ExpressVPN și Dynabook (fostul Toshiba) anunță un parteneriat global

Logo-urile ExpressVPN și Dynabook simbolizând un nou parteneriat

Ne bucurăm să vă anunțăm parteneriatul global cu Dynabook (fosta unitate PC a Toshiba) pentru a oferi utilizatorilor Dynabook protecție esențială la internet.

În cadrul parteneriatului nostru, Dynabook va preinstala ExpressVPN pe toate PC-urile noi și viitoare Dynabook, începând cu noul Satellite Pro L50, lansat în decembrie 2019. Utilizatorii vor primi, de asemenea, o probă gratuită de 30 de zile pentru serviciul nostru premiat, oferindu-le o securitate crucială și protecția vieții private din cutie Parteneriatul se va extinde la alte modele în viitor.

Acest parteneriat strategic marchează prima dată când Dynabook a lucrat cu un furnizor VPN. Vom ajuta clienții Dynabook din întreaga lume să-și asigure traficul pe internet și să-și protejeze activitatea online împotriva ochilor înțepători. Cu un singur clic, ExpressVPN oferă utilizatorilor liniște sufletească valabilă, mai ales atunci când se află pe hotspoturi publice Wi-Fi, cum ar fi cele de la aeroporturi, hoteluri, spații de cooperare și multe altele. Cu ExpressVPN, clienții Dynabook se pot bucura, de asemenea, de tot conținutul preferat oricând, oriunde.

Laptop Dynabook cu ExpressVPN preinstalatExpressVPN va fi fixat în mod implicit pe bara de activități și va fi accesibil și din meniul Start.

„VPN-urile au devenit un instrument indispensabil pentru confidențialitatea și securitatea internetului, așa că suntem încântați să aducem o experiență mai sigură pentru utilizatorii noștri chiar prin acest parteneriat”, a declarat Damian Jaume, președintele Dynabook EMEA. „Am ales să partenerăm cu ExpressVPN pentru că sunt absolut inegalabile în industrie atunci când vine vorba de securitate de ultimă oră, viteze de conectare super-rapide la nivel mondial și ușurință de utilizare. Ne împărtășesc profund angajamentul de a construi o experiență sigură și deschisă pe internet. ”

„Suntem încântați să lucrăm cu Dynabook pentru a oferi clienților lor o mai mare confidențialitate, securitate și libertate pe internet”, a declarat Harold Li, vicepreședinte ExpressVPN. „Este extrem de îmbucurător pentru noi să vedem că VPN-urile nu mai sunt doar instrumente pentru experți în securitate cibernetică, ci că companii și persoane fizice recunosc importanța lor pentru toți utilizatorii de internet.”

Dynabook a numit ExpressVPN ca partener oficial al VPN după un proces riguros de selecție. Echipa Dynabook a efectuat teste amănunțite pe software-ul nostru și a avut în vedere mai mulți factori, inclusiv securitatea, fiabilitatea, viteza, ușurința de utilizare, politica de confidențialitate, arhitectura backend și multe altele.

ExpressVPN și Dynabook (fostul Toshiba) anunță un parteneriat global
admin Author
Sorry! The Author has not filled his profile.