Patru moduri de a deveni inteligent despre securitatea smartwatch-urilor

[ware_item id=33][/ware_item]

cum să vă asigurați smartwatch-ul


Smartwatches-urile sunt dispozitive umflate pentru cei care doresc să combine o ținută elegantă cu o funcționalitate la nivelul următor. Vă urmăresc sănătatea, vă amintesc de întâlnirile dvs. și, în mod natural, spun timpul. Cu toate acestea, ca aproape orice dispozitiv electronic în zilele noastre, există probleme de securitate de care trebuie să fiți conștienți.

La începutul acestui an, un profesor de la Institutul de Tehnologie Stevens a descoperit că este posibil ca hackerii să fure PIN-urile bancomate de la smartwatches. Tot ce trebuia să facă era să adulmeze pachetele de date schimbate între smartwatch și smartphone.

Având în vedere că o bună parte a confidențialității datelor este securitatea datelor, iată un ghid rapid pentru a vă asigura că smartwatch-ul dvs. nu vă face vulnerabili împotriva hackerilor.

1. Protejați-vă smartphone-ul

Asta nu este un tipar - securitatea smartwatch-ului începe pe smartphone. După cum demonstrează cazul PIN-ului ATM, unul dintre punctele cele mai importante ale vulnerabilității este legătura de comunicare dintre smartwatch și smartphone. Totuși mai înfiorători, hackerii nu trebuie să se infiltreze atât pentru a înnebuni datele - au nevoie doar de acces la una.

Cel mai ușor mod de a intra altcineva în smartphone-ul dvs. este prin aplicații false. Acest lucru este cel mai frecvent întâlnit pe telefoanele care rulează Android, dar telefoanele care rulează iOS nu sunt în totalitate imune. O regulă bună este să respectați aplicațiile vândute în Google Play Store sau în App Store iOS. Cercetați credibilitatea aplicațiilor înainte de a descărca. Și dacă ești un utilizator iOS, telefonul tău închide - în timp ce eliberează - te poate deschide către unele dureri de cap.

2. Actualizați periodic software-ul dvs. smartwatch

Dezvoltatorii au prezentat actualizări dintr-un motiv. De obicei, nu numai că îmbunătățesc performanțele unui anumit sistem de operare sau aplicație, dar remediază și defecte de securitate periculoase.

În timp ce poate fi enervant să aștepți 30 de secunde în timp ce reîncepe aplicația smartwatch sau aplicația preferată, te-ar putea salva de la nevoia de a petrece ore întregi în relația cu hackerii fără scrupule.

3. Fii atent cu datele tale de fitness

Așa cum a scris acest blog înainte, hackerii nu sunt singurii care pot face ravagii cu datele dvs. - și agenții de publicitate și companiile de asigurări. De multe ori, companiile vor cumpăra date despre consumatori pentru a-și informa marketingul și prețurile.

Acest lucru este deosebit de îngrijorător atunci când vine vorba de date de sănătate și fitness. Ceasurile inteligente pot transporta multe informații de dorit despre tine. De exemplu, dacă o companie de asigurări consideră că ai probleme cu inima sau că mănânci o cantitate mare de grăsimi saturate, s-ar putea să încerce să te lovească de prime nedorite sau, mai rău, să refuze să te asigure deloc.

Înainte de a folosi orice aplicație de fitness, verificați setările de confidențialitate. Alegeți ce este distribuit public. De asemenea, luați în considerare utilizarea unui alias ca nume de utilizator, astfel încât consumul dvs. zilnic de sodiu să nu vă fie legat.

4. Activați setările care descurajează furtul

Dincolo de pericolele digitale în care te-ai confrunta, un lucru trebuie să țineți cont întotdeauna: Cineva ar putea doar să vă fure smartwatch-ul și să vă obțină datele în acest fel.

Producătorii de smartwatch-uri sunt conștienți de această posibilitate. Acesta este motivul pentru care mulți au creat setări de securitate destinate să descurajeze furtul. Luați blocarea de activare Apple - împiedică hoții să asocieze Apple Watch cu un dispozitiv neaprobat. Alte ceasuri inteligente își asumă propriul aspect, deci, indiferent de numele funcției, asigurați-vă că este activat!

Câțiva pași simpli pentru a vă asigura securitatea smartwatch-ului

La sfârșitul zilei, protejarea smartwatch-ului este destul de simplă:

  1. Fii inteligent în ce aplicații ai pus pe smartphone
  2. Actualizați-vă aplicațiile
  3. Păstrați un blocaj pe datele dvs. de fitness
  4. Activați setările de descurajare a furtului

Rețineți aceste sfaturi și puteți fi sigur că smartwatch-ul dvs. este la fel de sigur pe cât este elegant.

Ești un proprietar inteligent al smartwatch-urilor cu propriile gânduri despre cum pot alții să-și îmbunătățească jocul de securitate? Aveți experiențe înrădăcinate în care ați uitat să vă protejați smartwatch-ul sau smartphone-ul? Distribuie opiniile tale în comentariile de mai jos!

Patru moduri de a deveni inteligent despre securitatea smartwatch-urilor
admin Author
Sorry! The Author has not filled his profile.