ExpressVPN предлага защита на поверителността и сигурността на потребителите на HP

ExpressVPN предлага защита на поверителността и сигурността на потребителите на HP

Тортола, Британски Вирджински острови - 30 септември 2019 г.ExpressVPN, световен лидер на пазара на потребителски VPN услуги, обяви днес, че HP ще инсталира предварително ExpressVPN на избрани потребителски компютри от HP Inc. 

Тези компютри ще се предлагат с награденото приложение за Windows ExpressVPN, предварително инсталирано, за да защитят поверителността и сигурността на клиентите в обществени Wi-Fi мрежи. Като част от офертата, потребителите на HP ще получат и ексклузивна безплатна 30-дневна пробна версия на VPN услугата.

Наскоро обявеният от HP Spectre x360 13 ще бъде първият от потребителските персонални компютри на HP, които са инсталирали ExpressVPN.

ExpressVPN ще помогне на клиентите на HP да осигурят своя интернет трафик и да защитят своята онлайн активност от любопитни очи. ExpressVPN предлага ценно спокойствие на потребителите, когато се свързват към незащитени или ненадеждни мрежи, като например обществени Wi-Fi горещи точки на летища, хотели и кафенета. С ExpressVPN клиентите на HP могат да шифроват мрежовите данни и да защитят опита си при сърфиране в Интернет само с едно кликване.

 „Радваме се, че HP реши да включи ExpressVPN като част от предлагането им за сигурност за потребителите“, заяви Харолд Ли, вицепрезидент на ExpressVPN. "Тази връзка също отразява факта, че VPN сега се считат за незаменим инструмент за цифрова защита."

„Нашите клиенти се свързват ежедневно с различни необезпечени обществени Wi-Fi мрежи, често без да осъзнават рисковете за сигурността и неприкосновеността на личния живот“, казва Майк Наш, главен технолог и вицепрезидент на клиентския опит, персонални системи, HP Inc. „Ние се радваме да добавим ExpressVPN към набора от предложения за сигурност, за да помогнем на нашите клиенти да защитят личната си информация в обществени Wi-Fi мрежи. “

Това съобщение подчертава статуса на ExpressVPN като лидер в областта на потребителските VPN. Услугата е призната за своята сигурност, надеждност, бързина и лекота на използване от WIRED и TechRadar. Той също така е обявен от „The Verge“ „Най-добрият VPN“ и избран за избор на редактора от Hardware и Android Authority на Tom.

###

Относно ExpressVPN

Основан преди 10 години, ExpressVPN е един от най-големите доставчици на VPN услуги в света, което позволява на потребителите да защитят своята поверителност и сигурност онлайн само с няколко кликвания. Награждаваният от компанията софтуер за Windows, Mac, iOS, Android, Linux, рутери и браузъри осигурява потребителска информация и идентичности с най-доброто в класа си криптиране и пропускливост. С 3 000+ сървъра в 94 държави и нови сървъри се добавят всяка седмица, ExpressVPN осигурява бърза връзка, където и да са потребителите, и предлага нецензуриран достъп до сайтове и услуги от цял ​​свят. За да научите повече за решенията за поверителност и сигурност на ExpressVPN, посетете expressvpn.com.

ExpressVPN предлага защита на поверителността и сигурността на потребителите на HP
admin Author
Sorry! The Author has not filled his profile.