De ce nu va exista un abonament pe durata vieții ExpressVPN

[ware_item id=33][/ware_item]

expressvpn-cyber-m


Obțineți serviciul VPN pentru care plătiți

La ExpressVPN, excelența în servicii este primordială. Ne-am asumat un angajament: nu există pachete de marketing și nu depășim calitatea serviciilor. Vreodată.

O rată actualizată înseamnă un serviciu actualizat. ExpressVPN va continua să investească în confidențialitatea și securitatea dvs. cu o serie de inițiative cu care furnizorii mai mici pur și simplu nu pot concura. Navigare privată, auto-rulare DNS activat fiecare server, cea mai bună clasă de aplicații și criptare a certificatelor și suport pentru chat în direct, pentru a numi doar câteva.

Un abonament pe viață înseamnă o lipsă de venituri susținute; este un fapt de nejustificat. Furnizorii care rulează acest model trebuie sa tăiați undeva - așteptați-vă caracteristici de securitate inferioare și servicii neprofesionale (sau inexistente) pentru clienți.

Nenumărate persoane au fost înscrise în abonamente pe viață și vin nemulțumiți sau simțindu-se bine rupți.

Exemple din viața reală a problemelor inerente cu abonamentele VPN pe viață:

beware-viață-abonamente
rău-vpn-service
Notă: Toate acestea sunt postări 100% reale ale utilizatorilor VPN reali. Identitățile au fost estompate pentru a proteja identitățile individuale.

Operatorii VPN Fly-by-Night Vă vor lua banii și vor rula

Dacă o companie nu generează venituri din clienți plătitori, trebuie să găsească alte fluxuri de venituri mai sinistre. Operatorii VPN de tip fly-by-night ar putea strânge venituri suplimentare vânzând jurnalele de utilizator și adrese IP către terți, ceea ce învinge complet punctul de a avea un VPN.

Schema Ponzi?

Abonamentele pe tot parcursul vieții creează cheltuieli generale pentru întreaga (și probabil scurtă) existență a companiei care o oferă. Singurul mod în care un cont existent poate fi păstrat este să vă înscrieți un client nou pe un abonament pe viață. Acest model de afaceri este complet nesustenabil, așa cum s-a arătat de mai multe ori în trecut.

Fluxul inițial de numerar poate fi suficient pentru a cumpăra câteva iahturi înainte ca compania să se prăbușească inevitabil, dar nu este aproape niciodată o afacere bună pe termen lung pentru client.

Cât timp este un abonament pe viață VPN, într-adevăr?

Ați fi fericit să vă dezabonați pentru un abonament „pe viață” care a durat doar câțiva ani?

Ce se întâmplă dacă compania care oferă abonamentul falimentează? Și mai rău, ce se întâmplă dacă compania este cumpărată? Nu numai că datele dvs. vor fi în mâinile unui terț, dar este posibil ca transferurile de proprietate să nu asigure continuarea serviciilor „pe viață”..

Unii mai nefericiți Abonați VPN de viață:

vpn-înșelătorie

De fiecare dată când vă conectați la un abonament VPN pe viață, utilizați un serviciu pentru care furnizorul nu mai primește venituri. Devii o încordare a resurselor, o greutate moartă și, sincer, ar prefera să încetezi să o folosești.

ExpressVPN își evaluează clienții și muncește din greu pentru a-i menține, motiv pentru care investim constant în aplicații noi, o utilizare optimă și o securitate mai puternică.

Pune simplu; nu există abonament pe durata vieții ExpressVPN și nu va exista niciodată.

Aveți comentarii sau sugestii pentru a îmbunătăți serviciul ExpressVPN? Lasă un comentariu mai jos sau contactează asistența astăzi.

De ce nu va exista un abonament pe durata vieții ExpressVPN
admin Author
Sorry! The Author has not filled his profile.