Спечелете 12 месеца на ExpressVPN само чрез туитър на GIF!

[ware_item id=33][/ware_item]

Хештег, икона на GIF файл и знак за равенство над логото на ExpressVPN.


Тази година отбелязваме Националния месец за осведоменост относно киберсигурността (NCSAM) и Европейския месец за киберсигурност, като раздаваме три 12-месечни абонамента на ExpressVPN!

С грешки, течове и нарушения, които изглежда се случват всяка седмица, сега би било чудесно време да прегледате онлайн поверителността и сигурността си. От браузъри до имейли до приложения за съобщения, уверете се, че използвате най-добрите инструменти, за да се защитите, когато сте онлайн.

За допълнително повишаване на поверителността и сигурността, влезте в нашия конкурс и можете да си съберете една година на стойност ExpressVPN безплатно!

Как да участвате в конкурса

За да влезете в конкурса, просто туитирайте GIF, който според вас най-добре представлява киберсигурността с хештега #cybersecurityinonegif и @ExpressVPN така че виждаме вашето влизане! Това е! Тя може да бъде GIF от сайт като GIPHY или дори GIF на ваше собствено творение ...

Вкарайте туитовете си преди 17 октомври, 11:00 ч. UTC и ние ще наградим топ 3 туитове с най-голям брой харесвания и RT-та с 12 месеца ExpressVPN. Няма значение как получавате тези харесвания и RT-та, въпреки че може да ви съдим, ако използвате ботове ... просто кажете!

Правилата:

  1. Записите в Twitter трябва да включват хештега #cybersecurityinonegif и да споменават @ExpressVPN.
  2. Вашият акаунт трябва да следва @ExpressVPN.
  3. Разрешени са няколко записа.
  4. Конкурсът е отворен за всички и всеки (при спазване на приложимите национални или местни закони и разпоредби).
  5. ExpressVPN ще уведоми победителите след приключване на конкурса чрез директни съобщения в Twitter. Ако победителят не отговори седем дни след като бъде уведомен, ExpressVPN ще даде наградата на следващия подгласник.
  6. ExpressVPN си запазва правото на окончателно решение в случай на спорове.

Радваме се да видим какво предлагате - късмет! ��

Спечелете 12 месеца на ExpressVPN само чрез туитър на GIF!
admin Author
Sorry! The Author has not filled his profile.