Интервю с Аштън Итън, най-големият спортист в света и потребител на ExpressVPN

Олимпийският герой използва ExpressVPN

Има такива, които тичат. Има такива, които скачат. Има такива, които хвърлят. И тогава има такива, които правят и трите на олимпийско ниво.

Влезте Аштън Итън, най-големият спортист в света.

Итън държи световния рекорд за декатлон, което изисква състезателите да участват в десет състезания, вариращи от скок на височина до дискутиране. Той спечели злато за САЩ на Олимпиадата в Лондон през 2012 г., преди да повтори подвига миналия уикенд в Рио де Жанейро.

Освен като спортист от световна класа, Итън е и активен хуманитар. Той е работил с Team World Vision, помощна организация, която използва състезания в общността, за да събере пари за програми за развитие. Ийтън дори посети Кения наскоро, за да се срещне с дете, което той и съпругата му спонсорираха чрез организацията.

ExpressVPN се гордее, че Eaton е активен потребител от 2015 г. И като се има предвид, че никой от блога не успя да стигне до Рио, беше много мил Итън да сподели някои от своите впечатления от тазгодишните Олимпийски игри.

ExpressVPN: Благодаря, Аштън, че си достатъчно любезна да отговориш на нашите въпроси, знаем, че си зает човек!

Аштън Итън: Няма проблем! Надявам се, че моите отговори могат да имат някакво положително въздействие.

ExpressVPN: По-рано сте заявявали, че вие ​​и съпругата ви се влюбвате в Бразилия през 2007 г. Това добави ли допълнително ниво да се състезавате в олимпиада там?

(Забележка: Миналата седмица съпругата на Итън, канадецът Брайън Тейзен-Ийтън, взе бронза в хепталон на жените.)

Eaton: Абсолютно. Бразилия беше отправна точка за нас, не само лично, но и атлетически. Там бяхме колегиални спортисти, след което продължихме да заснемаме титли, които създадоха професионалната ни кариера.

„Намерението за 2016 г. беше да спечелим. По този начин натискът беше такъв, че ТРЯБВА да спечеля. “

ExpressVPN: Състезавахте се в едно от по-късните събития. Как прекарахте времето в Рио?

Eaton: Това е фантастичен въпрос. Трениращите атлети често завиждат на състезателите в спортове, които започват по-рано в Игрите, тъй като имат повече време след като се състезават да изследват града и да гледат други състезания.

Като спортист, водещ до най-голямото състезание в живота ви, се опитвате да поемете много силен контрол над околната среда. Това означава, че основният приоритет всеки ден е вашето физическо здраве. Тренираш, ядеш и ако си уморен, спиш. Но понякога има много престой, след като проверите тези три кутии. Всеки спортист е различен.

Някои използват времето, за да намерят нови приятели от други страни. Някои го използват за анализ на последните няколко дни на обучение. Някои обичат да оставят ума да се лута с книга или любимите си телевизионни предавания.

Аз лично съм в течение на събитията около игрите чрез социалните медии. Брайън гледа предавания през интернет.

„Брайън и аз използвахме услугата ви през нашите пътувания през годината.“

ExpressVPN: Усетихте ли повече или по-малко натиск, отколкото през 2012 г.?

(Ийтън постави световен рекорд в декатлон на Олимпийските опити през 2012 г., преди да продължи да спечели златния медал в Лондон.)

Eaton: Усетих същото налягане, просто е различно.

През 2012 г. моето намерение не беше да спечеля непременно, а да участвам в игрите и да направя всичко възможно. Просто се случи да бъда добър по това време, така че най-доброто ми беше такова, че МОГА да спечеля, като по този начин оказвах натиск.

Оттогава обаче намерението за 2016 г. беше да спечелим. По този начин натискът беше такъв, че ТРЯБВА да спечеля.

ExpressVPN: Как е бил опитът ви с ExpressVPN?

Eaton: Използвах ExpressVPN, за да следя емисията на Twitter от NBC и емисията на Канадския олимпийски комитет, и те имаха много кратки видеоклипове, показващи страхотни моменти. Брайън и аз използвахме вашата услуга през нашите пътувания през годината.

ExpressVPN: Определено сте спортист с технически умения – смятате ли, че вашите съотборници и състезатели знаят същите съвети и трикове, когато става въпрос за достъп до мрежата, докато сте в чужбина?

Eaton: Като цяло бих казал, че повечето спортисти имат проблеми с технологията и да я използват, за да направят или да получат това, което искат. Представям си, че други спортисти не биха преминали през тези стъпки и продължават да превъртат към нещо друго.

ExpressVPN: Благодаря отново, че отделихте време да отговорите на нашите въпроси, ние наистина го оценяваме. Отдавна сме големи фенове!

Eaton: Няма проблем. Очакваме бъдещата година!

~

Всичко добре казано! ExpressVPN пожелава на Аштън Итън най-голям късмет, докато атлетичната му сага продължава. Ако се интересувате да следвате бъдещите му триумфи, следвайте го в Twitter.

Препоръчано изображение: Гети изображения

Интервю с Аштън Итън, най-големият спортист в света и потребител на ExpressVPN
admin Author
Sorry! The Author has not filled his profile.