ExpressVPN добавя тъмен режим към разширенията на браузъра Chrome и Firefox

Екранна снимка на приложението ExpressVPN в тъмен режим.

При ExpressVPN наш приоритет е създаването на авангардна технология, за да защитим вашата поверителност. Но ние смятаме, че и технологията трябва да е лесна за очите. Ето защо ние се радваме да представим най-новата си функция за разширения на браузъра: тъмен режим. Вече можете да преминете към тъмната страна с разширенията на браузъра ExpressVPN Chrome и Firefox.

Ние непрекъснато подобряваме потребителското изживяване на нашите продукти, за да бъдем лесни за защита, но също така се стремим да предложим по-голяма персонализация. С новата тъмна тема ще можете да изберете предпочитания от вас вид, докато се наслаждавате на всички предимства на сигурността на ExpressVPN.

Тъмният режим в момента се предлага в разширенията на браузъра ExpressVPN за Chrome и Firefox и ние ще пуснем тази опция на други платформи през 2020 г..

Вземете ExpressVPN за Chrome

Вземете ExpressVPN за Firefox

Как да преминете към тъмен режим за разширения на браузъра

Ако вашата операционна система вече е настроена на тъмна тема, не е нужно да правите нищо - разширението ви за браузър ExpressVPN автоматично ще го съвпада, като използва тъмен режим.

За да включите ръчно тъмен режим:

  1. В браузъра си щракнете върху иконата за разширение на браузъра ExpressVPN
  2. Щракнете върху менюто за хамбургер (☰) и изберете Настройки
  3. Изберете тъмен като вашия режим на показване

Все още не използвате разширенията на браузъра? Вземете ги за Chrome и Firefox, за да защитите лесно вашата уеб активност и да промените вашия IP адрес.

ExpressVPN добавя тъмен режим към разширенията на браузъра Chrome и Firefox
admin Author
Sorry! The Author has not filled his profile.