ExpressVPN пуска „Сигнали на надеждни VPN“ с CDT

CDT логото до логото ExpressVPN.

Хрупкава? Екстра кремово? Намалени мазнини? Старомоден, каквото и да означава това?

Всички сме имали това усещане да бъдете затрупани от избор при пазаруване, независимо дали за фъстъчено масло ... или за VPN услуга.

Разбира се, изборът на VPN услуга представлява малко по-големи залози, тъй като трябва да можете да се доверите на вашия доставчик на онлайн поверителност и сигурност. ExpressVPN се стреми да спечели това доверие с водещата в нашата индустрия комбинация от хардуер, софтуер и изобретателност на човека и чрез споделяне на подробна информация за това как работим всеки ден, за да защитим нашите потребители.

Но ние не искаме да спираме дотук - да помагаме на потребителите да изберат най-добрата VPN услуга за тях означава да осигурят информацията и насоките, необходими за оценка на кого могат да се доверят, без значение на кой доставчик се обмислят.

Ето защо работихме с Центъра за демокрация и технологии (CDT), независима организация с нестопанска цел, която защитава онлайн гражданските свободи и правата на човека по целия свят, за да стартираме междубраншова инициатива за повишаване на стандартите в бранша и овластяване потребителите да вземат по-информирани решения при избора на VPN - в крайна сметка правят интернет по-частен и сигурен за всички.

Сигнали на надеждни VPN мрежи

Заедно с шепа други VPN доставчици работихме с CDT за разработването на списък с въпроси, на които VPN услугите трябва да могат да отговорят, за да сигнализират за тяхната надеждност. Тези въпроси, заедно с насоки от CDT, помагат на потребителите да оценят VPN доставчиците въз основа на техните бизнес модели, практики за събиране на данни, протоколи за сигурност и други.

Мислете за това като етикет за хранене за VPN, предоставящ основен набор от факти, които можете да сравните в различни услуги. И както етикетът за хранене може да ви помогне да определите кое фъстъчено масло с етикет „здравословно“ наистина е по-добро за вас, тези въпроси и отговори ви дават възможност да прецените по-добре дали VPN услуга, която се гордее с „водеща в индустрията сигурност“, наистина заслужава този етикет.

За разлика от етикета за хранене обаче участието е напълно незадължително. Надяваме се обаче повече VPN доставчици да се присъединят към нас в отговорите на тези въпроси и повишаването на стандартите за цялата индустрия.

Публикувахме въпросите и отговорите ни в нашия Доверителен център, който също има обширни допълнителни подробности за нашите практики за сигурност, извън и извън това, за което изисква проектът CDT.

За повече информация относно инициативата, посетете уебсайта на CDT.

ExpressVPN пуска „Сигнали на надеждни VPN“ с CDT
admin Author
Sorry! The Author has not filled his profile.