Kako otkazati pretplatu na ExpressVPN

Ovaj članak će objasniti kako to učiniti otkazati pretplatu na ExpressVPN prije datuma obnove. Također možete saznati više o detaljima pretplate na ExpressVPN i 30-dnevnoj garanciji povrata novca ExpressVPN.

Na primjer: Ako ste se prijavili za šestomjesečnu pretplatu i izvršite korake u nastavku, pretplata će se završiti i neće se obnoviti na kraju šest mjeseci. (I dalje ćete moći koristiti ExpressVPN do isteka roka.)

Imajte na umu da ne možete otkazati pretplatu u aplikaciji ExpressVPN.

Za kupce koji plaćaju kreditnom karticom ili PayPalom

Da biste otkazali pretplatu:

  1. Prijavite se na svoj račun.
  2. Pod, ispod Pretplata, vidjet ćete dužinu pretplate i datum obnove.
  3. Kliknite na Upravljanje postavkama. Bit ćete usmjereni na Postavke automatske obnove stranica. Odaberi Isključite automatsku obnovu i potvrdite svoj izbor na sljedeće dvije stranice.
  4. Kada dođete na stranicu na kojoj piše “Automatsko obnavljanje je sada isključeno za pretplatu…,”Vaša će se pretplata otkazati i neće vam se naplaćivati ​​na kraju ciklusa pretplate. (I dalje ćete moći koristiti ExpressVPN do isteka roka važnosti. Ako se predomislite, možete u bilo kojem trenutku ponovo uključiti automatsku obnovu.)

Važno: Kupci koji koriste PayPal IPN uslugu morat će otkazati i IPN. Ovo je odvojeno od otkazivanja automatske obnove na ExpressVPN-u.

Za korisnike koji plaćaju putem BitPaya ili Paymentwall-a

Kupci koji plaćaju putem BitPaya ili Paymentwall-a neće vidjeti račun Upravljanje postavkama veza. Ako ste pretplatu platili putem BitPaya ili Paymentwall-a, pretplata se automatski prekida na datum pretplate.

Kako otkazati pretplatu na ExpressVPN
admin Author
Sorry! The Author has not filled his profile.