Kako postaviti ExpressVPN na Sabai usmjerivač s OpenVPN

Ovaj vodič vodi kroz postavljanje ExpressVPN-a na usmjerivač kupljen od Sabai Technology. Sabai prodaje usmjerivače prethodno učitane s operativnim sustavom koji se zove Sabai OS, što omogućuje relativno jednostavno korištenje VPN-a na usmjerivaču..

Ovaj je vodič za OpenVPN. Za PPTP upute, pogledajte ovaj vodič.

Preuzmite konfiguraciju VPN-a

Otvori E-mail dobrodošlice koju ste dobili kad ste se prijavili za ExpressVPN. Kliknite gumb vezu u e-pošti.

otvorite e-poštu dobrodošlice

Ako ne možete pronaći vezu, prijavite se na svoj ExpressVPN račun.

prijavite se na svoj expressvpn račun

Nakon što ste kliknuli vezu na e-poštu dobrodošlice ili se prijavili na web mjesto, kliknite na Postavljanje na više uređaja.

postavi na više prozora uređaja

Kliknite na Ručna konfiguracija na lijevoj strani zaslona, ​​a zatim odaberite OpenVPN karticu s desne strane. Prvo ćete vidjeti svoje Korisničko ime zaporka a zatim popis OpenVPN konfiguracijske datoteke.

Preuzmite i spremite .ovpn datoteke ili lokacije (npr. Los Angeles, New York itd.) s kojima se želite povezati. Ova datoteka sadrži sve što vam je potrebno za povezivanje s tom lokacijom. Sadrži pristupne ključeve za vaš ExpressVPN račun koji će omogućiti da se usmjerivač Sabai prijavi na ExpressVPN.

nova ručna konfiguracija openvpn

Konfigurirajte svoj usmjerivač u Sabai

Spojite svoje računalo s Wifi mrežom vašeg usmjerivača u Sabaiju. Prema zadanim postavkama ovo je mreža koja se zove Sabai24 ili Sabai58. Lozinka za Wifi napisana je na listu papira koji ste dobili s usmjerivačem Sabai.

spoji se na sabai

Otvorite preglednik i prijavite se na upravljačku ploču vašeg usmjerivača Sabai. Adresa je obično http://192.168.199.1. Korisničko ime i lozinka također su napisani na listu papira koji ste dobili s usmjerivačem Sabai.

unesite upravljačku ploču sabai routera

Ako se traži, slijedite upute za aktiviranje usmjerivača Sabai. Ovo je jednokratni korak koji Sabai zahtijeva prilikom prve upotrebe.

U gornjem lijevom izborniku kliknite Mreža > OpenVPN

mreža - openvpn

Na upravljačkoj ploči Sabai kliknite 'Odaberite datoteku', i odredite .ovpn datoteku koju ste preuzeli u koraku 2. Na primjer, navedite my_expressvpn_los_angeles_udp.ovpn. Vjerojatno se nalazi u mapi Preuzimanja vašeg računala.

odaberite .ovpn datoteku

Kliknite "Prikaži datoteku.

show file

Unesite korisničko ime i zaporku koje ste prethodno pronašli.

unesite detalje

Kliknite "Početak„. Vaš usmjerivač Sabai sada će se povezati s ExpressVPN-om.

započeti vezu

Pričekajte 15 do 30 sekundi. Jednom kada je veza uspješna, vidjet ćete „VPN se podiže putem OpenVPN-a ' u gornjem desnom kutu stranice.

vpn je gore preko openvpn

Potvrdite da možete pregledavati web. Otvorite novi prozor preglednika i pokušajte posjetiti web lokaciju koja bi sada trebala biti dostupna.

Sada možete spojiti druge uređaje na Wifi mrežu Sabai usmjerivača. Sav promet automatski će biti zaštićen ExpressVPN-om i protok će proći kroz mjesto koje ste odabrali.

Kako promijeniti lokacije poslužitelja

Da biste promijenili lokacije, idite na upravljačku ploču Sabai, Mreža > OpenVPN, kliknite "Stop', Zatim'Brisanje'I prenesite drugu datoteku koju ste dobili s Linuxa ExpressVPN web lokacije & Odjeljak usmjerivači OpenVPN.

klik zaustaviti

klikni izbrisati, ok

prenesite drugu .ovpn datoteku

Kako postaviti ExpressVPN na Sabai usmjerivač s OpenVPN
admin Author
Sorry! The Author has not filled his profile.