Защо ми трябва VPN?

Илюстрация на голям зелен въпрос. Вътре в знака на въпроса има поток от букви и цифри, които символизират код (както направиха в матрицата).

VPN е умен бит софтуер, който маскира IP адреса на всяко устройство, на което го инсталирате.

Най-просто казано: Когато използвате VPN, изглежда, че се свързвате с интернет от някъде другаде.

Няма значение дали това е iPhone или Android, Mac или компютър: Можете да използвате VPN за всичко, което се свързва с интернет, или като инсталирате софтуер на устройството или използвате VPN рутер. Това е толкова просто.

За по-техническо обяснение какво се случва, ExpressVPN има фантастично и изчерпателно ръководство тук.

Но този блог е свързан с разбиване на жаргонния жаргон и съсредоточаване върху това, което VPN всъщност прави за вас. Неща като това:

1. Вземете нещата по-евтино с VPN

VPN ви позволява да пазарувате наоколо, за да получите най-добрата сделка. Вместо да се ограничите до вашия местен пазар, вие получавате достъп до глобалния пазар.

Знаете ли, че един и същ продукт или услуга може да струва две напълно различни цени на две различни места?

Например един полет може да струва 400 долара в Америка, но само 100 долара в Германия. Има смисъл да го купувате от Германия тогава, нали? С VPN можете! стрела.

2. Достъп до повече онлайн съдържание

Виждали ли сте някога тези съобщения в YouTube, които казват: „Качителят не е направил това съдържание достъпно във вашата страна“? Ако използвате VPN, няма да се налага да виждате това вече. Ще можете да го направите преглеждайте YouTube от всяка страна, която искате само с няколко щраквания на мишката.

Това не е ограничено само до YouTube. Всички доставчици на онлайн медии предоставят съдържанието си на различни места. Това, което е достъпно на едно място, няма да бъде винаги на друго. Когато използвате VPN, получавате повече съдържание!

Интернет може също да има правителствени ограничения, като например възможността за достъп до сайтове за забавления или хазарт за възрастни, социални медии и дори международни източници на новини. Но ако се свържете с VPN, можете да решите какво искате да гледате.

3. Гледайте всички спортове отвсякъде

Спортът е блестящ, но както и телевизията, телевизионните оператори ги показват с око на местния пазар. Но в този свят на временно живеене може да се окажем на места, които не показват игрите, които искаме да видим.

Искате да гледате Манчестър Юнайтед в Банкок? Няма проблем. Търсите Супербоул където и да е освен в САЩ? Лесно. Няма спорт, който не можете да гледате с VPN.

4. По-добри игри, когато се свържете с VPN

В наши дни геймърите са всички и всички можем да играем на всеки, по всяко време - това е доста дяволски невероятно. Стига да имаме достатъчно здрава интернет връзка, т.е. И в това се крие проблемът.

Интернет доставчиците могат да преустановят връзките, ако използването на честотна лента се счита за твърде високо, което оставя неприятно изоставане или петна връзка.

Но ние сме хора и великолепни. И създадохме VPN софтуер, който предлага бърз, непрекъснат геймплей. Навсякъде.

5. Пазете връзката си поверителна

Това е голямо. Неосигурена връзка означава, че някой може да чете всичко, което казвате, и да наблюдава всичко, което правите.

Много търсачки събират вашите данни и регистрират цялата ви онлайн активност. След това тези събрани данни се използват за насочване на реклами към вас, или по-лошо, които се продават на най-високата оферта.

Надежден VPN ще защити и шифрова вашия интернет, като го изключи от любопитни и злонамерени очи.

Имам ли нужда от VPN у дома? да!

Уебсайтовете проследяват вашето местоположение от вашия IP адрес, така че ако промените IP адреса си, можете да манипулирате системата и изглежда да сте на места, които не сте. Но това не е само полза у дома: VPN може да бъде особено полезен при пътуване.

Накратко, VPN прави интернет по-добър.

А VPN позволява на всеки да изпита пълния интернет. И макар някои хора да искат повече стени, ExpressVPN се занимава с разрушаването им.

Защо ми трябва VPN?
admin Author
Sorry! The Author has not filled his profile.