Защо Хартата на Snooper прави VPN по-необходим от всякога

Най-добрата защита срещу Хартата на снудъра е добра VPN

Миналия месец британският парламент одобри окончателната версия на законопроекта за разследващите правомощия, известен още като „Хартата на Снупър“. поне 12 месеца.

Тъй като правителството вече не гарантира неприкосновеността на личния живот, хората трябва да поемат инициативата, за да гарантират, че тяхната поверителност остава непроменена. А за тези, които са особено загрижени за достигането на правителството в техния онлайн живот, отговорът остава доста прост: Използвайте VPN.

Ако живеете в състояние на наблюдение и искате да сте сигурни, че VPN винаги е включен, най-добрият ви залог е да инсталирате VPN на вашия рутер.

Защо VPN е най-добрата защита срещу Хартата на снайпера

VPN адресира редица основни проблеми, свързани с поверителността, като предава вашия интернет трафик през други сървъри, предотвратявайки трети страни да наблюдават вашата интернет активност. Тъй като единственият видим трафик е комуникацията на вашия компютър с VPN сървъра, а не сайтовете на другия край, ISP се възпрепятстват да записват това, което правите - според мандата на Snooper's Charter.

Повечето VPN функционират на отделно устройство като смартфон или компютър. Това има смисъл за онези, които се нуждаят само от връзка с VPN при конкретни обстоятелства, например когато използват обществена Wi-Fi гореща точка. Ако искате универсална защита в дома си, обаче, най-добрият ви залог е VPN рутер.

Използвайте VPN на безжичен рутер

VPN рутер гарантира поверителност и защита за всички устройства във вашата къща, от таблети до умни хладилници до конзоли. А за онези, които трябва да се справят с постоянните притеснения от правителствения шпионин, маршрутизатор, оборудван с VPN, означава, че не трябва да помнят да се свързват с VPN всеки път, когато включат ново устройство.

В миналото настройването на VPN на рутер беше трудно. Повечето хора трябваше да прибягнат до ръчни конфигурации, които отнемат време и техническо ноу-хау. Но вече не. Приложението ExpressVPN за рутери е създадено, за да направи поверителността достъпна за хората от всички точки на технологичния спектър.

По-амбициозните потребители могат да се опитат да инсталират приложението за себе си на рутер, който купуват отделно. Тези, които имат по-малко опит, могат да го закупят веднага.

Така или иначе използването на ExpressVPN на рутер е най-добрата възможност за защита на вашия интернет трафик у дома. В несигурни времена той ви дава точно това, което най-много искате - спокойствие.

Защо Хартата на Snooper прави VPN по-необходим от всякога
admin Author
Sorry! The Author has not filled his profile.