Търсите най-добрите технологични подкасти? Ето любимите на ExpressVPN

Да влезете в добър подкаст е като да откриете вкусен нов ресторант, местен бар убиец или вълнуващ телевизионен сериал. Изпълнен с веселие, искате повече от този сладък, сладък нектар.

Но намирането на добър подкаст може да бъде малко сложно. Може би вашите колеги дават отвратителни препоръки, вашите търсения в интернет се оказват безплодни или дори можете да откриете нещо готино само за да осъзнаете, че отдавна мъртвите и погребани в шоуто.

Не се страхувайте обаче! Тук сме, за да помогнем! Дайте на очите си почивка от стрийминг и разгледайте нашите Top 6 Tech Podcasts.

Отговори на всички

Отговор Всички подкасти
Привлекателни истории от реалния живот
Дължина на епизода: 30-50 минути

Отговор All е силно пристрастяващ подкаст, домакин на PJ Vogt и Алекс Голдман, който подчертава странна история с техническа тематика в реалния живот всеки епизод (или мини-сериал).

С отлична продукция, щателна и на моменти забавна журналистическа техника (като времето, когато предприеха пътуване до Индия, за да се изправят срещу телефонни измамници!), Бързите и завладяващи домакини правят това шоу за всички. От техни ръководители до тези, които обичат добра история (и която не?), Има нещо за всички в Отговор на всички. О, шоуто е спонсорирано от сериала на Силиконовата долина на HBO, така че знаете, че това са стоките.

експонат

Експонент подкаст
Пресечната точка на техн & общество
Дължина на епизода: 1 ч

Експонентът включва дуета на Бен Томпсън, автор на блога за интелигентен Statechery (който дава задълбочен поглед върху стратегиите зад съвременните технологични тенденции и нарушения на пазара), и Джеймс Аллуърт, мултихифенат с огромни познания в областта на технологиите и бизнес моделите..

Слушателите се връщат към тази добре съчетана комбинация от домакини за информирани мнения и да станат просветлени по горещи теми като „Умора във Facebook“, „Амазонка и здравеопазване“ и „Две ужасни опции“ (сегмент за дебата за неутралитета на мрежата).

a16z

a16z подкаст
Технологични иновации & стартовата сцена
Дължина на епизода: Варира

Донесено за вас от Andreessen Horowitz, технологична компания VC от Силиконовата долина, серията a16z се занимава с актуални технологични иновации и стартиращи теми.

Темите включват „Наскоро консолидиране в здравната индустрия“, „Криптовалути, монети за приложения и инвестиране в протоколи“ и „Интернет на вкуса, предаване на съдържание в културата“.

Има много разговори и интервюта с гости с успешни технически изпълнителни директори, технически директори, докторанти и експерти по темата. Въпреки че не всеки епизод е първокласен, скъпоценните камъни и прозрението, получени от цялата серия, правят това задължително за слушане на всяка душа, гладна за технологични иновации там.

Техният Гай

Tech Гай подкаст
Технически теми за вашите хора
Дължина на епизода: 2 часа+

Техническият журналист Leo Laporte, подкаст два пъти седмично, The Tech Guy, е идеалният технологичен подкаст за онези, които искат да знаят повече за технологията, но нямат високо ниво на разбиране по темата.

Лео Лапорт излъчва по радиото САЩ, коментирайки най-новите технологични новини и мнения. Той също така отговаря на обаждания от хора с въпроси от рода на „Защо моят стационарен телефон не работи?“, „Защо iMac става толкова бавен?“, „Бях ли хакнат?“ И „Какво е добро VPN?“ е страхотен подкаст, който да слушате с приятелите или семейството си!

Твърде неудобно да питам

Твърде е неудобно да задавате подкаст лого.
Технически новини за всички
Дължина на епизода: 45-60 минути

Твърде неудобно да питам е подкаст в стила на дискусионен панел за дискусии, обхващащ актуални технологични новини, горещи теми и непрофесионални въпроси от слушателите, които всички ние малко се страхуваме да зададем.

Кара Суишър и нейният екип от въртящи се домакини от Recode обхващат теми като скандала Cambridge Analytica във Facebook и отскачат от личността на другия, като приканват слушателите да пишат или пишат по имейл въпроси относно дискусията. Солиден подкаст, който дава на слушателите пълната картина на технологичните новини.

Recode Media

Recode Media подкаст
Поглед към бъдещето на медиите
Дължина на епизода: 45-60 минути

Recode Media с Петър Кафка обхваща бъдещето на медиите и това как стои днес. Във всеки епизод на шоуто Робърт интервюира интересна личност в медиите и технологиите, като Рекс Соргац, за книгата си „Енциклопедия на дезинформацията“ или Емили Стийл от „Ню Йорк Таймс“ за съобщаване на истории, носители на Пулицър. Интервютата са умни, просветляващи и мислещи провокиращи.

Кой е любимият ви подкаст?

Имате ли любим технологичен подкаст, който умирате да споделите? Ако го произвеждате сами или просто искате да споделите любовта, моля, добавете я към коментарите! Ще го изслушаме и дори може да го добавим в списъка.

Търсите най-добрите технологични подкасти? Ето любимите на ExpressVPN
admin Author
Sorry! The Author has not filled his profile.