Hei, Aussies! Ascundeți-vă IP-ul pentru a opri ISP-ul să vă spioneze

Hei, Aussies! Ascundeți-vă IP-ul pentru a opri ISP-ul să vă spioneze

Actualizat pe 9 octombrie 2015

Momentul în care te-ai temut este aici

Legile privind păstrarea datelor intră în vigoare la 13 octombrie

Schema de păstrare a datelor obligatorii din Australia intră în vigoare marți, 13 octombrie. Atunci vor începe telefoane și ISP-uri precum Telstra, Optus și Vodafone păstrarea datelor despre Internet și utilizarea telefonului dvs. timp de doi ani astfel încât să le poată acorda agențiilor guvernamentale acces în mod nelimitat la informațiile tale.

Guvernul australian a alocat 131 milioane dolari în următorii trei ani pentru a ajuta furnizorii de servicii să implementeze schema, deși nu este clar modul în care aceste fonduri vor fi divizate între furnizorii de servicii..

Pentru a adăuga haosul, costul implementării planului de păstrare a datelor ar putea scoate ISP-urile mai mici. Și cei 131 de milioane de dolari alocați probabil nu vor merge foarte departe pentru a finanța respectarea întregii industrii.

Deci, cine va ridica costurile suplimentare pentru implementarea regimului de păstrare a datelor? TU. Veți plăti mai mult în taxe și taxe de serviciu pentru a vă ajuta guvernul să vă spioneze. Aceasta a crescut cu # @% $!

Regimul de păstrare a datelor este aici, dar nu pierde speranța. Suntem aici pentru a vă ajuta. Protejați-vă confidențialitatea datelor cu un VPN și acest ghid kickass de la petrecerea piraților.

Obțineți ExpressVPN

Ascundeți-vă IP-ul cu un VPN. Adu-ți înapoi confidentialitatea ACUM.

Credem că toată lumea are dreptul la confidențialitate online. Nu credem că ISP-ul dvs. ar trebui să spioneze, să modifice sau să ofere informații despre ceea ce faceți în timp ce sunteți online.

Prin urmare, legislația obligatorie privind metadatele contravine tot ceea ce credem. Vă fură dreptul de a decide ce informații nu vă împărtășiți și ce informații preferați să păstrați private.

Dar totul nu se pierde.

Utilizarea unui VPN face mai dificil pentru ISP-ul dvs. să strângă și / sau să partajeze date despre dvs. ascunzând adresa dvs. IP.

Un VPN oprește ISP-ul dvs. să urmărească, să spioneze sau să interfereze cu utilizarea dvs. de Internet prin: 

 1. cifrare traficul dvs., astfel încât străinii să nu poată vedea ce se află în interior;
 2. asigurarea traficul dvs., astfel încât străinii nu vă pot modifica traficul și
 3. anonimizare traficul dvs., astfel încât străinii să nu poată vedea cu cine comunicați.

ce se întâmplă când utilizați un vpn

Dacă nu utilizați deja o VPN, faptul că ISP-ul dvs. vă poate ajuta guvernul sau corporațiile private să vă spioneze, ar trebui să vă inspire să începeți să utilizați una astăzi.

Obțineți ExpressVPN

În timp ce v-am atras atenția, de ce să nu semnați această petiție, Cetățeni, Nu Suspecți, solicitând guvernului federal să renunțe la schema obligatorie de păstrare a metadatelor?

Toată lumea urăște legile privind păstrarea datelor

Știm că nu vă place legile privind păstrarea datelor pentru că ne-ați spus în iulie.

reacțiile legilor de retenție a metadatelor

Te auzim tare și clar, prieteni. Și suntem de acord cu tine. Credem că toată lumea are dreptul de a merge online privat, în siguranță și cu libertate.

Drepturile tale ca utilizator de internet sunt sub amenințare.

Postat inițial pe 27 aprilie 2015

Legislația obligatorie privind păstrarea metadatelor de luna trecută reprezintă o amenințare directă pentru drepturile de confidențialitate online ale australienilor.

Legislația prevede furnizorii australieni de servicii Internet (ISP) și telefoanele să păstreze date despre utilizarea Internetului și a telefonului dvs. timp de doi ani și acordă agențiilor guvernamentale acces la toate aceste date fără un mandat.

Dar ... Nu este doar Metadata? Nu este metadat inofensiv?

Metadatele sunt informații despre interacțiunile pe care le aveți cu alte persoane și organizații (de exemplu, site-uri web) în timp ce comunicați cu acestea folosind tehnologie. Metadatele nu sunt conținutul real al interacțiunilor dvs., ci informațiile despre continutul.

Aceste informații sună inofensiv, dar atunci când adunați multe din aceste date în timp și le referiți reciproc, acestea pot picta un profil destul de precis al dvs..

Exemple de metadate

 1. Pe cine ai sunat la telefon și când?
 2. Pe cine ai trimis un e-mail și când?
 3. Ce site-uri web ați vizitat de pe ce computer și când?
 4. Unde și când ai folosit cardul de credit?

Pentru mai multe informații despre metadate, puteți citi postarea noastră pe blog despre motivul pentru care ar trebui să vă intereseze metadatele. 

Evenimentele recente din Australia nu au făcut decât să ne întărească părerea că colectarea în masă de metadate este un lucru potențial periculos.

Deoarece în timp ce vă conectați pe Twitter, citiți blogurile preferate, transmiteți finalele de fotbal sau discutați cu bunica la telefon, ISP-ul dvs. și Telco colectează și stochează informații care pot fi utilizate pentru a crea un profil despre dvs., care poate apoi , pot fi utilizate împotriva ta.

Părțile terțe pot, de asemenea, să vă acceseze metadatele.

Dar nu se oprește acolo. În întreaga lume, numeroase ISP-uri și telefoane vă oferă metadatele, astfel încât terții să vă poată spiona.

De ani de zile, Verizon Wireless din SUA a modificat traficul pe internet al oamenilor prin injectarea unui antet de identificare unic, sau UIDH, în toate solicitările HTTP (web). Acest UIDH permite agenților de publicitate să lege legăturile de navigare cu clienții unici în timp ce navighează pe site-urile web necriptate.

Agenții de publicitate și alte companii mari nu sunt singurele care iau metadatele dvs. Agențiile spionale guvernamentale colectează metadate ca parte a programelor de supraveghere în masă la nivel mondial și deseori le împart cu agențiile de spionaj din alte țări.

Acest acces nelimitat la metadatele dvs. oferă ISP-urilor, telefoanelor, terților și agențiilor guvernamentale o putere pe care nu credem că o merită.

Deoarece știți că o agenție de spionaj s-ar putea să nu vă vizeze pe baza unui profil pe care l-au creat despre dvs. din metadatele pe care le-au adunat fără dvs.?

Nu. Acestea sunt chestiile de coșmaruri.

oricine poate folosi metadatele dvs. pentru a crea un profil despre dvs.

Mai multe lecturi:

 • De ce ar trebui să fim atenți cu toții la supravegherea metadatelor (ExpressVPN)
 • Ghiduri de confidențialitate pe Internet (ExpressVPN)
 • Păstrarea obligatorie a metadatelor devine lege pe măsură ce Coaliția și forța de muncă combină (Daniel Hurst, Gardianul)
 • Un pas mai apropiat de poliția secretă australiană (Jonathan Holmes), Varsta)
 • Cetățeni, nu suspecți - petiție (GetUp!)

Imagini prezentate: (1) Club de fotografie chungking / Dollar, (2) Club foto Alliance / Dollar

Hei, Aussies! Ascundeți-vă IP-ul pentru a opri ISP-ul să vă spioneze
admin Author
Sorry! The Author has not filled his profile.