Privasi minit terakhir memberi inspirasi kepada hadiah Krismas yang boleh anda beli di stesen minyak

Hadiah Krismas minit terakhir untuk kesedaran privasi.

Berlari dari masa untuk mendapatkan orang istimewa itu hadiah Krismas? Jangan bimbang, ExpressVPN mempunyai belakang anda. Berikut adalah 5 hadiah peribadi yang menyegarkan privasi yang boleh anda ambil di stesen minyak.

Hadiah minit terakhir X-mas

1. Akhbar

Privasi tidak terhad kepada aktiviti dalam talian-seperti banyak perkara, bermula di rumah. Jadi mengapa tidak memberi hadiah akhbar? Penerima bertuah boleh menggunakannya untuk menutup tingkap mereka. Akhbar membuat tirai yang sangat baik, ikonik dan biodegradable. Mereka akan menjadi ceramah kejiranan.

Ide hadiah hadiah minit terakhir

2. Aluminium foil

Tidak menutup kepala mereka dengan! Itu akan menjadi bodoh. Tidak, ini untuk melindungi telefon mereka. Sempurna untuk sesiapa sahaja yang tidak mahu telefon mereka dijejaki, atau bahkan dipanggil, sepanjang Krismas. Bungkus telefon dalam aluminium foil, dan hey presto! Tiada isyarat boleh masuk atau keluar. Ia berfungsi seperti lif, tetapi lebih kecil, dan ia tidak akan membantu anda menaiki tangga.

Ide hadiah hadiah akhir xmas

3. Sesetengah pelekat

Meletakkan pelekat di atas webcam akan menghentikan mana-mana penggodam menggunakannya sebagai alat pengintip video. Pasti, nota selepas itu akan dilakukan. Tetapi kenapa tidak kreatif? Unicorn merah jambu untuk Ayah? Atau Snoop Dogg untuk Gran. Ya, ada perkara seperti pelekat Snoop Dogg. Jelas sekali.

Ide hadiah hadiah minit terakhir

4. Menggilap kuku

Apa? Pengilat kuku? Itu betul. Gunakannya untuk melukis skru pada komputer riba, kemudian ambil gambar corak. Tidak ada yang boleh masuk ke dalam peranti tanpa merosakkan semua varnis kuku yang cantik. Dapatkan sedikit glittery polish kerana ini akan membuat corak lebih sukar untuk ditiru. Dan juga, ia akan kelihatan hebat.

  'Perma-cookie' Verizon: Hanya contoh lain bagaimana ISP menyerang, mengancam privasi kami

Beli ExpressVPN dari telefon anda!

5. Langganan ExpressVPN

Keindahan ini adalah bahawa anda tidak perlu pergi ke stesen minyak untuk membelinya. Anda boleh mendapatkan langganan ExpressVPN sekarang, di peranti, anda membaca ini! Hebat, bukan? VPN adalah hadiah hebat untuk sesiapa sahaja, terutamanya privasi sedar.

Penyulitan kekuatan tinggi ExpressVPN melindungi bukan sahaja penyemak imbas web tetapi juga e-mel, perbualan Skype, perbankan dalam talian, dan segala-galanya dalam talian – sama ada di rumah, pejabat, kafe, atau perjalanan dunia.

Merry Christmas dari ExpressVPN!

Mudah-mudahan petua hadiah teratas ini akan membawa anda keluar dari jem. Tetapi apa sahaja yang anda beli, pastikan anda mempunyai Krismas yang hebat. Dan jangan lupa makan dan minum terlalu banyak.

Terima kasih kerana membaca sepanjang tahun, berharap dapat melihat anda tidak lama lagi.

VPN terpantas di dunia

Privasi minit terakhir memberi inspirasi kepada hadiah Krismas yang boleh anda beli di stesen minyak
admin Author
Sorry! The Author has not filled his profile.