Budite sigurni i povezani s VPN-om na Svjetskom kupu u Rusiji

Razlozi da vam je potreban VPN u Rusiji

Najveće svjetsko natjecanje uskoro će započeti, a već mjesec dana mrtvi i povremeni navijači podjednako će bacati pogled na Rusiju zbog nogometne ekstravagancije poznate kao Svjetsko prvenstvo 2018. godine.

Mnogi od nas gledat će utakmice kod kuće, ali očekuje se da će milijun obožavatelja spustiti na Rusiju kako bi uživo i u tijelu gledalo akciju.

Ako ste jedan od sretnih članova koji su vidjeli međunarodnu pozornicu Messieva i Ronaldova labudova pjesma, nevjerojatno sam ljubomoran! Sigurno se fantastično provodite.

Ali iako je sigurnost na prvom mjestu oko Svjetskog prvenstva, a Putin će se vjerojatno ponašati najbolje gledajući svijet, još uvijek vrijedi pripremiti nekoliko putovanja kako biste osigurali da ostanete sigurni u Rusiji.

ExpressVPN sastavio je popis savjeta koji će vas u Rusiji tijekom Svjetskog prvenstva držati sigurnima i povezanima.

1. Ostanite u kontaktu s domom s VPN-om

Iznenađenje! Tvrtka VPN preporučuje VPN.

Ali u svemu ozbiljno, Rusija je poznata po strogoj internetskoj politici, a VPN će vam pomoći da ostanete u kontaktu kući.

VPN je ključan kako biste osigurali da održavate pristup svojoj e-pošti, Facebooku, Twitteru itd. Kako biste ljude mogli stalno ažurirati u svojim putovanjima..

ExpressVPN je savršen VPN za posjetitelje Svjetskog kupa. Možete ga instalirati i koristiti na bilo kojem svom uređaju, a sa poslužiteljima u više od 90 zemalja i 99,9% produženog vremena možete brinuti o važnijim stvarima - kao što je, dovraga, Messi to učinio?

2. Nabavite VPN da biste osigurali svoje podatke u Rusiji

Ali u Rusiji nije samo pristup internetu ono što VPN čini nužnim. Još važnije, pregled laboratorija tvrtke Kaspersky Labs u javnim gradovima Wi-Fi-ja u 11 gradova domaćina u Svjetskom kupu (Saransk, Samara, Nižni Novgorod, Kazan, Volgograd, Moskva, Ekaterinburg, Soči, Rostov, Kalinjingrad i Sankt Peterburg) pripremiti neka gadna iznenađenja.

Kaspersky Labs povezao se s 32.000 javnih Wi-Fi veza u Rusiji i otkrio da je najmanje 22,4% - a možda čak i 35,9% - ruskog Wi-Fi-ja uopće nije pružilo zaštitu..

Toliko nesiguran podatak koji leti okolo je napadačeva zlatna guska. Naravno, ExpressVPN može vam pomoći u očuvanju svojih ukusnih jaja sa podacima.

3. Upoznajte se sa svim utakmicama Svjetskog kupa u Rusiji

Iako je san posjetiti Svjetski kup uživo, nećete imati pristup svim najnovijim igrama, statistikama i rezultatima koji su dostupni ljubiteljima fotelje nazad kući.

To jest, osim ako nemate VPN!

Od prve utakmice u četvrtak, 14. lipnja u kojoj će Rusija povesti sa Saudijskom Arabijom, pa do finala 15. jula na stadionu Luzhniki u Moskvi, VPN će osigurati da ne propustite poraz.

Nitko ne zna sa sigurnošću koliko će biti ograničen ruski lokalni pristup internetu, ali vodič za streaming ExpressVPN-a za Svjetski kup pomoći će vam da ostanete na vrhu svih najnovijih utakmica Svjetskog kupa, bez obzira gdje se nalazili!

4. Pregledajte anonimno dok ste u Rusiji

Poznato je da će ISP-ovi i vlade špijunirati vaše internetsko pregledavanje.

Možda mislite da se nemate što sakriti u svojoj zemlji, ali vrijedi poduzeti dodatne korake kako biste ostali privatni dok ste u inozemstvu. Ono što kod kuće može biti u redu, moglo bi se namrstiti u inozemstvo.

Ima smisla pokriti svoje zapise i pregledavati anonimno.

Bonusne pogodnosti VPN-a na Svjetskom prvenstvu u Rusiji

ExpressVPN ne treba nikakav hardver, osim uređaja na kojem već surfate internetom. Što znači da nema potrebe za usmjerivačem putovanja, a to vam ostavlja više prtljažnog prostora za nošenje okolo komedije divovskog prsta i piva.

Također, kada ste vani u velikom, divljem nogometnom svijetu, podrška uživo od ExpressVPN-a 24/7 znači da se nikad nećete zaglaviti bez sigurne veze.

Smatrajte VPN osobnim iskustvom Svjetskog kupa u džepu. U bilo kojem trenutku možete se uključiti u to da biste osigurali potpunu i sigurnu internetsku vezu i držali na vrhu svih najnovijih rezultata i istaknutih podataka.

Ujedno je sjajan način zaštite podataka i podalje od pogleda.

No, savjet o Svjetskom kupu broj 1 će se dobro provoditi!

Budite sigurni i povezani s VPN-om na Svjetskom kupu u Rusiji
admin Author
Sorry! The Author has not filled his profile.