Как да получите ExpressVPN обемно лицензиране

ExpressVPN предоставя обемно лицензиране за клиенти, които се нуждаят от множество лицензи. Колкото повече лицензи закупите, толкова по-големи са спестяванията.

За да закупите абонамент за обемно лицензиране:

Contents

Нови клиенти (без ExpressVPN акаунт):

  1. Регистрирайте се за редовен ExpressVPN акаунт.
  2. Пристъпете към стъпките по-долу за съществуващите клиенти.

Съществуващи клиенти (редовни акаунти)

  1. Свържете се с екипа за поддръжка относно лицензирането на обем.
  2. Ако заявката ви бъде одобрена, ще видите линк, който гласи Регистрирайте се за лицензиране на обем на таблото ви за управление. Кликнете върху връзката, за да продължите.Регистрирайте се за ExpressVPN обемно лицензиране.
  3. Изберете колко допълнителни лицензи искате да закупите и цикъл на фактуриране на лицензите. Ще можете да визуализирате подробности за вашата поръчка и приложимите отстъпки преди финализиране на поръчката.
  4. Кликнете Попълнете поръчката си за да потвърдите промените си в обема на лицензията. Обърнете внимание, че за абонаменти за обемно лицензиране се приемат само плащания с кредитни карти.
  5. Страницата „Моите абонаменти“ вече ще показва обемните лицензи, които имате, и броя лицензи на лиценз за обем. За подробности относно абонамента за лиценз за обем кликнете върху Отидете на License Manager.отидете на лиценз мениджър

Често задавани въпроси за обемно лицензиране на ExpressVPN

По-долу са някои често срещани въпроси, които може да имате относно общото лицензиране на ExpressVPN. Ако имате нужда от допълнителна помощ, свържете се с екипа за поддръжка на ExpressVPN.

Когато получа абонамент за обемно лицензиране, моят съществуващ абонамент се отменя ли?

Не. Когато преминете от нормален абонамент към абонаментен лиценз за обем, вашият съществуващ абонамент ще не се анулира. Вместо това, съществуващият код за активиране ще бъде „прехвърлен“ към новия абонаментен лиценз. Всеки кредит, останал от абонамент „преобърнат“, се кредитира към новия абонаментен лиценз за обем.

Какво става, ако имам абонамент за обемно лицензиране, но искам да купя още акаунти?

Ако вече имате абонамент за лицензиране на обем, всички акаунти на ExpressVPN в този абонамент ще имат обща дата за подновяване. Можете да добавите още лицензи, без да чакате следващата дата на вашия акаунт.

Ако решите да закупите повече акаунти на абонамента си за обемно лицензиране, ще ви бъде начислена номинална сума от абонаментната такса, изчислена от времето до подновяване на акаунта.

Пример: Ако абонаментът ви за обемно лицензиране има дата на подновяване от 25.06.2020 г. (за всички акаунти) и решите да закупите допълнителни пет акаунта по 12-месечен план на 25.08.2020 г., ще бъдете таксувани месечната цена на лиценз за петте акаунта, умножен по 10 месеца. Датата на подновяване на всички акаунти в абонамента ви все пак ще бъде 25 юни.

Възможно ли е да имате различни абонаментни планове под един том лицензионен акаунт?

Не. Всички акаунти под един абонаментен лиценз трябва да са от един и същ абонаментен план и да имат една и съща дата на подновяване.

Ако искате да имате акаунти с различна дължина на абонамента, ще трябва да получите нов редовен акаунт под различен имейл адрес и да го одобрите за обемно лицензиране. След одобрение можете да създадете нов план за абонаментен обем с минимум пет лиценза.

Мога ли да се понижа от абонамент за лицензиране на обем?

Не, то е не възможно е да преминете от абонаментен лиценз до обикновен абонамент. То е също не възможно е да промените абонамента за лицензиране на обем на по-кратка продължителност, напр. от 12 месеца до 6 месеца.

Мога ли да плащам с Paypal, Bitcoin или Paymentwall?

Не, плащанията за обемно лицензиране могат да се извършват само с кредитна карта.

Как да възложа лицензи на потребителите?

Отидете на Лиценз мениджър. Можете да добавите името и имейл адреса на потребителя, на когото искате да зададете акаунта.

Може ли всеки потребител с лицензиран обем акаунт да създаде своя собствена парола за приложението ExpressVPN?

Не. Всеки лицензиран акаунт ще има предварително зададена парола за влизане в приложението. За да намерите паролата, отидете на Лиценз мениджър, кликване Настройвам до лиценза, за който искате да видите паролата, след това щракнете андроид или IOS за да видите паролата.

обемна парола за потребителско име

Мога ли да преназначавам обемно лицензиран акаунт на някой друг?

Да. Можете да регенерирате нов лиценз и да зададете лиценза на нов потребител.

Ами ако не искам да подновя всичките си лицензи?

Можете да изберете кой лиценз ще изтече на датата на изтичане.

Какво се случва, когато прекратя лицензирането си за обем?

Вашите лицензи ще бъдат анулирани. Това ще включва и лицензите, които са преобърнати.

Мога ли да получа различен план, ако ВСИЧКИ предишни лицензи са анулирани?

Да. Ако всички ваши предишни лицензи са били анулирани, можете да се регистрирате за нов план под своя акаунт за лицензиране на обем.

Вече имам съществуващ абонамент. Колко повече трябва да платя за лиценз за обем?

Системата автоматично ще изчисли и добави отстъпката от крайното изплащане.

Който има контрол върху всички лицензи?

Регистрираният собственик на имейл ще има контрол върху всички лицензи.

На колко устройства може да се използва всеки лицензиран за обем акаунт?

Можете да инсталирате или конфигурирате ExpressVPN на колкото искате устройства, включително компютри, мобилни устройства, поточни медийни конзоли и безжични рутери. Обаче само максимум пет устройства могат да бъдат свързани към VPN (на всяка платформа) едновременно.

Имам допълнителни въпроси

Нуждаете се от допълнителна помощ? Моля, свържете се с екипа за поддръжка на ExpressVPN за съдействие.

Как да получите ExpressVPN обемно лицензиране
admin Author
Sorry! The Author has not filled his profile.