Спечелете готов за VPN рутер този Национален месец за осведоменост за киберсигурност!

Спечелете безплатен рутер за NCSAM!

Тази конкуренция приключи. Но можете да получите отстъпка за ExpressVPN тук.

Тази година отбелязваме Националния месец за осведоменост относно киберсигурността (NCSAM) и Европейския месец за киберсигурност, като раздаваме ЧЕТИРИ рутери с 30 дни безплатен ExpressVPN за да защитите всички ваши домашни устройства по Wi-Fi!

Както споменахме в публикацията си миналата седмица, NCSAM е върху нас и тази година искаме да се съсредоточим върху належащия проблем - Интернет на нещата (IoT).

С над 20 милиарда IoT устройства, проектирани до 2020 г., и нарастващата честота на атаки за киберсигурност в световен мащаб на необезпечени устройства като IoT, е само въпрос на време хладилникът или резервоарът за риба да станат входен пункт за сополи и хакери, които не искат нищо повече от използвайте техните слабости и компрометирайте сигурността и поверителността си.

Една от основните мерки за сигурност, която можете да предприемете, е да защитите вашите IoT устройства у дома от такива сополи с маршрутизатор, готов за VPN. С VPN защита, която ви защитава на ниво рутер, мрежовата активност от всичките ви устройства, включително IoT, ще бъде криптирана и защитена от сополи, а IP маскирането помага да се намали рискът ви да бъдете насочени от хакери. Да не говорим за всички останали начини VPN може да бъде полезен.

За да отпразнувате NCSAM какъв по-добър начин от това да подарите подаръка за поверителност във формата на четири маршрутизатора, готови за VPN!

Как да спечелите безплатен VPN рутер!

За да участваме в конкурса, искаме да чуем това, което смятате, че би било добра история на ужасите в IoT в Twitter или Facebook. Грабежът ви принуди да отключите интелигентната си врата с разпознаване на лицето? Или пералня случайно мие любимия си вълнен пуловер в 100-градусова вода? Искаме да знаем!

Маркирайте ни и ни кажете вашата #IoThorrorstory в Twitter или коментирайте публикацията във Facebook и можете да спечелите един месец безплатен ExpressVPN на рутер!

Харесайте и ни следвайте във Facebook или Twitter, вземете своя #IoThorrorstory преди Неделя, 22 октомври, 23:59 ч. UTC, и ще изберем четирима победители въз основа на следните критерии (един победител за категория):

  1. Повечето RT-та в Twitter
  2. Най-харесван коментар във Facebook
  3. Най-страшната история (Twitter или Facebook)
  4. Най-смешната история (или Twitter, или Facebook)

Правилата:

  • Записите във Facebook трябва да бъдат коментар към тази публикация.
  • Записите в Twitter трябва да включват хештега #IoThorrorstory и @ExpressVPN.
  • Разрешени са няколко записа.
  • Конкурсът е отворен за всички и всеки (при спазване на приложимите национални или местни закони и разпоредби).
  • ExpressVPN ще уведоми победителите след приключване на конкурса чрез Facebook съобщения или директни съобщения в Twitter. Ако победителят не отговори седем дни след като бъде уведомен, ExpressVPN ще даде маршрутизатора на следващия подгласник.
  • Победителят е отговорен за покриването на всички вносни такси и мита на рутера.

Радваме се да видим какво предлагате! И не забравяйте да сте в течение за повече съвети за избягване на вашата собствена история на ужасите в IoT във нашите Facebook и Twitter.

Спечелете готов за VPN рутер този Национален месец за осведоменост за киберсигурност!
admin Author
Sorry! The Author has not filled his profile.