Как да настроите ExpressVPN на рутер Sabai с OpenVPN

Това ръководство преминава през настройка на ExpressVPN на рутер, закупен от Sabai Technology. Sabai продава рутери, предварително заредени с операционна система, наречена Sabai OS, което прави сравнително лесно използването на VPN на рутер.

Това ръководство е за OpenVPN. За инструкции за PPTP, моля, вижте този урок.

Изтеглете VPN конфигурацията

Отвори Добре дошли имейл получихте, когато сте се регистрирали за ExpressVPN. Щракнете върху връзка в имейла.

отворете имейла за добре дошли

Ако не можете да намерите връзката, влезте в профила си в ExpressVPN.

влезте в акаунта си expressvpn

След като щракнете върху връзката в приветствения имейл или сте влезли в уебсайта, кликнете върху Настройте на повече устройства.

настройте на прозорци на повече устройства

Кликнете върху Ръчна конфигурация от лявата страна на екрана и след това изберете OpenVPN раздел вдясно. Първо ще видите своето потребителско име и парола и след това списък на OpenVPN конфигурационни файлове.

Изтеглете и запишете .ovpn файл (и) или местоположения (напр. Лос Анджелис, Ню Йорк и т.н.), с които искате да се свържете. Този файл включва всичко необходимо за свързване с това местоположение. Той съдържа ключове за достъп за вашия ExpressVPN акаунт, който ще позволи на вашия рутер Sabai да влиза в ExpressVPN.

нова ръчна конфигурация на openvpn

Конфигурирайте вашия рутер Sabai

Свържете компютъра си към Wifi мрежата на вашия рутер Sabai. По подразбиране това е мрежа, наречена Sabai24 или Sabai58. Паролата за Wifi е написана на листа хартия, приложен с вашия рутер Sabai.

свържете се с Сабай

Отворете браузър и влезте в контролния панел на вашия рутер Sabai. Обикновено адресът е http://192.168.199.1. Потребителското име и паролата също са написани на листа хартия, приложен с вашия рутер Sabai.

въведете контролния панел на сабай рутера

Ако поискате, следвайте инструкциите, за да активирате вашия рутер Sabai. Това е еднократна стъпка, която Сабай изисква при първа употреба.

В горното ляво меню щракнете мрежа > OpenVPN

мрежа - openvpn

В контролния панел Sabai щракнете ‘Изберете файл’, и посочете .ovpn файла, който сте изтеглили в Стъпка 2. Например, посочете my_expressvpn_los_angeles_udp.ovpn. Вероятно се намира в папката „Изтегляния“ на вашия компютър.

изберете .ovpn файл

Кликнете върху „Покажи файл.

покажете файл

Въведете потребителското име и паролата, които сте намерили по-рано.

въведете подробности

Кликнете върху „начало“. Вашият рутер Sabai вече ще се свърже с ExpressVPN.

стартиране на връзката

Изчакайте 15 до 30 секунди. След като връзката е успешна, ще видите „VPN се поддържа чрез OpenVPN “ в горния десен ъгъл на страницата.

vpn е нагоре чрез openvpn

Потвърдете, че можете да сърфирате в интернет. Отворете нов прозорец на браузъра и опитайте да посетите сайт, който трябва да е достъпен сега.

Вече можете да свържете други устройства към Wifi мрежата на рутер Сабай. Целият трафик автоматично ще бъде защитен от ExpressVPN и ще преминава през избраното от вас място.

Как да промените местоположенията на сървъра

За да промените местоположенията, отидете на контролния панел в Сабай, мрежа > OpenVPN, кликнете върху „Спри се‘, тогава ‘Изтрива„И качете различен файл, който получавате от Linux Linux на уебсайта ExpressVPN & Рутери OpenVPN “.

щракнете върху стоп

щракнете върху изтриване, добре

качване на различен .ovpn файл

Как да настроите ExpressVPN на рутер Sabai с OpenVPN
admin Author
Sorry! The Author has not filled his profile.