследства, едно от които е чифт стари, напукани очила.

Оказва се, че тези очила са точно онова, което Десептиконите (злите роботи-господари) мълчаливо търсят. Очилата по някакъв начин съдържат образа на тайна карта, която разкрива местоположението на All Spark. All Spark е макфуфинът от филма „Трансформатори“ и може да направи почти всичко, което парцелът изисква от него.

Списъкът на eBay за очилата веднага се забелязва и всички започват неистово да търсят Уитуики.

Това беше отправна точка за целия франчайз. Всичко, което се случи след, се случи, защото бяха намерени очилата. Преди списъка на eBay, Decepticons просто мълчаливо наблюдаваха и чакаха да се покажат очилата. Веднага след като се появиха на eBay, Decepticons проследиха местоположението на списъка и се разкриха пред света, като по този начин започнаха война.

Нека си представим за секунда, че Сам използва VPN, преди да изброи очилата в eBay. Сега какво? Нищо, това е какво.

Никой не би могъл да проследи търга до Сам, за да не може никой да намери Сам. И нито един зъл робот-господари не би се обърнал с претенции за очилата.

VPN точките печелят тук много. Използването на един не само би попречило на война с гигантски роботи, но и би спряло филма рано. Това означава, че не би трябвало да издържаме два часа и половина. И след това още три филма. И след това още четири, скоро скоро …

Всички филми за терминатора са решени – мигновено

През 2029 г. нашите зли роботи-господари имат проблем. Хората се бунтуват и започват да печелят.

Лидерът на човешката съпротива е Джон Конър, а Скайнет (злият робот-господари) са решили да се отърват от него. Традиционният начин за убиване на някого чрез изпращане на орди от зли роботи многократно се проваля. Затова решават, че единственият вариант е да изпратят един зъл робот обратно в миналото, за да може той да открие и убие нищо неподозиращата майка на Джон Конър. Разсъжденията на Скайнет са, че Джон Конър едва ли ще съществува, ако майка му не съществува.

Идеята беше безупречна, но екзекуцията не беше такава. Скайнет изпрати обратно върховия убиец, T-800, за да убие майката на Джон Конър Но не успя – майката на Джон Конър остана много жива.

Неразказан, злият робот надделяваше, че ще имат друг път. Само този път те решиха да изпратят един-единствен зъл робот назад, за да убият самия Джон Конър. Разсъжденията на Skynet са, че Джон Конър е малко вероятно да съществува, ако Джон Конър не съществува.

Отново безупречна логика.

Този път Skynet ъпгрейди крайния killbot до T-1000, който е двеста по-добър от T-800. T-1000 ще бъде изпратен обратно с ясна мисия: Намери Джон Конър. Убий Джон Конър

И така супер върховният убиец стъпва в машината на времето. Извращенията избухват в живота, светкавиците проблясват и Т-1000 се транспортира обратно към 1991 година.

Т-1000 пристига с трясък, в огромна топка пламък! Бавно тя се изправя – напълно гола – в кратера, създаден от собствения му лъскав вход. Оглежда се …

Сега какво?

Намери Джон Конър.

Но не може да намери Джон Конър Защото Джон Конър крие местоположението си с VPN.

Край.

зло-робот-сюзеренНие приветстваме новите си зли роботи-господари.

Защо трябва да получите VPN, точно сега!

Изводът е съвсем ясен и извън разумното възражение:

Ако някога се окажете, че сте преследвани от зли роботи-господари, наистина имате нужда от VPN.

Или можете просто да използвате своя VPN, за да осигурите връзката си и да се предпазите от наблюдение, както и останалите от нас.

Знаете ли други филми, които могат да бъдат запазени от VPN? Както винаги, оставете ги в коментарите по-долу!

Блокбастър филм сюжети "фиксирани" с VPN
admin Author
Sorry! The Author has not filled his profile.