Спечелете готов за VPN рутер този Национален месец за осведоменост за киберсигурност!

[ware_item id=33][/ware_item]

Спечелете безплатен рутер за NCSAM!


Тази конкуренция приключи. Но можете да получите отстъпка за ExpressVPN тук.

Тази година отбелязваме Националния месец за осведоменост относно киберсигурността (NCSAM) и Европейския месец за киберсигурност, като раздаваме ЧЕТИРИ рутери с 30 дни безплатен ExpressVPN за да защитите всички ваши домашни устройства по Wi-Fi!

Както споменахме в публикацията си миналата седмица, NCSAM е върху нас и тази година искаме да се съсредоточим върху належащия проблем - Интернет на нещата (IoT).

С над 20 милиарда IoT устройства, проектирани до 2020 г., и нарастващата честота на атаки за киберсигурност в световен мащаб на необезпечени устройства като IoT, е само въпрос на време хладилникът или резервоарът за риба да станат входен пункт за сополи и хакери, които не искат нищо повече от използвайте техните слабости и компрометирайте сигурността и поверителността си.

Една от основните мерки за сигурност, която можете да предприемете, е да защитите вашите IoT устройства у дома от такива сополи с маршрутизатор, готов за VPN. С VPN защита, която ви защитава на ниво рутер, мрежовата активност от всичките ви устройства, включително IoT, ще бъде криптирана и защитена от сополи, а IP маскирането помага да се намали рискът ви да бъдете насочени от хакери. Да не говорим за всички останали начини VPN може да бъде полезен.

За да отпразнувате NCSAM какъв по-добър начин от това да подарите подаръка за поверителност във формата на четири маршрутизатора, готови за VPN!

Как да спечелите безплатен VPN рутер!

За да участваме в конкурса, искаме да чуем това, което смятате, че би било добра история на ужасите в IoT в Twitter или Facebook. Грабежът ви принуди да отключите интелигентната си врата с разпознаване на лицето? Или пералня случайно мие любимия си вълнен пуловер в 100-градусова вода? Искаме да знаем!

Маркирайте ни и ни кажете вашата #IoThorrorstory в Twitter или коментирайте публикацията във Facebook и можете да спечелите един месец безплатен ExpressVPN на рутер!

Харесайте и ни следвайте във Facebook или Twitter, вземете своя #IoThorrorstory преди Неделя, 22 октомври, 23:59 ч. UTC, и ще изберем четирима победители въз основа на следните критерии (един победител за категория):

  1. Повечето RT-та в Twitter
  2. Най-харесван коментар във Facebook
  3. Най-страшната история (Twitter или Facebook)
  4. Най-смешната история (или Twitter, или Facebook)

Правилата:

  • Записите във Facebook трябва да бъдат коментар към тази публикация.
  • Записите в Twitter трябва да включват хештега #IoThorrorstory и @ExpressVPN.
  • Разрешени са няколко записа.
  • Конкурсът е отворен за всички и всеки (при спазване на приложимите национални или местни закони и разпоредби).
  • ExpressVPN ще уведоми победителите след приключване на конкурса чрез Facebook съобщения или директни съобщения в Twitter. Ако победителят не отговори седем дни след като бъде уведомен, ExpressVPN ще даде маршрутизатора на следващия подгласник.
  • Победителят е отговорен за покриването на всички вносни такси и мита на рутера.

Радваме се да видим какво предлагате! И не забравяйте да сте в течение за повече съвети за избягване на вашата собствена история на ужасите в IoT във нашите Facebook и Twitter.

Спечелете готов за VPN рутер този Национален месец за осведоменост за киберсигурност!
admin Author
Sorry! The Author has not filled his profile.